Moja działka - rydnor - 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Serdeczne życzenia dla Barbary. Nie wiem jak to powiedzieć przez 8 dni bez przerwy miałam ból głowy a na koniec jeszcze dostałam goraczki choć nie byłam wcale przeziębiona ,poleżałam 5 dni zrobili mi mnóstwo badań z tomografią włącznie postawili diagnozę zapisali lekarstwa no i trzeba czekać na efekty leczenia.
Genia
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Moja działka - rydnor

Post »

Geniu;Dzięki za życzenia,przekażę żonie.Czasami tak jest,wyniki są dobre,a człowiek się podle czuje,uważam,że pogoda ma duży wpływ na nasze samopoczucie,b.niskie ciśnienie.Lepiej by było,żeby przyszła zima z mrozem i śniegiem.Ale nie mamy na to wpływu.Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia.Ryszard Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Basiu dziś do Ciebie nie do Rysia . Przepraszam ,że dopiero dziś ale na prawdę bardzo szczere

*Zapewne Ci już wszyscy życzenia składali
Twoja twarz była wesoła i uśmiechnięta
Lecz została osoba w oddali, która
Także o Tobie pamięta, która także Tobie życzy:
Dużo szczęścia i słodyczy
Wielkich przygód, miłych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.*

Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Ryszard ja też przesyłam dla Basi serdeczne życzenia. Dawno mnie nie było coś u Ciebie :lol: :lol: :lol:
Zimę mamy bezśnieżną, troszkę szkoda bo liczyłem na zimowe fotki a tutaj niestety brak śniegu. :?
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Jadziu,Krzysiu;serdeczne dzięki za życzenia imieninowe dla żony.Dopiero siadłem do kompa,dzisiaj byliśmy z wnuczkami na występie"Mikołajkowym",żona wcześniej załatwiła bilety.Taka miła zabawa dla dzieci z mikołajem.Pogoda deszczowa.Wkleję parę zdjęć i zobaczę co u Ciebie Krzysiu.Ostatnio nigdzie nie zaglądałem,taki mały odskok. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No to fajnie że spędziłeś mile czas z wnuczkami.
To już wiemy gdzie to byłeś kiedy Cię nie było :lol: :lol: :lol: :lol:
Widzę że na występie Mikołaja była też Pani Mikołajowa.
Do Katowic też przyjechał Mikołaj prosto z Laponii. :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Fajnie masz, możesz cieszyć się wnukami a moje dzieci jakoś nie chcą zrobić ze mnie babci.Mój mąż mówi Geńka sami sobie wnuków nie zrobimy. Krzysiowy mówiłam że zawsze jesteś szybszy odemnie ze zdjęciami Torunia. Teraz czekam aż spadnie Snieg to chciałabym zrobić choinkę na rynku w śniegu.
Genia
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

Bardzo fajna jest taka zabawa z wnuczkami i dziadki czują się młodziej :tan
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Awatar użytkownika
izabela1
50p
50p
Od: 9 lis 2008, o 21:21

Post »

Witam Rysiu.
I ja dawno nie zaglądalam.Fajnie że możesz cieszyć się wnuczkami.A i one też garną się do was.Masz wiele zdjęć z wyjazdów z nimi ,więc na pewno bardzo kochają swoich dziadków skoro tak lubią z wami przebywać.
Pozdrawiam.
Jak powstał ogródek u ciotki. Cytuj wiadomość
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... sc&start=0
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Krzysiu;jak się coś obieca,to trzeba dotrzymać,a dzieci nie odpuszczą.Zresztą,Babcia zawsze coś wykombinuje i na" Mikołaja"też.
Genia
;Co do wnuków,to Twój Mąż ma rację,musicie poczekać na pewno się doczekacie.Ze zdjęciami,to tak wyszło przy okazji wyjścia z wnuczkami na" Mikołaja".Ze śniegiem na pewno by to wszystko ładniej wyglądało,ale co robić.
Basia;Wiesz najlepiej jaka jest komitywa między dziadkami a wnukami, jeżeli obie strony się kochają.
Iza
;Dobrze,że Zaglądasz od czasu do czasu,ja też nie zawsze zdążę odwiedzić tych co bym chciał.Na wnuczki narzekamy jak są wszystkie razem,bo kocioł jest niemożliwy,ale na drugi dzień czekamy, czy któraś nie zapuka do drzwi.Tak to już jest.Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard.Wkleję parę fotek gdzie byliśmy na imprezie z dziećmi. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No muszę przyznać że robią wrażenie to wszystkie ozdoby na ścianach i suficie.
Żyrandole bardzo mi się podobają. Zresztą nie wiem czemu lubię takie duże lampy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Rysiu piękne te zdjęcia no i choinka.Na działce pewnie nie byłeś już długo pogoda ciągle brzydka. Pozdrawiam Genia
Awatar użytkownika
izabela1
50p
50p
Od: 9 lis 2008, o 21:21

Post »

Witam Rysiu,piękne zdjęcia wkleiłeś.Dzieciaki pewnie były bardzo zadowolone.
Może i ja doczekam się niedługo wnuków.w końcu syn ma 25 lat,a córka 21 to kto wie.A w ogóle to moje dzieciaki się strasznie wyłamały.Jak tak dalej pójdzie :lol: :lol: to ja prababcią nie zostanę.Oni jeszcze mają prababcię.Jeszcze żyje męża babcia i jest tak energiczna ,że pozazdrościć.A jej mama,czyli praprababcia moich dzieci zmarła 12 lat temu.To dopiero jest wtedy gromadka antenatów.
Jak powstał ogródek u ciotki. Cytuj wiadomość
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... sc&start=0
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Krzysiu;Ten zabytkowy dom,zwie się"Dwór Artusa".dawno tam nie byłem i po renowacji naprawdę pięknie wygląda.
Geniu;Ta choinka koło Kopernika,to jest" Nowości".Miejska jest na Nowym Rynku.Na działce nie byłem,ale wiem,że wszystko jest OK.
Iza;Dzieci były b. zadowolone,a co do wnuków,to troszkę cierpliwości,przyjdą ani się Obejrzysz. Mąż jest z rodziny długo żyjących,to pewnie jakieś geny przejdą na dzieci i wnuki.Jeszcze się nimi Nacieszysz.
Pozdrawiam Wszystkich.Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Rysiu zrobił się martwy sezon nie ma co fotografować ,żeby spadł śnieg chociaż to zrobiło by się jakoś przyjemniej. Pozdrawiam Genia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”