Familokowego ciag dalszy
- daysy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lut 2014, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Familokowego ciag dalszy
Jadziu a dasz mi namiar, gdzie kupujesz rutewki?
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Eyes for you, w tej fazie jest zupełnie do siebie niepodobna
Mam nadzieję, że moja z Twojego patyczka, dobrze przetrwa zimę. Nie mogę się jej doczekać.
Dobrze, że Cecile zobaczyłam dopiero teraz, bo inaczej musiałabym ją zamówić. A tak zamówienie już poszło
Ale zapiszę ją sobie na zaś 

Dobrze, że Cecile zobaczyłam dopiero teraz, bo inaczej musiałabym ją zamówić. A tak zamówienie już poszło

- apus
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Masz rację Jadziu, jak jest natłok kwiatów, roślin, wszystkiego to pewne roślinki nam umykają... A zimą tęsknimy, oglądam i nagle okazuje się, że to cudne, tamto piękne... 

Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
BASIU niestety tak to działa bo jesteśmy spragnione kolorów.Wiosną jest także pusto na naszych rabatkach, dlatego dokupujemy, a latem jak wszystko podrośnie znów robi się tłoczno
IWONKO Oczęta z pewnością przezimują dzisiaj przyglądałam się swoim krzaczkom lecz tam gdzie rośnie Eyes jest jeszcze zbyt dużo śniegu ,żeby ocenić jej pędy.No widzisz teraz będziesz mieć coś w zanadrzu gdyby znalazło się miejsce
DAYSY ciekawe które rutewki wybierzesz
BOŻENKO u Was są chyba mocniejsze mrozy ,ale mam nadzieje ,że przy takim zabezpieczeniu powinna dać radę .Tez mam jedna drzewkową tylko zadołowana, a miejsce szczepienia okryte folia babelkową .Pieniek jednak odkryty.
dzisiaj zamiast wspomnień czar -to to co słychać i widać w realu.Miło się wsłuchiwać w cichutkie kwilenie ptaszków to znak ,ze szykują się do powitania wiosny

IWONKO Oczęta z pewnością przezimują dzisiaj przyglądałam się swoim krzaczkom lecz tam gdzie rośnie Eyes jest jeszcze zbyt dużo śniegu ,żeby ocenić jej pędy.No widzisz teraz będziesz mieć coś w zanadrzu gdyby znalazło się miejsce
DAYSY ciekawe które rutewki wybierzesz
BOŻENKO u Was są chyba mocniejsze mrozy ,ale mam nadzieje ,że przy takim zabezpieczeniu powinna dać radę .Tez mam jedna drzewkową tylko zadołowana, a miejsce szczepienia okryte folia babelkową .Pieniek jednak odkryty.
dzisiaj zamiast wspomnień czar -to to co słychać i widać w realu.Miło się wsłuchiwać w cichutkie kwilenie ptaszków to znak ,ze szykują się do powitania wiosny

- mimoza55
- Od: 2 wrz 2014, o 20:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu
Podziwiam Twój zapał, masz tyle energii, skąd ty bierzesz tyle sił i czas na wszystko,- Rodzina, szydełkowanie i ten ogród botaniczny, wszystko
pięknie opisane, pamiętasz wszystkie nazwy. Gratuluję
Jadziu jesienią udało mi sie kupić Dr Jamain i kanadyjki Aleksander MacKenzi. Man nadzieje, że
poradzą sobie z tą mrożną zimą, śniegu mamy dość dużo to im pomoże. Idę pospacerować po Twoim, ogrodzie botanicznym, tyle tam masz ciekawych
roślinek

pięknie opisane, pamiętasz wszystkie nazwy. Gratuluję

poradzą sobie z tą mrożną zimą, śniegu mamy dość dużo to im pomoże. Idę pospacerować po Twoim, ogrodzie botanicznym, tyle tam masz ciekawych
roślinek

- inka52
- Od: 5 lis 2009, o 11:54
Jadziu u Ciebie to jest prawdziwa zima tyle śniegu , to i rózyczki są okryte i nic im nie grozi , u mnie to może być różnie , już widziałam parę czarnych , ale jeszcze miesiąc i będzie wiadomo jaki jest stan , a ELŻBIETKA

- JAKUCH
TERENIU masz rację jeszcze miesiąc i bierzemy sie za sprzątanie rabatek wtedy każda kostka będzie boleć inaczej
.Jednak będziemy znów szczęśliwe na naszych włościach
WANDZIU witam nową forumową koleżankę .Jeśli sie nie pracuje to czas znajdzie się na wszystko i na robótki .Te niestety tylko w zimie robię, bo w sezonie czasu brak na takie zabawy.Kanadyjka jest wytrzymała sama nazwa na to wskazuje.Gdy będziesz tak długo zajmować się ogrodem też zapamiętasz wszystkie nazwy
Wszystkie ogrodniczki to energiczne i pracowite dziewczyny

WANDZIU witam nową forumową koleżankę .Jeśli sie nie pracuje to czas znajdzie się na wszystko i na robótki .Te niestety tylko w zimie robię, bo w sezonie czasu brak na takie zabawy.Kanadyjka jest wytrzymała sama nazwa na to wskazuje.Gdy będziesz tak długo zajmować się ogrodem też zapamiętasz wszystkie nazwy

- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Jadziu, to z liliami trochę poszalałaś
Kushi Maya, Brusago zamówiłam i ja
Szczególnie ciekawa jestem tej pierwszej. Pisałaś, że już gościła u Ciebie. Czy jej kolor jest rzeczywiście podobny do tego ze zdjęć?

- JAKUCH
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witaj Jadziu, byłam i ja na działeczce, no i okazuje się, że u mnie też śnieg okrywa nadał ładnie roślinki, cieszę się, a ptaszyny już coraz radośniej śpiewają 

- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Jadziu, nie mieszkamy zbyt daleko od siebie, ale u mnie śniegu tyle co na lekarstwo... boję się o jeżówki...
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Oj kusi ta Kushi
Ślicznie się zaprezentowała ta róża
https://images82.fotosik.pl/321/264a4f86362004c2.jpg
Jadziu, a ja dzisiaj bym chętnie już co nieco poplewiła czy pociachała, tak mnie ciągnęło przy takim słoneczku...
Dobrze, że dość sporo śniegu jest i się nie da .....

Ślicznie się zaprezentowała ta róża

Jadziu, a ja dzisiaj bym chętnie już co nieco poplewiła czy pociachała, tak mnie ciągnęło przy takim słoneczku...

- Krychna
- Od: 23 mar 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie słoneczko od paru dni pięknie świeci,aż chciałoby się pogrzebać już w ziemi ale pokrywa śnieżna jest, dobrze bo nocami jeszcze mrozi, do wiosny już coraz blizej i do takich widoczków co Jadziu pokazujesz
, powojnik Cecil 

- apus
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Pan Lincoln to przystojniacha!
Beatko, Krysiu ale Wam szaleństwa w głowie
Dobrze że gleba zamrożona i plewić to chyba tylko granatem... 

Beatko, Krysiu ale Wam szaleństwa w głowie

Pozdrawiam, Basia.
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Witaj Jadziu
Pamelka to urocze "czupiradło" i bardzo efektowne.Urzekły mnie rutewki .Podziwiam Ciebie za ten wysiłek jaki musisz włożyć, żeby to wszystko w takim stanie utrzymać.