Pięknie... cóż więcej można napisać...

Bardzo lubie poidełka i lokuję je w różnych miejscach ogrodu - w większości żeliwne.ewelkacha88 pisze:Witaj Moniko.Cudne widoczki z Twojego ogrodu. To poidełko masz śliczne
a ten liliowiec jest niepowtarzalny. Na prawdę cudny
. Pozdrawiam i również życzę udanego weekendu
.
Wędzarnia będzie na "plecach" kominka - tak jest zaplanowane i mam nadzieję, ze realizacja się powiedzierikkuu pisze:Bardzo ładnie wygląda ta piaskowa kostkaJa też jestem z tych "szpileczkowych", więc doskonale cię rozumiem
Zanim dwa lata temu udało mi się w końcu położyć kostkę, w czasie ulewnych deszczów stała u mnie woda, czasem nawet po kostki, więc do samochodu szłam w kaloszach i tam dopiero zmieniałam buty.
![]()
Pięknie zapowiada się twoja altana - salonMiejsce na kominek jest, a na wędzarnię?
U mnie na razie prace stoją, ponieważ padało i zrobiło się mokro. Nie mogę wjechać tam cięższym sprzętem, a trochę zmieniła mi się koncepcjaMuszę usunąć stare śliwy, które w tym miejscu rosną i strasznie mi śmiecą, a poza tym chcę usunąć cały betonowy plac, żeby zrobić podmurówkę tylko tam, gdzie będzie mi potrzebna
Moje jeżówki w tym roku są już naprawdę bujne i sa główną ozdoba na rabatachGabriela pisze:Jednak to prawda, że rośliny posadzone w większej grupie prezentują się cudownie...Twoje jeżówki są tego dowodem...
Pięknie... cóż więcej można napisać...
clem3 pisze:Z kostką roślinkom bardzo do twarzyRondo prezentuje się pięknie
Niby wszyscy chcieliby wszystko mieć od razu, ale w taim razie czym zajmowalibyśmy się później?
A tak to stale można coś planować, wprowadzać coś nowego i znowu się cieszyć z nowinek
Sasanka18 pisze:Moniu wszystko u Ciebie z wyższej półki![]()
Podjazd taki elegancki, a poidełko i ptaszki![]()
![]()
Widać,że bardzo staranie dobierasz rośliny, liliowiec Beyond Pluto, niespotykany
Pozdrawiam