Witajcie

.
Na dzisiaj miałam zapowiedzianych gości więc wczorajszy dzień upłynął na przygotowaniu poczęstunku i na sprzątaniu

. Wieczorem zaczęło sypać śniegiem

a rano miałam takie widoki :
Spadło na prawdę sporo śniegu i ciągle pada a my mamy letnie opony

. Jeszcze kilka dni temu sadziłam rośliny a tu taka niespodzianka , jestem zszokowana. Dzisiaj do południa odśnieżaliśmy wjazd i chodniki żeby rodzinka mogła spokojnie do nas dotrzeć . Goście już pojechali do domu a więc można wrócić do rzeczywistości .
Sławku no po prostu tak jest i tak musi być

. Jakoś sobie radzimy bo nie mamy innego wyjścia

. Pani w okularach będzie, kiedyś na pewno

. Pozdrawiam.
Jagi pierwszy raz zawsze jest trochę"dziwny" ale już jestem przyzwyczajona . Denerwuje mnie tylko jak zaparują mi szybki

. Chomiki to takie małe i słodkie stworzonka i mam nadzieję, że nam nie uciekną . Z tym workiem do odkurzacza to mnie przestraszyłaś

. Podobno chomiki żyją około 3 lat a więc nie za długo. Moje dziewczyny obecnie w ogóle się nimi nie przejmują i pewnie nawet nie zauważyły by gdybym wyniosła je z domu

. Może to i lepiej ?? Pamiętam jak w zeszłym roku zdechł nam kotek i trzeba było nieźle kłamać jak Emilka zapytała gdzie on jest . Nie płakała, zaakceptowała to, że po prostu "uciekł". No bo co miałam jej powiedzieć ?? Na taką prawdę jest chyba jeszcze za mała i pewnie nie zrozumiała by jej. Te solidne kute podpory baaardzo mi się podobają ale póki co ich koszt mnie przeraża. Może kiedyś będę mogła bez bólu serca sprawić sobie kilka

. Pozdrawiam

.
Ulo witaj u mnie

. Bardzo Ci dziękuję za takie ciepłe słowa w stosunku do mojego ogródka

. Takie słowa wiele znaczą i motywują do dalszej pracy

. Ta rabata pod klonem to jest zbitek wszystkiego co miałam pod ręką

. Ona będzie przerabiana ale jak zrobimy sobie wjazd w innym miejscu. Wtedy będę mogła zabrać jeszcze z półtora metra trawnika i na pewno wymyślę coś sensownego a przynajmniej mam taką nadzieję

. Z pomyłkami tak czasem bywa, że i najlepszym szkółkom się trafią. Bardzo fajnie, że w Twoim przypadku skończyło się pomyślnie

. Ja jestem bardzo ciekawa tej Hot Chocolate i czy mnie też tak zachwyci . Pozdrawiam

.
Anitko dziękuję w imieniu kota

. W takim razie trzymam kciuki za nowego storczyka .
CDN