Ewa, ja tak miałam z Minervą, miałam ją w koszyku, ale nie kupiłam. Dopiero, gdy zobaczyłam ją na żywo i powąchałam nie było problemu z podjęciem decyzji.
Lavender Ice z pewnością się poprawi w ilości kwiatów.
Tulap, miałam problem z wysłaniem tego posta. Internet słabo działał, a ja przycisnęłam dwa razy. Już poprawiłam
Zerknij na górę strony.
No popatrz, a niektórzy taki kształt i budowę kwiatu uważają za idealny
Zapachu niestety nie pamiętam.
Werka, pod dalie mam przeznaczoną całą rabatę przy wjeździe do garażu. Zimą zwalamy tam śnieg, więc róży posadzić nie mogę. Tulipany i dalie są dobrym rozwiązaniem w tym miejscu. Wcześniej miałam tam canny, ale zaczęły chorować i pozbyłam się ich. Z kwitnieniem dalii jest zdecydowanie lepiej, wcześniej zaczynają.
Jola, a ja wciąż jestem nie zadowolona. Oglądając zdjęcia z innych ogrodów mam wrażenie, że róże kwitną tam obficiej, krzaki są większe. Żółta rabata w tym roku to porażka. Kwitły na niej głównie aksamitki giganty, a szkoda było wywalić. Aksamitek mam dosyć na dłuższy czas.
Koniecznie szukaj miejscówki dla LFC.
Myślę, że Minerva do różanych potworów nie dołączy

Moja też rosła cały sezon w donicy, więc dopiero w tym roku się okaże co z niej wyrośnie.
Majeczko, przy następnej okazji dokładnie sprawdzę jak wjechać w tą dziurkę.
Versigny, bardzo ładna, ale chyba już nie mam miejsca na ten kolor, no chyba, że wywalę Cr?me Caramel.
Mariusz, witaj na wydmie
Na zdjęciach nie widać niezagospodarowanych miejsc
Do tej pory próbowałam puścić na siatkę dwie rośliny, groszek pachnący dwa podejścia i kobeę. Z groszkiem za pierwszym razem było jako tako, drugie podejście było porażką. Najlepszy efekt dała kobea, niestety z nią jest dużo roboty przy wysiewie. Należy zacząć już teraz. Kwitnie pod koniec lata, więc jak przyjdą wcześnie przymrozki może być marnie z kwitnieniem.
Zapomniałam jeszcze o winobluszczu, ale on przerasta od strony sąsiadów, tak samo kokornak. Te rosną doskonale.
Sabina, skrót wskazywał na jakąś tajemniczą chorobę.
Już się przekonałam, że jak dziewczyny się zachwycają to warto kupić taką różę.
Moni, te krzaczory to historyczne, one same z siebie są wielkie. Mają po trzy, cztery lata
Szukam podpory dla LO może jakieś podpowiedzi gdzie kupić