Ogród Rosiowej
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Gosiu, pewnie masz rację nie ma jak u siebie. My dopiero dziś malowaliśmy na kolor salon, tez mieszkam w takim niedokończonym. Poukładaj sobie co najpierw zrobić, nie rob pochopnie, bo wtedy dwa razy robota i więcej kosztuje. Ja zrobiłam takie błędy, bo chciałam szybko i już mieć ogródek.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
Masz rację Grażynko, dlatego mam całą zimę na wymyślanie ogrodu. Będę mogła spokojnie wymyślać, patrzeć z każdego okna, chodzić wokół i pić kawę na niedokończonym tarasie. Niestety zdaję sobie sprawę z tego, że na ogród potrzeba kasy i czasu, ale pomału będę dążyć do celu. Wczoraj pomalowaliśmy kuchnię, a reszta jeszcze nie ruszona, ale na Święta zdążymy dół wyszykować. 

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
U nas też się cały czas coś nie składało (ekipa budowlana miała skończyć 15 września, a jeszcze są
). Ale łatwo się nie poddaliśmy i się udało. Ja byłam już tak zdeterminowana, że wszyscy na budowie mieli mnie dosyć
. Dużo jeszcze pracy przed nami, ale jak będziemy już tam mieszkać, to przynajmniej nie będziemy tracili czasu na dojazdy i górę będziemy dopiero wtedy kończyć. Lucy09, Wam też się niedługo uda, czego gorąco życzę.

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
łe ... myślałem że gorzej to wygląda ... ale widzę że tam u Ciebie po usunięciu paru śmieci będzie porządek ... - jest dobrze
i jaki piękny teren do zagospodarowania
super 

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- miaaa
- Od: 12 lut 2008, o 13:58
Gosiu pozazdrościć tylko, piszesz, że to spełnienie Twoich marzeń i wcale Ci się nie dziwię, bo i ja bym takie spełnienie chciała
bardzo ładny domek, podoba mi się ten filar :P pewnie będziecie mieć niezapomniane święta 8) masz dużo czasu do wiosny na przemyślenie koncepcji ogrodu
i juz się nie mogę doczekać aż zaczniesz szaleć w nim na wiosnę moja droga 
P.S. A gdybyś tylko chciała coś "przysępić " ode mnie to wiesz , że drzwi zawsze otwarte

P.S. A gdybyś tylko chciała coś "przysępić " ode mnie to wiesz , że drzwi zawsze otwarte

- rosiowa
Dorotko, ten filar jest na tarasie. Jak przyjedziesz, to zobaczysz
. I prawdą jest, że te Święta będą niezapomniane: wszystko w kartonach, ale wreszcie we własnym domu. Ja też się nie mogę doczekać wiosny. Ciekawe dlaczego?

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
szkoda że nie pokazałaś - było by ciekawe porównanie ze zdjęciem przyszłorocznym:) na którym bedzie widać wielkie zmiany 

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- rosiowa
Chcę Wam wszystkim życzyć spokojnych, radosnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku. Trochę wcześnie, ale dziś się wyprowadzam i nie wiem kiedy będę miała dostęp do netu
.

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki