Witajcie mili Gosie
Nie wiem jak Wy, ale ja wiosnę czuję i jest mi z tym dobrze a nawet bardzo dobrze

Dziś wstałam skoro świt, szybciutko zrobiłam to co zrobić miałam i co sił w nogach popędziłam na działkę. Nie powiem, podziałałam dziś troszkę. Pograbiłam liście z trawnika, zdjęłam ubranka z agrowłókniny a potem to już tylko napawałam się tym pięknym dniem
Soniu wycieczka bardzo udana, choć krótka. Dla roślinek już dziś robiłam przymiarki, co, gdzie posadzić...
Seba po śniegu na szczęście nie ma już śladu. Dziś pogoda była przepiękna, słonecznie, cieplutko - bajka

Floksy odkryłam dopiero w zeszłym roku i podobają mi się coraz bardziej. Nie miałam pojęcia, że jest aż taka ilość odmian. Łubin kwitnie wcześnie i cieszy oczy kolorami, dlatego go lubię. Z babcinym ogrodem kojarzą mi się malwy oraz kocanka ogrodowa.
Kasiu Nie wiedziałam, że łubin tak ciężko utrzymać w ryzach. Ja chcę go posadzić przy ogrodzeniu, gdzie nic innego nie chce rosnąć.
Mariusz -maniolek Wycieczka udana. Teraz planuję następną, taki weekendowy wypad, tylko z czasem krucho .... Zakupy fajne, oby tylko chciały rosnąć
Mariusz - gloff Śnieżyć mam po dziurki w nosie, słonka chcę

i ciepła !!! krasnale są śliczne i zabawa z ich odnalezieniem przednia a wycieczkę do afrykarium polecam każdemu
ewka36jj krasnale wykonane są przepięknie, z taką ilością detali, że miło popatrzeć.
Olu Wrocław polecam i to bardzo. Miasto z historią i na pewno ma dużo do zaoferowania zwiedzającym. Jedź koniecznie. Myślę, że przełom wiosna-lato to idealna pora na wycieczkę. Morskie Oko - super, byłam kilka razy. Trasa męcząca, ale wysiłek opłaca się, widoki mega. Tylko wybierz się skoro świt, bo potem ilość turystów czasami przytłacza.
Magłosiu no niestety, fontanna jeszcze nie działała. W stolicy też mamy pokazy multimedialne, polecam i zapraszam
Aneczko i ja się cieszę, że po śnieżycach nie ma już ani śladu. Ty to chyba z działki nie wychodzisz, bo taka cisza w Twoim wątku

Co do zakupów to korciło mnie aby jechać na gardenię ale odpuściłam sobie w tym roku, jeszcze nakupiłam bym wszystkiego
Sabinko U mnie na szczęście pogoda wyklarowała się i dziś dzień był wymarzony na wiosenne, ogrodowe porządki. Floksy zauroczyły mnie w zeszłym roku. Co do zajmowania miejsca, fakt, rozrastają się mocno ale zawsze można je podzielić
Dorotko szykuję miejsce, zwłaszcza na białe

Zdjęłam dziś ubranka z moich panienek. Jeśli nadejdą jakieś tęgie mrozy, ubiorę je ponownie. Dzięki za rady
Zuza dzięki za podpowiedź, tak zrobię

właśnie ten niebieski kolor mnie zauroczył
Miłego weekendu Kochani