Ale dziś była cudna pogoda

No jak przedwiośnie...z racji tego przytargałam z Auchana jednego hiacynta w kolorze purpurowy,tak jest napisane na naklejce.Muszę sobie jakoś umilać życie,bo remont jak trwał tak trwa.Bałagan po całości,szafki kuchenne mam w pokoju i najgorzej z obiadami.Mam kuchenkę na naboje to coś niecoś podgotuję.Wiem,że za tydzień to będzie jedynie wspomnienie,więc już nie narzekam,aby dalej do przodu

Zazdroszczę jedynie niektórym,że już posiali swoje nasionka,ja jeszcze z tydzień poczekam,a potem sieję lobelię i ostróżkę.Floksy Drummonda zamówię chyba na all,bo nigdzie ich nie ma
Wiolu ostatecznie koniec finalny będzie za 6 tygodni,na razie podłogi i ściany.Stare szafki na ten czas muszą wrócić.
Życzę Ci,byś w niedalekiej przyszłości przeszła to samo co ja
Zaglądnęłam na stronę Top Decor i mają rzeczywiście aminka,ale ja za jednym zamachem jeszcze floksy bym domówiła.
No zobaczymy,czy się zdecyduję...Aminka już posiałaś? ale masz fajnie,ja mam na niego chęć od kiedy zobaczyłam go u Ciebie
Małgosiu murek na razie tylko w planach,zagaduję fachowca,musi się przygotować,a ja muszę znaleźć na to kasę,a wiadomo po remoncie kuchni będę spłukana

Jak sobie wyobrażam ten murek to cała jestem rozmarzona
Soniu oj szkoda,że się rozchorowałaś

Mam nadzieję,że antybiotyk zadziałał i już Ci lepiej
Dziś był piękny dzień,ale znów niedługo ma się ochłodzić,zawsze w lutym zimno,więc odliczam dni do marca
Grażynko jeszcze góra tydzień i koniec.Tak naprawdę to pan kładzie gres w korytarzu i dlatego tak długo to trwa.
Dieter Muller tnę nisko,troszkę pędy się zwieszają,rośnie przy gipsówce.W tym roku niestety bardzo mi chorowała,nie znam przyczyny,słabo kwitła
Marlenko miło,że jesteś:) Winter Lodge ma raczej małe kwiaty,ale kolor śliczny,cytrynowy...jak kwitnie to bukiecikami
Moja 10-letnia kuchnia już wymagała remontu.Nie mieliśmy nawet porządnej podłogi tylko gumoleum,więc nie było rady,już dawno mieliśmy to zrobić,ale wiadomo zawsze trzeba co innego...
Ewa jedyny plus to niegotowanie obiadów

a co do Dieter to tak samo moja się zachowała,biedna chorowała bardzo,a liście miała porażone,pąki pozwieszane
Novalis w słońcu całkiem wygląda,a CPM z tyłu robi za tło
Miłego wieczoru