Tak więc jest jeszcze 1 torebka bawełny , liatra i nagietaek . Co nie ma chętnych

Ok Halinko nasionka są TwojeHalina Kwak pisze:Jolu, to do tych moich nasion szałwii, proszę, dorzuć jeszcze bawełnę, liatrie i nagietekiii nie wysyłaj na razie, bo może jeszcze coś się znajdzie
![]()
![]()
... Buziaczki dla Ciebie ;-)
Aniu masz to jak w banku, jak tylko siewki powschodzą zabawię się w fotografa.Nawet można założyć nowy wątek , każdy będzie mógł zobaczyć i porównaćRaczek pisze:Jolu,ale masz dobrze,że możesz siać w tunelu.
Możesz pięknie wszystko sobie oznaczyć,powkładać karteczki.
Wiesz mam do ciebie wielką prośbę.
Czy mogła byś porobić zdjęcia swoim małym roślinkom jak już ci powschodzą wiosną w tunelu?
Może czytałaś u mnie o samosiejących się roślinach i o tym ,że mam problem z rozpoznaniem młodych siewek.
Taka fotorelacja na pewno przyda się nie tylko mnie.
Jadziu ja santoline mam pierwszy rok, ktoś mi poradził że na zimę trzeba ją okryć bo może nieprzetrzymać zimy. Co do kanny to już nie zostało mi nic, poza małą sadzoneczką .Poszła na wymianę ,ale będę pamiętała jakby co to dostaniesz Jadzienko w przyszłym rokuJadzia1 pisze:No jak nie krzykniesz to nie zobaczysz![]()
Dziękuje bardzo kochanie i widzisz jak chcesz to potrafisz
![]()
![]()
Jola to pierwsze to żółta kanna , a może wymienimy się jak nie masz czerwonej![]()
Ta roślinka na 3 zdjęciu to santolina ja przywiozłam taką z Krymu , napisz coś o niej bo i Liseczka ma taką , ale nic o niej nie wiemy .Reszta roślinek piękna i to coś na przed ostatnim zdjęciu jest piękne