Ogród Rosiowej
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
oj dziewczyny, ja dwa tygodnie temu wywoziłam taką zwykłą ziemię - glinę i jeszcze musiałam za to zapłacić. Ogrodniczą też 4 wywrotki na sam przód domu kupowałam, mam nawet sprawdzone źródła, ale tanie to nie jest.
I tak już masz fajne kwiatki na pocieszenie
I tak już masz fajne kwiatki na pocieszenie

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
Aniu, Marto uwielbiam robić zdjęcia, to moja kolejna pasja. Bardzo się cieszę, że Wam się podobają. Jednak dopiero się uczę i mam nadzieję doskonalić swój warsztat.
A kaktusom może zafunduję jakąś szklarenkę. Tylko nie wiem kiedy będę mieć na nią fundusze
Grażynko, czy możesz mi wysłać na PW namiary na tą ziemię?
Dziś jest strasznie ponuro na dworze. Pada, wieje - paskudztwo. Przynajmniej pobuszuję trochę w Waszych ogrodach
A kaktusom może zafunduję jakąś szklarenkę. Tylko nie wiem kiedy będę mieć na nią fundusze

Grażynko, czy możesz mi wysłać na PW namiary na tą ziemię?
Dziś jest strasznie ponuro na dworze. Pada, wieje - paskudztwo. Przynajmniej pobuszuję trochę w Waszych ogrodach

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
Witaj Gosiu
Dzisiaj jest pogoda "komputerowa" więc obejrzałam sobie twój wątek od początku. Twoje zmagania z zakładaniem ogrodu mogą służyć za przykład dla początkujących ogrodników. Będę ci kibicowała w twojej pracy na bieżąco
A teraz cię serdecznie pozdrawiam i przesyłam ucałowania dla małych pomocników
Wyrosną z nich wspaniali miłośnicy ogrodów

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- rosiowa
Dziękuję Ci Basiu za odwiedziny i miłe słowa. Ja również podziwiam Twój ogród. Prawdę powiedziawszy, to obejrzałam ich już bardzo dużo - tyle tylko, że ja rzadko piszę
. Może uda mi się to zmienić.
Całusy przekazane. Wracają teraz do Ciebie ze zdwojoną siłą

Całusy przekazane. Wracają teraz do Ciebie ze zdwojoną siłą

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
Zamierzamy się przeprowadzić przed Świętami, więc jestem teraz myślami zupełnie gdzie indziej. Ale staram się czytać, co u Was słychać. Nie wiem kiedy będę tam miała net, ale mam nadzieję, że w miarę szybko.
Grażynko, telefon do ziemi dałam mojemu M, ale mówił mi, że znalazł jeszcze gdzieś blisko nas. Zobaczymy gdzie będzie lepiej.
A na działce pałętają się wszędzie jakieś folie, kawałki styropianu i inne tego typu ozdoby. Trzeba się brać za porządki świąteczne ;)
pozdrawiam Was serdecznie
Grażynko, telefon do ziemi dałam mojemu M, ale mówił mi, że znalazł jeszcze gdzieś blisko nas. Zobaczymy gdzie będzie lepiej.
A na działce pałętają się wszędzie jakieś folie, kawałki styropianu i inne tego typu ozdoby. Trzeba się brać za porządki świąteczne ;)
pozdrawiam Was serdecznie

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
to prosimy o dokumentację foto
również taką przed i po porzadkach
ogrodu oczywiście

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Choć wiem jak wygląda działka po ukończeniu budowy, to też chcę fotek.
Pokaż nam koniecznie
Fajnie, że już się wprowadzacie 
Nie przejmuj się, ważne żebyś już tam mieszkała, porządki zdążysz zrobić, ja dopiero teraz robiłam przed domem, a jeszcze jakieś materiały zostały i leżą z boku.
Pokaż nam koniecznie

Nie przejmuj się, ważne żebyś już tam mieszkała, porządki zdążysz zrobić, ja dopiero teraz robiłam przed domem, a jeszcze jakieś materiały zostały i leżą z boku.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- rosiowa
Proszę bardzo, sami tego chcieliście

Grażynko, mieszkanie już tam, u siebie, to spełnienie naszych marzeń. Teraz będziemy tam tydzień bez dzieci, żeby się jakoś ogarnąć i zorganizować. Resztę zrobimy z czasem.
Mi praca nie jest straszna i mogę robić naprawdę dużo. Na wiosnę nikt mnie nie powstrzyma ;), no chyba że brak kasy na rośliny. Ale wtedy poczekam, albo od Was zacznę sępić 

Grażynko, mieszkanie już tam, u siebie, to spełnienie naszych marzeń. Teraz będziemy tam tydzień bez dzieci, żeby się jakoś ogarnąć i zorganizować. Resztę zrobimy z czasem.

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki