Beatko a ja zaczynam wierzyć w plusową temperaturę, bo odczuwam zmianę ciśnienia

Jednak widzę że na krótko ocieplenie zagości. Mam nadzieję że u mnie śnieg zostanie, a jedynie topiąc się będzie trochę sopli!
Na 5 km nie widać? bo pewnie mgła jest
Basiu o tak niech wymarzną wszystkie nasze
uprzykszacze. Łatwiej będzie na wiosnę wyczekiwać jak nam zaczną kiełkować nasiona. Słoneczko to miód na zimowe serce
Ewelinko zimno u Ciebie! u mnie rano jedynie -12 a teraz nawet -8. Oj ja też chodzę po tym białym ogrodzie i planuję gdzie i co przeniosę

Tylko żeby wszystko zdążyć, bo potem znowu trzeba będzie czekać do jesieni i plany zmieniać

Dobrej nocy a jutro słoneczka
Iwonko nie ma za co! niech coś wykiełkuje to najważniejsze! i ciekawa jestem jak ta kłokoczka się spisze?
Buziaczki i sił do machania znowu łopatą
Lucynko zachodziło też ładnie! i niech jak najdłużej nam towarzyszy, bo człowiek ma humor lepszy
Ja nie karmię kur o świcie tylko otwieram właz żeby mogły wyjść, a ciepłą wodę leję bo po nocy jest beton! Kury maja zbiornik z ziarnem i jedzą kiedy chcą, a gotowane dostają koło południa. Otwierać i zamykać muszę bo wokoło mam lasy a w nich LISY! Śnieg może Ci popadał, co?
Dobrej nocy i jutro niech wreszcie będzie jak trzeba
Karolino wstań o 7.30 i sprawdź jakie niebo jest u Ciebie
Zuziu bo pełnia jest, a mróz zdecydowanie mniejszy

jakoś tak odwrotnie się porobiło

Oj to szkoda, że nie mieszkasz przez płot mogłabyś swoje i moje otwierać

Ja lubię spać i właściwie muszę, bo jak nie wyśpię swoich przynajmniej 8 godzin to głowa jak globus

Dobrej nocy