Jaki dziś ładny dzień,jutro ma być 10 stopni na plusie,pojadę posadzić kilka cebul co mi zostały.
W piątek dotarłam wreszcie na działkę i posadziłam nowe róże oraz przesadziłam młodszą siostrę Lavender Ice. Pograbiłam co nieco,sporo liści trzeba jeszcze uprzątnąć ;:2 Także plan wykonany.Czeka mnie jeszcze związanie traw.
Wczoraj zauważyłam,że 3 sikorki podlatywały na zmianę do mojego karmnika

Ale radochę miałam,no nareszcie
Nie minęła chwila,a tu sroka podleciała i gołąb,wypłoszyły maleństwa grrr
Werka mam trochę angielek i każda z nich dobrze się spisuje,mam nadzieję,że Olivia też dorówna im kroku.
Munstead Wood ma bardzo ładne kwiaty,lubię takie ciemne. O Boscobel nigdy wcześniej nie marzyłam,ale po rekomendacji Dorotki zapragnęłam ją zaprosić,a niech ma okazję się wykazać
Rosarium Europa o tak,tam mnie jeszcze nie było,może i ja swojego namówię?
Aniu wczoraj był debiut,jak zobaczyłam te małe ptaszki z żółtym brzuszkiem to uśmiech mi z buzi nie schodził,a skakałam jak małe dziecko
Mój Charles rośnie w pełnym słońcu..hmm a do donicy polecam Garden of Roses i Bailando.
Tu znalazłam link do odkopanego tematu
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 41&t=49110
Aniu-nena druga nieznajoma to Foxy Flower Circus,całkowity spontan,zamówiłam razem z Olivią do towarzystwa
Ptaszki wczoraj znalazły kulę i troszkę dziobały,ale miałam banana na ustach
Iwonko będę czekała cierpliwie,na razie coś wczoraj skubnęły
Sama jestem ciekawa brata Pashminy

Czy okaże się pięknym łabędziem,czy brzydkim kaczątkiem?
Rosenfaszination wcale do małych rabatówek nie należy,raczej to wielkokwiatowa .Rozrosła się wszerz i wzdłuż.
Marlenko jak tylko ptaszki wyczują żarełko to zawsze będą miały u mnie stołówkę,czekam na nie
Angielskie ogrody mi też się marzą,ja tez jestem tego zdania,że marzenia trzeba spełniać
Anetko Piano moja wielka i już ma kilka lat,może Twoja miała złą podkładkę...
W piątek udało się posadzić róże,na pewno i Ty zdążyłaś z pracami
Piszesz o jelitówce...hmm właśnie coś mój syn od wczoraj ma problemy z trawieniem,Smecta w pogotowiu i dieta...a miałaś przy tym gorączkę?
Soniu czekam na podbój karmnika

Słonecznik już kupiłam i czekam
Róże posadzone,a ja spokojniejsza
Rosenfaszination potrafi mnie zachwycić nawet w listopadzie
Trawy ratują sytuację,gdy nic nie kwitnie
Liście do wora
Rozmaryn wykopany i na zimę mamcia zgłosiła chęć,by go przezimować na parapecie u siebie
Pozdrawiam serdecznie