Pod Puszczą cz-1
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 maja 2012, o 19:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Pod Puszczą cz-1
Spokojnie oczekuję! Elu 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Elu a u mnie brzęczą bzyki, chryzantemy pachną w słońcu i przyciągają owady. Widziałam motyla i kilka pszczół
Gdzieś czytałam, że wybierasz się na działkę...to życzę słonka i pięknej pogody

Gdzieś czytałam, że wybierasz się na działkę...to życzę słonka i pięknej pogody

-
Ela
co porabiasz? Elu grunt to spokój! 

- pela11
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
Szykuję się do świąt ,więc myję okna . Od czegoś trzeba zacząć 

- pela11
Skończyłam ,idę do pracy , odpocząć . 

- pela11
Marysiu , we wtorek też oglądałam różne bzyki na róślinkach. Siedziałam do południa w ogrodzie przyjaciółki i piłyśmy kawkę przed moją pracą , słonko świeciło , bzyki latały a kot ocierał się o nogi , iście ogrodowa sielanka .
Bożenko , cierpliwie czekam .A z czego się hicholisz ?Przecież muszę kiedyś też odpoczywać.
Bożenko , cierpliwie czekam .A z czego się hicholisz ?Przecież muszę kiedyś też odpoczywać.
-
No bo mnie rozbawiłaś!

Ja jutro dostane , śledziłam dziś przesyłkę jest na mojej poczcie

Ja jutro dostane , śledziłam dziś przesyłkę jest na mojej poczcie
- Zuzia111
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dla mnie zabrakło tych co nie mam, wszystko żeście wymietli.

-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Elu, od kilku dni zgłębiałam tajniki Twojego wątku. Nie dość, że z Ciebie doskonała rowerzystka, to i ogrodniczka pełną gębą
Zacznę jednak od roweru. Jestem pod ogromnym wrażeniem, że jeździsz rowerem cały rok. Uwielbiam rower, ale na zimę ląduje w piwnicy. I nie tylko na zimę. Roweruję tylko jak jest w miarę ciepło. A Ty i w deszcz i w śnieg 
Nieprawdopodobne ile robisz w ogrodzie właściwie zupełnie sama. Tam masz zawsze dużo do zrobienia i doskonale sobie z tym radzisz. Teraz za każdym razem jak będę siadała latem na leżaczku, będę się wstydzić
Moja działeczka dużo mniejsza, ale na pewno nie jest tak wypieszczona jak Twoje rabatki. Powinnam brać przykład z takich sumiennych ogrodniczek, ale co ja poradzę, że również uwielbiam sobie siedzieć wśród kwiatów i czytać?
Twoje podpory do róż pokazałam eMowi, ale czy coś osiągnę, to nie wiem
Mam identyczny przepis na rogaliki
Ale ja jak zaczynam robić, to od razu z dwóch kilogramów
Część robię z nutellą, a resztę z pigwą. Do zamrażarki chowam znaczną ilość, ale po tygodniu nie ma po nich śladu.
Pozdrawiam

Nieprawdopodobne ile robisz w ogrodzie właściwie zupełnie sama. Tam masz zawsze dużo do zrobienia i doskonale sobie z tym radzisz. Teraz za każdym razem jak będę siadała latem na leżaczku, będę się wstydzić

Twoje podpory do róż pokazałam eMowi, ale czy coś osiągnę, to nie wiem

Mam identyczny przepis na rogaliki

Pozdrawiam

- pela11
Witam
Aż wstyd się przyznać , ale siedzę sobie z kieliszeczkiem cytrynówki ,którą zrobiła dla mnie szefowa i kazała wypić , no to sobie sączę powolutku .
Zuza , no widzisz jakie chytre , wszystkie cebule wybrały i się nie podzieliły .Może następnym razem uda Ci się.
Iwonko , jest mi ogromnie miło przywitać Cię w moim wątku , tym bardziej że pochodzisz z ukochanej mojej Krainy Tysiąca Jezior .Moja mama pochodzi z suwalszczyzny ,a i ja się tam urodziłam ,chociaż wychowałam się już pod Wa-wą .Wszystkie wolne chwile spędzaliśmy z eMem pod Olsztynem i Olsztynkiem bo bliżej od domu i szybciej można było dojechać nad ukochane jeziora . Całe dnie spędzaliśmy na wodzie mocząc kije , chodziliśmy po lasach i poznawaliśmy miejsca i ludzi .Mam przynajmniej co wspominać .Nie myśl jednak że nie znam Ciebie i Twojego wątku , bo często zaglądam chociaż nie zostawiam śladu . Masz piękne hortensje na pniu i nie tylko , sporo ładnych różyczek i pieczesz smakowitą babkę sytrynową , której przepis sobie spisałam i w wolnej chwili na pewno wypróbuję . Od tej chwili obiecuję poprawę i będę się wpisywała u Ciebie na wątku . Pozdrawiam serdecznie i zapraszam
PS. Dzień bez roweru to stracony dzień , a ogród to lekarstwo dla mojej duszy .

Aż wstyd się przyznać , ale siedzę sobie z kieliszeczkiem cytrynówki ,którą zrobiła dla mnie szefowa i kazała wypić , no to sobie sączę powolutku .
Zuza , no widzisz jakie chytre , wszystkie cebule wybrały i się nie podzieliły .Może następnym razem uda Ci się.
Iwonko , jest mi ogromnie miło przywitać Cię w moim wątku , tym bardziej że pochodzisz z ukochanej mojej Krainy Tysiąca Jezior .Moja mama pochodzi z suwalszczyzny ,a i ja się tam urodziłam ,chociaż wychowałam się już pod Wa-wą .Wszystkie wolne chwile spędzaliśmy z eMem pod Olsztynem i Olsztynkiem bo bliżej od domu i szybciej można było dojechać nad ukochane jeziora . Całe dnie spędzaliśmy na wodzie mocząc kije , chodziliśmy po lasach i poznawaliśmy miejsca i ludzi .Mam przynajmniej co wspominać .Nie myśl jednak że nie znam Ciebie i Twojego wątku , bo często zaglądam chociaż nie zostawiam śladu . Masz piękne hortensje na pniu i nie tylko , sporo ładnych różyczek i pieczesz smakowitą babkę sytrynową , której przepis sobie spisałam i w wolnej chwili na pewno wypróbuję . Od tej chwili obiecuję poprawę i będę się wpisywała u Ciebie na wątku . Pozdrawiam serdecznie i zapraszam

PS. Dzień bez roweru to stracony dzień , a ogród to lekarstwo dla mojej duszy .
- Zuzia111
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elu..taka szefowa to git
. Tylko po kielichu nie siadaj na rower. 

- pela11
No co Ty , jestem już w domku . Myślałam że zaproszę syna , ale nie wrócił jeszcze z wyjazdu służbowego , więc męczę się sama .
-
Ela
jutro też do pracy?bo się tak zwinęłaś szybko z forum ,brakuje mi twoich pogaduszek! 

- pela11
Jestem , tylko w midzyczasie czytam o trawach .Jestem zła bo nie pojadę w tym tygodniu do ogrodu , syn nie ma dla mnie czasu
. Fajnie że przysłali tyle gratisów ,będzie kolorowo na wiosnę . Idę wcześniej się położyć ,jestem jakaś zmęczona .jutro pogadamy więcej . Pa .Cytrynówka zrobiła chyba swoje . 

-
Głowa do góry Elu jakoś się to ułoży!