Familokowego ciag dalszy

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
daysy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lut 2014, o 12:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Familokowego ciag dalszy

Post »

Jadziu a dasz mi namiar, gdzie kupujesz rutewki?
Pozdrawiam Daysy
Zapraszam
Róże i bajkowy świat ogrodów 2018
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Eyes for you, w tej fazie jest zupełnie do siebie niepodobna ;:oj Mam nadzieję, że moja z Twojego patyczka, dobrze przetrwa zimę. Nie mogę się jej doczekać.
Dobrze, że Cecile zobaczyłam dopiero teraz, bo inaczej musiałabym ją zamówić. A tak zamówienie już poszło ;:63 Ale zapiszę ją sobie na zaś :tan
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Masz rację Jadziu, jak jest natłok kwiatów, roślin, wszystkiego to pewne roślinki nam umykają... A zimą tęsknimy, oglądam i nagle okazuje się, że to cudne, tamto piękne... :)
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

BASIU niestety tak to działa bo jesteśmy spragnione kolorów.Wiosną jest także pusto na naszych rabatkach, dlatego dokupujemy, a latem jak wszystko podrośnie znów robi się tłoczno :;230
IWONKO Oczęta z pewnością przezimują dzisiaj przyglądałam się swoim krzaczkom lecz tam gdzie rośnie Eyes jest jeszcze zbyt dużo śniegu ,żeby ocenić jej pędy.No widzisz teraz będziesz mieć coś w zanadrzu gdyby znalazło się miejsce
DAYSY ciekawe które rutewki wybierzesz
BOŻENKO u Was są chyba mocniejsze mrozy ,ale mam nadzieje ,że przy takim zabezpieczeniu powinna dać radę .Tez mam jedna drzewkową tylko zadołowana, a miejsce szczepienia okryte folia babelkową .Pieniek jednak odkryty.

dzisiaj zamiast wspomnień czar -to to co słychać i widać w realu.Miło się wsłuchiwać w cichutkie kwilenie ptaszków to znak ,ze szykują się do powitania wiosny :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
mimoza55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2014, o 20:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadziu ;:168 Podziwiam Twój zapał, masz tyle energii, skąd ty bierzesz tyle sił i czas na wszystko,- Rodzina, szydełkowanie i ten ogród botaniczny, wszystko
pięknie opisane, pamiętasz wszystkie nazwy. Gratuluję ;:167 Jadziu jesienią udało mi sie kupić Dr Jamain i kanadyjki Aleksander MacKenzi. Man nadzieje, że
poradzą sobie z tą mrożną zimą, śniegu mamy dość dużo to im pomoże. Idę pospacerować po Twoim, ogrodzie botanicznym, tyle tam masz ciekawych
roślinek ;:3 ;:168 ;:65
Awatar użytkownika
inka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lis 2009, o 11:54

Post »

Jadziu u Ciebie to jest prawdziwa zima tyle śniegu , to i rózyczki są okryte i nic im nie grozi , u mnie to może być różnie , już widziałam parę czarnych , ale jeszcze miesiąc i będzie wiadomo jaki jest stan , a ELŻBIETKA ;:215 ;:167
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

TERENIU masz rację jeszcze miesiąc i bierzemy sie za sprzątanie rabatek wtedy każda kostka będzie boleć inaczej :;230 .Jednak będziemy znów szczęśliwe na naszych włościach :;230
WANDZIU witam nową forumową koleżankę .Jeśli sie nie pracuje to czas znajdzie się na wszystko i na robótki .Te niestety tylko w zimie robię, bo w sezonie czasu brak na takie zabawy.Kanadyjka jest wytrzymała sama nazwa na to wskazuje.Gdy będziesz tak długo zajmować się ogrodem też zapamiętasz wszystkie nazwy ;:180 Wszystkie ogrodniczki to energiczne i pracowite dziewczyny ;:108

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Jadziu, to z liliami trochę poszalałaś ;:224 Kushi Maya, Brusago zamówiłam i ja :) Szczególnie ciekawa jestem tej pierwszej. Pisałaś, że już gościła u Ciebie. Czy jej kolor jest rzeczywiście podobny do tego ze zdjęć?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

DOROTKO niestety nie wiem, bo po lilii pozostała mi tylko etykietka, a lelujki brak ;:174 Zapadła się pod ziemię jednak znalazłam jej fotkę z poprzedniego sezonu

Obrazek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witaj Jadziu, byłam i ja na działeczce, no i okazuje się, że u mnie też śnieg okrywa nadał ładnie roślinki, cieszę się, a ptaszyny już coraz radośniej śpiewają ;:215
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Jadziu, nie mieszkamy zbyt daleko od siebie, ale u mnie śniegu tyle co na lekarstwo... boję się o jeżówki...
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

Oj kusi ta Kushi ;:306
Ślicznie się zaprezentowała ta róża ;:215 https://images82.fotosik.pl/321/264a4f86362004c2.jpg
Jadziu, a ja dzisiaj bym chętnie już co nieco poplewiła czy pociachała, tak mnie ciągnęło przy takim słoneczku... :;230 Dobrze, że dość sporo śniegu jest i się nie da ..... ;:306 ;:108
Awatar użytkownika
Krychna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 mar 2010, o 19:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

U mnie słoneczko od paru dni pięknie świeci,aż chciałoby się pogrzebać już w ziemi ale pokrywa śnieżna jest, dobrze bo nocami jeszcze mrozi, do wiosny już coraz blizej i do takich widoczków co Jadziu pokazujesz ;:138 , powojnik Cecil ;:167
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Pan Lincoln to przystojniacha! ;:138 ;:138 ;:138
Beatko, Krysiu ale Wam szaleństwa w głowie ;:306 Dobrze że gleba zamrożona i plewić to chyba tylko granatem... :;230
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Witaj Jadziu ;:168 Pamelka to urocze "czupiradło" i bardzo efektowne.Urzekły mnie rutewki .Podziwiam Ciebie za ten wysiłek jaki musisz włożyć, żeby to wszystko w takim stanie utrzymać.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”