Stasiu fajnie, że orliki same się sieją i tworzą takie różne krzyżówki

. Czekam aż moje ładnie się pokrzyżują

. Żurawkowe obwódki bardzo lubię

. Z tą różą rzeczywiście miałam farta a jak bosko kwitnie . Jestem zachwycona jej kwiatem . Dziękuję i pozdrawiam

.
Aniu właśnie tak oczyma wyobraźni widziałam edenkę na cegle ale jakoś bałam się, że nie da rady. Posadziłam więc jesienią w innym miejscu . Teraz skoro wpadła w moje ręce tak niespodziewanie to poszła w miejsce przy oknie i zobaczymy co będzie. Kwiaty ma cudne

. Bardzo dziękuję i pozdrawiam

.
Piwonia od sąsiadki, zakwitła po raz pierwszy

.
Sylwio ja posadziłam swoje pomidory koktajlowe do skrzynek po jabłkach i jestem ciekawa jak będą rosły. W zeszłym roku zrobiłam błąd bo zamiast posadzić je w skrzynki to skrzynki robiły za osłonki a pomidory rosły w wielkich doniczkach produkcyjnych. Doniczki były z plastiku, w dodatku czarne i tak moje pomidory smażyły się podczas upałów. Ogólnie klapa

. Mam nadzieję, że w tym roku będzie lepiej bo skrzynki wyłożyłam włókniną, wsypałam dobrej ziemi i pilnuję podlewania.
Marysiu zjazd rodzinny był bardzo sympatyczny a auto jak na razie sprawuje się świetnie

. Rośliny rosną jak szalone więc jak wrócisz zastaniesz piękny , kolorowy busz

. Skoczek wytępiony ale znowu mszyce zaczęły się pokazywać

. Dziękuję i wzajemnie dużo słoneczka Ci życzę

.
Małgosiu-clem ja też lubię ten czas

. Czosnki powoli kończą ale i tak bardzo je lubię. Polecam jak najbardziej i jeśli masz w okolicy Lid to kup sobie jesienią mixa czosnków. Będziesz zadowolona

. Pozdrawiam

.
Jagi bardzo dziękuję za odwiedziny i wpis

. Bardzo mi miło czytać tyle ciepłych słów

. Motywujesz mnie do dalszej pracy

. Staram się jak tylko mogę chociaż z różnym skutkiem. Mam nadzieję, że z roku na rok będzie coraz lepiej. Dziękuję za buziaczki i pozdrawiam

.
Na koniec moje wesołe kwiatki .
Pozdrawiam i udanego dnia życzę

.