Dzień piękny , cieplutki a ja z rana miałam jakiegoś lenia i nie wiedziałam za co się zabrać , dopiero po południu wzięłam się ostro do pracy a teraz już mi się nawet ruszyć trudno , czuje każdą kosteczkę .
Trochę roślinek przesadzonych.
Alu witaj

To zrobimy machniom z tym prosem , może da się go już podzielić to Ci dołożę

Stefciu nie ma za co - to ja dziękuję że do mnie zaglądasz

Lucynko witam i dziękuję bardzo za miłe słowa

To buraczkowe listki to Izeryna .
Ewuniu pewnie że będziesz mogła

A to pomarańczowe to Titonia - przepraszam że się pomyliłam

Ja zapisuję żeby nie zapomnieć i będziemy się wymieniać

Witaj Marysiu To super że już wszystko posadzone - mam coś podesłać ??? żebyś nie była bezrobotna

U mnie też sucho jest głębiej i wszystkie roślinki nowo posadzone muszę podlewać .
Grzybów brak bo u nas to deszczu za mało i ciekawe czy jeszcze będą ??
Bardzo dziękuję za życzenia , szczególnie za tą chęć do pracy

dziurawiec
i inny dziurawiec
Witaj Marysiu w moich skromnych , zielonych progach

Dlaczego wszystkie górki u Marysi Maski ??? ja właśnie z powodu tej górki kupiłam nową działeczkę bo tam nie dość że wiało jak w kieleckim to jeszcze sucho - co nie podlałam to uschło i same kamienie tam były , dołek pod każdy kwiatki kilofem musiałam kopać

Właśnie chcę zabrać stamtąd te ładne krzewy ale nie wszystko się da , niektóre już za duże .
Staram się wysiewać sporo rożnych nasionek i to mi straszną frajdę sprawia jak urośnie takie duże drzewo a jak zakwitnie to już jestem w siódmym niebie

No dobrze to nie miej wszystkiego to zajrzysz do mnie częściej - zapraszam serdecznie

Witaj Krysiu

Cały czas pracuję nad cierpliwością

Krysiu u mnie tez część chryzantem padła po tej zimie , szczególnie te nowe .
Przenosiłam hortensje trzylatki i jedna czterolatka - ale one tak się męczyły na tej górce przez tamto i to lato że musiałam to zrobić , myślę że tu im będzie lepiej . Ty może poczekaj na wiosnę
Ja mam opisane lilie , muszę sprawdzić czy taka jak Twoja .