Ankos7 Aniu posadziłam jak już wiesz
Zobacz efekty,na razie marne,ale już krok do przodu
Przemekt23 Przemku dzisiaj posadziłam tuje ,od razu jak kurier dostarczył.Zobaczymy czy się przyjmą ,sama jestem ciekawa.
Ja od poniedziałku ostro wzięłam się do roboty.Najpierw odgruzowałam sypiący się chodnik po zimie,masakra,ale już mam nadzieję,że w maju uda nam się zrobić kostkę bo to co zostało i co się dzieje z tym betonem,to można się wykończyć.Drugi dzień spędziłam na odminowaniu podwórka ,które zaminowała mi moja psina.Szok, ile tego naprodukowała ,Szkoda,że nie umie korzystać z toalety,miała bym sporo mniej pracy

Drugą część dnia spędziłam z synem na odgrodzeniu swojej części działki ,po której latały mi konie,szok co one z niej zrobiły

Na razie taką zwykłą siatką ,ale kiedyś zrobimy konkretny płot.Jeszcze muszę trochę tam posprzątać bo pozostawiły sporo po sobie ,ale myślę,że ,że na dniach to ogarnę.A dziś posadziłam tuje tak jak już wyżej napisałam i troszkę zgrabiłam na rabatach.Jutro znowu coś ogarnę bo dziś jestem padnięta ,ale szczęśliwa
A to ta część działki,którą ogrodziła i posadziłam tuje.Małe są jeszcze te tujeczki,ale urosną
A to jest działka po środku
i troszkę fotek z dzisiaj jeszcze przed grabieniem rabat