Bożenko , ja zawsze powtarzam , że Pan Bóg powinien był dać nam 4 ręce bo ciągle mamy ogrom pracy , może wtedy byśmy miały nareszcie czas na odpoczynek .
Martuniu , ogród mam spory , więc pracy w nim też mi nie brakuje , tym bardziej że nie mam praktycznie żadnej pomocy i poświęcam jedynie dni wolne od pracy i urlop , a to trochę mało .Jednak z każdym rokiem ogród jest coraz ładniejszy i bardziej kolorowy , przybyło dużo nowych roślin , więc mam nadzieję że za dwa , trzy lata ,będę cieszyła się w pełni swoim ogrodem Pogoda tej wiosny nas nie rozpieszcza , ucierpiało sporo roślin a to dla nas prawdziwy kłopot i zawód bo mniej kwitnień .Mamy jednak nadzieję że byliny nie zawiodą naszych oczekiwań i dadzą pokaz .Pozdrawiam cieplutko
Zeniu , to Dyptam tzw. gorejący krzew Mojżesza . bardzo go lubię ze względu na zapach . ale na pewno go znasz .Jak widzisz mam się po czym nabiegać , czasem po całym dniu nie mam siły wejść na górę po schodach do sypialni .Duży ogród to duży kłopot , mały ogród , mały kłopot . Masz u siebie więcej czasu na wypoczynek , ja jeszcze niestety nie , ale może kiedyś .
To moje posadzone w doniczki kartofelki