Witam w kolejnym tygodniu, za nami prawie połowa lutego. Jednak, żeby nie było tak pięknie za oknem kolejny etap zimy! Wszystko wybielone szadzią i coś posypuje
Lucynko myślę, że już jesteś zadowolona, bo słońce wróciło do Ciebie. U mnie szarość ogólna i pewnie tak będzie przez kilka kolejnych dni

Niech już tak będzie, byle mróz zelżał i przyszło zapowiadane ocieplenie
Dobrego tygodnia
Małgosiu dzwoni, dzwoni ale nie w tym kościele 
Kupiłam druga szklarenkę, ale bez folii i szukałam na ten typ i nie znalazłam. Także mam jedną zakrywaną a drugą nie

i powiem szczerze, że wolałabym odwrotnie. Niestety folie są szyte na wymiar i nie można ich wymieniać, a na al u tego sprzedawcy nie ma wcale szklarenek.
Wejście obsadzone fasolką to jednoroczne a winoroślą na stałe
Misiu miło
Martusiu jak miło, że się stęskniłaś

czytałam, że sporo zrobiłaś

Ja nic jedynie opiekuję się siewkami, piszesz że nie będzie gdzie posadzić? a od czego zaprzyjaźnione ogrody...byle tylko siewki wytrwały

Piwonii jest więcej tylko nie mogę znaleźć zdjęć

. Co roku musi coś przybyć w ogrodzie. Klipp Daggi mam trawniczek więc zobaczymy jak wytrwa do maja, jak coś to przynajmniej u jednej z nas przetrwa. Ściskam cieplutko
Tereniu dziękuję, zdjęć na razie nie będzie, bo za oknem biała szarość
Już niedługo posiejesz, bo przywieziesz sobie ziemię z Kielc i od razu humor się poprawi!
Wszyscy powoli mamy dość tej pory roku i niecierpliwie czekamy na słońce, trawkę i pierwsze kiełki wiosennych kwiatków
Dobrego tygodnia
Dobrego dnia i tygodnia!