Wiosna cz. 35

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wiosna cz. 35

Post »

Witaj Marysiu :wit . Cudny poranek ;:138 . Zdjęcia bardzo ładne na dobry początek dnia ;:333 . Mam nadzieje, że u Ciebie nie będzie dzisiaj padał deszcz a tylko słońce będzie Ci przyświecać . Trzymam za to kciuki ;:333 . Bez koralowy wygląda zjawiskowo ;:oj . Nie martw się ja też mam błotko ;:306 . Damy radę ;:333 . Pozdrawiam i udanego dnia Ci życzę :wit .
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Marysiu...nareszcie ;:3 , u mnie także. :heja ..nie może być inaczej, kierunek działka zwłaszcza gdy widzę u ciebie ten piękny ogród w słońcu. ;:128 Bez koralowy.. ;:215 . Udanego dnia. ;:168
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Ewelinko co jest takiego w słońcu że żyć się chce jak świeci, szczególnie po kilku dniach szarych ;:306
Polecam Ci taki bez koralowy to bardzo dekoracyjna roślina ;:215 Jasne ile damy rade tyle będzie ;:306 Pozdrawiam ;:168

Zuziu pakuj się na działeczkę, bo nie ma to jak wśród roślin, ten zapach i radość odkrywania nowych kwiatków. Pięknego dnia Zuziu ;:168
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Witaj. Piękny poranek, u mnie również jest ;:3
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
MORANGO
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2011, o 00:05
Kontakt:

Post »

Marysiu, u Ciebie słoneczko a u mnie leje od wczoraj ;:223 i na ogród nie mogę wyjść ;:145 Piękne u Ciebie krajobrazy, i kurki jakie szczęśliwe dziewczyny, jak bym tylko miała możliwość na pewno takie kury bym chciała mieć, mój sąsiad ma 10 kur, i jak tylko zbywają mu jajka zawsze mi sprzedaje, nie ma porównania z tymi sklepowymi pyszota :)

Pierwiosnek Sieboldii piękny ;:167 u mnie jeszcze nie kwitnie, ale u mnie w tym roku wszystko jakoś opóźnione nawet niezapominajki jeszcze nie kwitną :(
Masz Marysiu tylko taki kolor pierwiosnka Sieboldii ?

Pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
kasia100780
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 lip 2014, o 16:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marysiu w końcu u Ciebie słoneczko, u mnie na odwrót, od wczoraj pada, grrrr.
Kiedyś też będę miała kurki ;:108
Awatar użytkownika
silvarerum
1000p
1000p
Od: 16 kwie 2012, o 21:48

Post »

Zazdroszczę słońca, ogród w promieniach słonecznych zupełnie inaczej wygląda. U nas na szczęście przestało padać i jest cieplej, ale na razie dość mglisto.
Zapraszam: silvarerum czyli szwedzki ogrodnik w akcji.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=88534
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Marysiu,u mnie też piękne słoneczko,ale nie nadrobię moich zaległości w jeden dzień ,trudno jak będzie to będzie,myślę ,że przymkniecie oko na ogród,byle tylko pogoda była piękna,gumiaki obowiązkowo przywieź ,humory nam zawsze dopisują ,to damy radę ,pozdrawiam i niech Ci słoneczko świeci;:196
Awatar użytkownika
Lyanna
1000p
1000p
Od: 5 mar 2013, o 09:27

Post »

Utrzymania się ładnej pogody życzę ;:3 , u mnie też błoto, mogłaby już ta woda spłynąć, wsiąknąć, wyparować czy cokolwiek. Ledwo wyjechałam z działki, już myślałam, że trzeba będzie po ciągnik jakiś dzwonić. Po drodze nikt do sklepu nie chciał wysiąść bo wszyscy ubłoceni. Ja oczywiście musiałam :).
Pozdrawiam,
Asia
Na łące
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Marysiu bez to ja mam ale nie koralowy ;:306 . Będę musiała o nim poczytać bo nie znam go za bardzo :oops: . Rzeczywiście słońce ma w sobie coś przyciągającego ale znając życie zaraz będziemy narzekać na upały ;:306 .
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Witaj, Maryś ;:196
Cieszę się, :tan że nareszcie mogłaś korzystać z pięknej słonecznej pogody. ;:333
Widzę, że bez koralowy wykaraskał się i zapowiada się koncertowo! ;:215
Ogród wprawdzie mokry jeszcze o poranku, ale pewnie im bliżej wieczoru, tym mniej młaki. ;:108
Kurki nie wiedzą, co lepsze, ;:306 albo są na tyle wygodne, że nie chce im się szukać czystej wody, ;:204 toteż piją tę najbliższą. ;:224
Skoro już ;:3 do Ciebie przypłynęło, to niech zostanie na dłużej. ;:167
Zdróweczka. ;:196
Awatar użytkownika
Bufo-bufo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2009, o 20:31

Post »

Wspaniałe widoki z Małopolski, takie nieco tajemnicze, ale za to bardzo malownicze. Mam tulipanka Shogun i Twój Shogun jest bardzo podobny, moje są drobne (tego ze zdjęcia nie jestem w stanie porównać). Kury pijąc z kałuży wykazały się instynktem dzikich ptaków :D
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit Wiedziałam , wiedziałam gdzie szukać Ciebie ;:196 ogród pięknie wypolerowany już a w porannym słońcu cudnie wygląda. Tajemnicza okolica budzi podziw, tak pięknie uchwycona. ;:138
Dziś też troszkę poszalałam w tempie zółwiowym po południu w ogródku a tak ślisko jest i mokro że bardzo trzeba uważać .
Budzą się hosty lubię je w tych delikatnych tubkach. A ślimaków to ja dziś też sporo spotkałam nie miały szans żadnych ;:306
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Może to słonko zostanie chwilę dłużej? Wszystkim by się przydało. Bez koralowy pięknie się przyozdobił w kwiatuszki, a na jesieni zawiesi sobie masę czerwoniutkich koralików :heja Będziesz mogła przyozdobić szyję w Czerwone korale ;:63
Nie wiesz dlaczego kurki wolą wodę z kałuży? Bo to są kurki ekologiczne :;230 A poza tym wiadomo, że jak nie mają jej na co dzień, to bardziej im smakuje. Udanego spotkania, koniecznie ze słonkiem ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witaj Marysiu kochana ;:196 , piękny Twój bez, mój maluszek jeszcze, to pewnie kwitnąc bedzie dopiero za jakis rok, może dwa, piekne słonko to i praca w ogrodzie do utraty sił, a u nas deszczowo, ale i tak choc na chwile pojechałam, wolne miałam, to jak nie byc na działce, ale jutro juz do pracy mykam, nie doczytałam kiedy to spotkanie macie, ale życzę pieknej pogody na nie, o reszte same sie zatroszczycie :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”