Moja działka - rydnor - 2008r
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Serdeczne życzenia dla Barbary. Nie wiem jak to powiedzieć przez 8 dni bez przerwy miałam ból głowy a na koniec jeszcze dostałam goraczki choć nie byłam wcale przeziębiona ,poleżałam 5 dni zrobili mi mnóstwo badań z tomografią włącznie postawili diagnozę zapisali lekarstwa no i trzeba czekać na efekty leczenia.
Genia
Genia
Moja działka - rydnor
Basiu dziś do Ciebie nie do Rysia . Przepraszam ,że dopiero dziś ale na prawdę bardzo szczere
*Zapewne Ci już wszyscy życzenia składali
Twoja twarz była wesoła i uśmiechnięta
Lecz została osoba w oddali, która
Także o Tobie pamięta, która także Tobie życzy:
Dużo szczęścia i słodyczy
Wielkich przygód, miłych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.*

*Zapewne Ci już wszyscy życzenia składali
Twoja twarz była wesoła i uśmiechnięta
Lecz została osoba w oddali, która
Także o Tobie pamięta, która także Tobie życzy:
Dużo szczęścia i słodyczy
Wielkich przygód, miłych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.*

- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Moja działka - rydnor
Jadziu,Krzysiu;serdeczne dzięki za życzenia imieninowe dla żony.Dopiero siadłem do kompa,dzisiaj byliśmy z wnuczkami na występie"Mikołajkowym",żona wcześniej załatwiła bilety.Taka miła zabawa dla dzieci z mikołajem.Pogoda deszczowa.Wkleję parę zdjęć i zobaczę co u Ciebie Krzysiu.Ostatnio nigdzie nie zaglądałem,taki mały odskok.

- krzysiek86
- Kontakt:
Bardzo fajna jest taka zabawa z wnuczkami i dziadki czują się młodziej 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Witam Rysiu.
I ja dawno nie zaglądalam.Fajnie że możesz cieszyć się wnuczkami.A i one też garną się do was.Masz wiele zdjęć z wyjazdów z nimi ,więc na pewno bardzo kochają swoich dziadków skoro tak lubią z wami przebywać.
Pozdrawiam.
I ja dawno nie zaglądalam.Fajnie że możesz cieszyć się wnuczkami.A i one też garną się do was.Masz wiele zdjęć z wyjazdów z nimi ,więc na pewno bardzo kochają swoich dziadków skoro tak lubią z wami przebywać.
Pozdrawiam.
Jak powstał ogródek u ciotki. Cytuj wiadomość
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... sc&start=0
Moja działka - rydnor
Krzysiu;jak się coś obieca,to trzeba dotrzymać,a dzieci nie odpuszczą.Zresztą,Babcia zawsze coś wykombinuje i na" Mikołaja"też.
Genia;Co do wnuków,to Twój Mąż ma rację,musicie poczekać na pewno się doczekacie.Ze zdjęciami,to tak wyszło przy okazji wyjścia z wnuczkami na" Mikołaja".Ze śniegiem na pewno by to wszystko ładniej wyglądało,ale co robić.
Basia;Wiesz najlepiej jaka jest komitywa między dziadkami a wnukami, jeżeli obie strony się kochają.
Iza;Dobrze,że Zaglądasz od czasu do czasu,ja też nie zawsze zdążę odwiedzić tych co bym chciał.Na wnuczki narzekamy jak są wszystkie razem,bo kocioł jest niemożliwy,ale na drugi dzień czekamy, czy któraś nie zapuka do drzwi.Tak to już jest.Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard.Wkleję parę fotek gdzie byliśmy na imprezie z dziećmi.

Genia;Co do wnuków,to Twój Mąż ma rację,musicie poczekać na pewno się doczekacie.Ze zdjęciami,to tak wyszło przy okazji wyjścia z wnuczkami na" Mikołaja".Ze śniegiem na pewno by to wszystko ładniej wyglądało,ale co robić.
Basia;Wiesz najlepiej jaka jest komitywa między dziadkami a wnukami, jeżeli obie strony się kochają.
Iza;Dobrze,że Zaglądasz od czasu do czasu,ja też nie zawsze zdążę odwiedzić tych co bym chciał.Na wnuczki narzekamy jak są wszystkie razem,bo kocioł jest niemożliwy,ale na drugi dzień czekamy, czy któraś nie zapuka do drzwi.Tak to już jest.Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard.Wkleję parę fotek gdzie byliśmy na imprezie z dziećmi.

- krzysiek86
- Kontakt:
Witam Rysiu,piękne zdjęcia wkleiłeś.Dzieciaki pewnie były bardzo zadowolone.
Może i ja doczekam się niedługo wnuków.w końcu syn ma 25 lat,a córka 21 to kto wie.A w ogóle to moje dzieciaki się strasznie wyłamały.Jak tak dalej pójdzie
to ja prababcią nie zostanę.Oni jeszcze mają prababcię.Jeszcze żyje męża babcia i jest tak energiczna ,że pozazdrościć.A jej mama,czyli praprababcia moich dzieci zmarła 12 lat temu.To dopiero jest wtedy gromadka antenatów.
Może i ja doczekam się niedługo wnuków.w końcu syn ma 25 lat,a córka 21 to kto wie.A w ogóle to moje dzieciaki się strasznie wyłamały.Jak tak dalej pójdzie

Jak powstał ogródek u ciotki. Cytuj wiadomość
Moja działka - rydnor
Krzysiu;Ten zabytkowy dom,zwie się"Dwór Artusa".dawno tam nie byłem i po renowacji naprawdę pięknie wygląda.
Geniu;Ta choinka koło Kopernika,to jest" Nowości".Miejska jest na Nowym Rynku.Na działce nie byłem,ale wiem,że wszystko jest OK.
Iza;Dzieci były b. zadowolone,a co do wnuków,to troszkę cierpliwości,przyjdą ani się Obejrzysz. Mąż jest z rodziny długo żyjących,to pewnie jakieś geny przejdą na dzieci i wnuki.Jeszcze się nimi Nacieszysz.
Pozdrawiam Wszystkich.Ryszard
Geniu;Ta choinka koło Kopernika,to jest" Nowości".Miejska jest na Nowym Rynku.Na działce nie byłem,ale wiem,że wszystko jest OK.
Iza;Dzieci były b. zadowolone,a co do wnuków,to troszkę cierpliwości,przyjdą ani się Obejrzysz. Mąż jest z rodziny długo żyjących,to pewnie jakieś geny przejdą na dzieci i wnuki.Jeszcze się nimi Nacieszysz.
Pozdrawiam Wszystkich.Ryszard