Skromny ogród Joli - 2008r.
- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie Jolu - był mój drugi post i dotyczył budynku, który przeznaczyliście
na budynek mieszkalny.
Ale nie chciało mi się już drugi raz rozwijać tematu, bo jak pisałam - nie lubię
się powtarzać.
U mnie niestety wszystko idzie do wyburzenia. Trudno...
A jak mi jest ziemia potrzebna na już, to często zbieram właśnie tę, którą
wykopie kret i mieszam ją z kompostem.
Tiju - wcale niedobrze, wcale, mieć ogród daleko od domu. Bo nie można
za wiele zwojować i uprzykrzać życie temu czworonogowi.
na budynek mieszkalny.
Ale nie chciało mi się już drugi raz rozwijać tematu, bo jak pisałam - nie lubię
się powtarzać.

U mnie niestety wszystko idzie do wyburzenia. Trudno...
A jak mi jest ziemia potrzebna na już, to często zbieram właśnie tę, którą
wykopie kret i mieszam ją z kompostem.
Tiju - wcale niedobrze, wcale, mieć ogród daleko od domu. Bo nie można
za wiele zwojować i uprzykrzać życie temu czworonogowi.

Pozdrawiam serdecznie
Krety nie jedzą roślin.Halina Kwak pisze:Joluś, ja je kiedyś też lekceważyłam, ale od kiedy (poprzedniej zimy) zżarły moje śliczne lilie i to w bardzo dużej ilości, i w tym roku ani jedna lilia nie zakwitła, wypowiedziałam im wojnę. Na razie na metalowych prętach dyndają przedziurawione puszki po piwie
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tess, czyli moje cebulki lilii zjadły nornice, albo jakieś myszowate :-/ ... nooo to teraz mam ciężki orzech do zjedzenia, czy te puszki po piwie na metalowych prętach zadziałają na nornice. Na szczęście w gruncie mam tylko 7 liliiTess pisze:Krety nie jedzą roślin.Halina Kwak pisze:Joluś, ja je kiedyś też lekceważyłam, ale od kiedy (poprzedniej zimy) zżarły moje śliczne lilie i to w bardzo dużej ilości, i w tym roku ani jedna lilia nie zakwitła, wypowiedziałam im wojnę. Na razie na metalowych prętach dyndają przedziurawione puszki po piwie

- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Giguś dobrze mieć taki namiot , wczesną wiosną można już coś posadzić .Ja wiem że jesteś sprytną dziewczyną i dasz sobie z tym radęgiga45 pisze:Jolunia widzę, że i do Ciebie nowy kolega zawitał. Jolus namiot rewelka, ja tez sobie taki zafunduje, tylko mniejszy, sama zrobie na miejscu starej budki. już moja w tym głowa. Dziekuje za wizytke. Pozdrawiam

Tak do mnie też zawitał nowy kolega , uroczy jest co nie