Moje Arboretum cz.6

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moje Arboretum cz.6

Post »

Jadziu ja choinkę wycięłam w ogrodzie. Musi być większa i ładna bo wnuki wigilie tylko u mnie lubią i chcą też dużej choinki . A babcia sie cieszy ,że wnuczki przyjdą i robi choinkę piękną :) już całkiem ubrałam :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Karolcia dla wnuków to najważniejsze co ta babcia położy pod choinką :;230 Z powodu Agatki nie mam choinki, bo parę lat temu o mały figiel pozbyłabym się wszystkich bombek.Widzę szydełkowane gwiazdy na choince z pewnością praca córci ;:333
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A tak Jadziu tak , gwiazdki, aniołki ...to praca Ani mojej :) Ja w ub. r. miałam mini choinke to wnuki były zawiedzione, ale w tym roku Bąbel może zrobić niespodziankę. Interesują go lamety, bombki, już zjadła różowego motylka Ani :? musze pilnować . Ale jak długo choinka postoi to się zobaczy :?:
U nas w nocy był mróz, teraz mgła ale przeciera się słoneczko :) Miłego łykendu :wit

-- 17 gru 2016, o 11:35 --

Tulap gdyby można było energię Bąbla przetworzyć na energię elektryczną to miałabym swoją elektrownią ;:306
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

No teraz to już zupełnie świątecznie masz Karolka ;:138 a jak ślicznie przystrojona, śliczne są te kolorowe choinki ;:215
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Najwazniejsze Iwonko, że choinka żywa , no i ubrana w ozdoby które też robiły dzieci . Ten tydzień to tylko wypieki, gotowanie a choinka będzie mówiła--już święta :lol:
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Cześć Karola ;:7 widzę że u Ciebie już całkiem świątecznie, choinka piękna i ogród wystrojony a parapet mieni się kolorami. ;:31 ;:31
Bąbel na razie spokojny, bo to nowość dla niego, ale jak się oswoi a te kłujące gałązki nadal będą mu utrudniać obserwację okienną, to choinka długo nie postoi,chyba że została odpowiednio zamocowana. ;:306
Radosnych rodzinnych Świąt i Dosiego Roku. ;:cm ;:cm
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Och Stasiu już niestety się oswoił z choinką :wink: Ciągnie włosy anielskie , które mu łaskocza nosek jak siedzi na parapecie. już mu odbierałam , nie wiem co będzie kiedy zostanie sam :?: ;:306 oby uszanował choinką :wink:
Stasiu kochana , zdrowych , wesołych Świat i wszystkiego dobrego w Nowym roku życzę ;:15
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Karolino to chyba w Boże Narodzenia będziesz miała Nowy Rok, a w Nowy Rok Trzech Króli ;:oj ;:oj
Awatar użytkownika
Ignis05
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 gru 2009, o 14:08

Post »

Karolinko ;:196
to u Ciebie już całkiem świątecznie. ;:oj
Ślicznie udekorowany ogród i domek. ;:138 ;:138 ;:138
Teraz możesz już spokojnie gotować, piec i szykować stół świąteczny. :lol:
Musisz tylko pilnować Bąbelka, bo temu to nie wiadomo co strzeli do głowy.
Masz może jeszcze jakiś zapasik bombek ? :;230
Nie żałuj psinie na buty. A Stasiowi kup droższe. :;230
Miłego tygodnia przed świętami i wesołych świąt. ;:215 ;:167
:wit
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Reniak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 cze 2009, o 13:53

Post »

Ho ho ho, Karolinko u Ciebie już świątecznie, pięknie mieni się wszystko światełkami, ozdobami, pięknie.
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i rodzinki , Wesołych Świąt.
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Reniu, Krysiu, Marysiu u mnie już nie ma co robić, wszystko zrobione--no prawie ;:306 bo zostaje szykowanie wigilii , upieczenie jakiegoś mięsiwa i ciasta a to pod koniec tygodnia :) Dzisiaj zacznę chyba pakować prezenty a mam ich sporo. Będe miała 7 osób na wigili, ale prezentów duzo więcej bo każdy pakuję osobno -a mam dla każdego po kilka. Potem Piotruś nosi z pod choinki do pokoju gdzie rodzinka już pije kawę i są wielkie OHY i AHY bo każdy ma kilka worków a przecież jeszcze Ania przyniesie . Ciekawe jak Bąbel da mi to wszystko zapakować, on uwielbia szelest papieru, kokardek....No i ciekawe jak się będzie zachowywał na wigilię? Na zięcia normalnie szczeka, no i dostanie też prezent, poza tym w czasie rozpakowywania tylU paczek dostanie chyba zawrotu głowy. Nie będzie wiedział który wpierw szarpać, wyrywać komuś z rak ;:306 Oby tylko goście byli tolerancyjnie dla jego wybryków ;:306
I Z tym Bąblowym optymistycznym akcentem ŻYCZĘ WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIAT I DOSIEGO ROKU ;:79 ;:79 ;:79
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj, Karolcia, chciałabym to widzieć, jak Twoi Goście ratują resztki swoich prezentów i czmychają przed szczekającym Bąblem. ;:33 ;:112
No ale może tak źle nie będzie i piesiunio na dłużej zadowoli się własnym prezentem. :;230
Dziękuję kochana za miłe życzenia , zostawiam uściski dla rodzinki i drapanko dla Bąbla. ;:4 ;:80
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Stasiu Bąbel to jak dziecko , którego nie nauczono nie przerywać gdy starsi rozmawiają. Jak przychodzi wnuczka Gosia, którą uwielbia, to nie da nam dojść do słowa. Chce żeby go wziąć na rece, bawić się z nim , zajmować , mam pełne ręce zajęcia z nim i jak tu rozmawiać . Ale Gosia jest bardziej stanowcza, każe go na wigilię zamknąć w łazience i tyle. Chyba ,ze go oszołomią goście i będzie grzeczny. Tak go wychowałam bezstresowo, a właściwie wcale nie wychowałam ,że b. absorbuje, jest najważniejszy w domu i rządzi ;:306 Ale jak robiłam dzisiaj prezenty, 20 paczek, to jakby rozumieł ,że to coś ważnego i nie szarpał :wink: w zasadzie nie przeszkadzał , ale dostał na szarpanie króliczka i ma zajęcie teraz. Jego paczka największa, bo duża piłka, on je uwielbia :) i piszcząca kość ;:306
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Karola, Bąbel na co dzień zastępuje Wam wnuczęta,za którymi tęsknicie i dobrze że daje Wam tyle radości. ;:1
Myślę, że nie posiedzi zbyt długo zamknięty sam w łazience.Przecież to nie jego wina, że pozwalacie mu na te wszystkie psoty. ;:306
Kochana zdrówka życzę Tobie Stasiowi i Bąblowi oraz całej pozostałej rodzince. ;:4 ;:cm ;:cm
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Stasiu pewnie ,że to nie wina Bąbla ,że taki rozpieszczony :lol: Ja to bym najchętniej jadła kolację z nim na kolanach, ale wiem jak by to wyglądało i nie wszyscy by to aprobowali, ale nie dam Bąbelka synusia odsunąć ;:185 ;:306 Całuski Stasiu i zdrówka ;:196
Moje Arboretum
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”