Witajcie

.
Dzisiaj miałam tak zabiegany dzień, że nawet nie zwróciłam uwagi jaka była pogoda

. Miałam przyjemność po raz pierwszy brać udział w warsztatach organizowanych dla rodziców dzieci w ośrodku gdzie chodzi Weronika. Kilka godzin bardzo ciekawych informacji związanych z komunikacją i sposobami komunikacji u dzieci z takimi trudnościami jakie ma moja córka. Bardzo fajnie poprowadzone zajęcia a poza tym miałam możliwość wymiany doświadczeń z innymi mamami

. To bardzo cenne dla mnie . W przyszłości będą organizowane kolejne warsztaty na inne tematy

. Zamierzam korzystać bo takiego doświadczenia nie zdobędę sama w domu. Wczoraj z racji tego,że rodzice podarowali mi trochę gotówki to niewiele myśląc w nocy zrobiłam zamówienie cebulowe

. Koszyk był spakowany i czekał tylko na mój ruch

. Jutro kurier dostarczy mi cebule i posadzę je . To już na pewno koniec tego szaleństwa jakie mnie ogarnęło.
Beatko właśnie tak chciałam Ci to napisać - krótko i treściwie

.
Sabinko ja obcinałam lawendę jedynie po tym jak przekwitła, potem już nie. Prawdziwe cięcie przeprowadzę wiosną

. Właściwie mam krótkie doświadczenie z tą krzewinką ale wydaje mi się, że termin wiosennego cięcia lepiej jej służy.
Natalio kota pomiziam jak wróci bo gdzieś polazł . Chyba się obraził, że prawie cały dzień nie było nikogo w domu

. Masz rację, teraz to już tylko czekać na biel a potem na zieleń i kolory wiosny

.
Marysiu a no miałam wczoraj urodziny . Akurat trafiło mi się tak, że Małżonek na poligonie a ja sama z dziewczynkami w domu. Nie planowałam jakiegoś świętowania ale jak nagle ktoś zapukał do drzwi to miałam mega niespodziankę . Rozmawiałam z mamą tego dnia wcześniej i składając mi życzenia mówiła, że właśnie idzie do pracy. A to Ci kłamczucha . Dziękuję pięknie za życzenia

.
Lucynko Tobie także dziękuję za życzenia

. Zdrowie najważniejsze i oby było jak najdłużej

. Mam nadzieję, że naparstnica mnie nie zawiedzie

.
Beatko pięknie dziękuję za życzenia

.
Mati dzięki

. Już
po ptakach 
. Zamówiłam .
Aniu i Tobie posyłam podziękowania

. Cebule dokupiłam

.
Sławku wielkie dzięki za piosenkę

.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie i życzę spokojnej nocy .