Moja nowa wymarzona dzialka cz. 12

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moja nowa wymarzona dzialka cz. 12

Post »

Dojechał, Tereniu ;:196 , ale faktycznie z przebojami, swoją droga to wydaje się dziwnie, nie pamiętam żeby aż tak pogoda przeszkodziła Niemcom w porządkowaniu dróg, u nich zawsze było ok, u nas problemy jak spadł śnieg ;:108
A to tak na szybko zrobione zdjęcie :wit

Obrazek
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No i mamy zimową zawieruchę..tak to niektórzy zimy nie mogli się doczekać..to teraz mają..ja tam wolę wiosnę..pozdrawiam cieplutko w tę zawieruchę.:)
Awatar użytkownika
stefcia
500p
500p
Od: 2 gru 2012, o 18:08

Post »

U mnie też szaleje zamieć śnieżna - więc mamy zimę ;:oj
Bardzo mi szkoda tych biednych ludzi co muszą dojeżdżać daleko do pracy :wink:
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Witaj Iwonko :wit
U mnie dzisiaj piękny słoneczny dzień był ale wietrzny i co chwilę to na termometrze o stopień niżej :)
Ja też byłam na działeczce zobaczyć co słychać i zrobiłam kilka zdjęć .
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj, Iwonko. ;:196
Biedna niewyspana, ale na szczęście już spokojniejsza jesteś. ;:333 Cóż, zima takie posiada uroki i nie raz jeszcze sprawi nam problemy. ;:223
Chociaż u mnie ciągle mało śniegu, ;:222 a mróz nocą osiągnął -8*, cały dzień w ostrym słońcu, ;:3 co nie wróży dobrze roślinom. ;:174
Spokojnej nocy, Iwonko. ;:196
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Iwonko znam ten ból ;:108 ,mój syn także często w drodze choć nie mieszka z nami jak jest załamanie warunków pogodowych to staram się skontaktować,żeby wiedzieć co i jak... Od wczoraj przebywał akurat w Zakopanem a wieści w TV od rana na tej trasie frustrujące... ;:oj Wrócił, zadowolony bo sama aura w Z.była dla niego atrakcyjna! :roll: Nasypało i wiało dzisiaj u nas dość mocno widziałam w TV, że i u Was ciężkie warunki pogodowe! No cóż, zima swoje prawa ma! Wnuczęta nasze też muszą poznać jej uroki bo przez ostatnie lata tylko jej namiastki bywały ! :?
:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Iwonko no to u Ciebie też trochę nasypało śniegu .Zawsze to jakaś ochrona, chociaż niewielka ilość tego śniegu nasypała.
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Iwonko u Niemców był jakiś dawno nie spotykany sztorm to i wiatr, więc pewnie im nawiewało a może na autostradzie jakiś tir stanął w poprzek i już wystarczy żeby był korek. Syn pewnie trzy dni ma wolne to odpoczniecie wszyscy ;:196
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Witaj Iwonko i Ty cała w nerwach ,,ale już jest dobrze ;:196
Teraz się kochaniutka wyśpij . ;:167
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
wiewioreczka
500p
500p
Od: 11 maja 2012, o 23:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iwonko wszystkiego dobrego w Nowym Roku, udanych siewów, częstych spotkań z najbliższymi i bujnych kwitnień ;:196 Zapisała sobie nazwę tego środka, na moje piaski super będzie ;:333 Minus 15 i działeczka zasypana na 30cm... uroki zimy... tylko tych jutrzejszych minus 23 sobie jakoś nie wyobrażam... a moja babcia jedzie jutro pociągiem :(

Pozdrawiam ciepło, przyjemnego dnia :D
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

Iwonko, u mnie też zima troszkę utrudnia dojazdy, autobusy wypadają z kursu albo się spóźniają nawet pół godziny. Jakoś musimy przetrwać ten zimowy czas; i my i nasze ogrody. ;:3
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witajcie dziewczyny kochane :wit
Zima, zima, a na naszej górce to w ogóle ciężko się żyje teraz, dwa razy dziennie pomagamy dziewczynom, które sprzątają klatki odśnieżać, bo samochody nie podjadą wcale, a ja to w ogóle nie ruszam się na razie autem, Adaś, łańcuchy musi zakładać na dole ;:202 ale pięknie jest, nie powiem, jakieś 20 cm śniegu mamy ;:oj
Beatko po niedzieli słyszę, że już odwilż, to cieszmy się póki czas, dziś wnuki zabrały sanki i z rodzicami trochę szaleli, tyle radości ;:138
Wiewióreczko kochana witaj ;:196 Tobie również najpiękniejszego ;:196 przetrwamy te mrozy, bo przecież nie takie były i dało się radę ;:108
Alu , Marysiu a no on co dzień dojeżdża, a na autostradzie co dzień korki, albo zamykają bo śnieg, oj co dzień w nocy siedzę i czekam ostatnio, dziś u Niemców święta nie ma więc też jest w pracy, tak się porobiło, że już nie mieszka w Berlinie, nie opłacało się i dalej stamtąd miał do pracy jak od nas ;:108
Jadziu, mrozów u nas strasznych nie ma na szczęście, ale śniegu jest sporo, rośliny się cieszą, ciepło mają ;:215
Maryniu, doskonale mnie więc rozumiesz, a wnuczęta się cieszą, no choć tyle z tej zimy ;:215
Lucynko wszędzie ostatnio dosypało, to i u Ciebie chyba roślinki maja cieplej, mam nadzieje ;:196
Tereniu, na działeczce czyściutko, ślicznie, tylko gdzie nie gdzie ślady kotów działkowych, no to na działkach niech tak do wiosny będzie ;:108
Stefciu witaj, idzie ocieplenie, będzie dobrze :wit
Reniu dla mnie też wiosna by mogła trwać najdłużej ;:215
A to moje ptaszęta, takie strachliwe, uciekają przed zdjęciami, a chciałam się pochwalić jakie piękne stadko mnie odwiedza, są sikorki różne, wróbelki, rudziki, gil,

Obrazek
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Stadko i głodne i zmarznięte to i nir chce pozować do zdjęć. Przy takiej ilości śniegu trzeba naszym podopiecznym tym bardziej pomagać. Do mnie przylatują przede wszystkim sikorki, trochę wróbli i czasami wpadną dzwońce. Ruch przy karmniku jest taki, że nie nadążam dosypywać ziarna. W domu mam takie zapasy słonecznika, jakbym miała zakładać plantację :;230
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Hej Iwonko kochana, co tam u Ciebie? u mnie słonko i -20, śnieg skrzypi pod stopami jak za dawnych czasów ;:306 Trzymajcie się cieplutko ;:4
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Przyszłam przed chwilą z ogródka, a tam pojemnik pusty .Ptaki dały czadu dlatego musiałam im uzupełnić zapasy i zaraz przyleciały sikorki i kosy :D .Mam nadzieje ,ze odwdzięczą sie w sezonie polowaniem na szkodniki., U mnie było -27 a w TVN-nie podawali -29 Katowice ;:222 Jednak przyjemnie w taki ziąb wyjść na dwór
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”