Jagna Mme I.P mam dwie i obie takie duże ta druga chyba nawet większa bo na pergoli a tą tnę mocniej
No mam nadzieję na zgrane kwitnienia ,bo specjalnie je tak posadziłam,spodobał mi się duet klematis Jackmani i Lady Of S. i postanowiłam stworzyć taką właśnie całą rabatę.
Jagna a jaka ta beza była pyszna

muszę to szybko powtórzyć
Aniu mam parę Austinek na niektóre musiałam poczekać ,ale już wiem że warto je mieć
Mnie pierwsza Pavlova nie wyszła musiałam zrobić drugą
Alexia dziękuje

nie martwię się tym pierwszym kwiatem L.F.C rozumiem że panna po podróży może mieć lekkie wstrząśnienie mózgu,ale jak następne będą takie to się kurcza trochę będę martwić
Alegoria myślałam że będzie bardziej słodko ,a okazało się że ten deser z półmiska wcale taki słodki nie jest

w ogrodzie rzeczywiście królują cukierkowe barwy i zapachy, więc jest słodko

jest chłodno ale nie zimno ,noce wilgotne,w dzień słonko, róże to lubią i aż miło patrzeć jak tworzą pąki i kwitną

Astrid jakoś nie ma we mnie fanki,może to przez kwiaty ,nie do końca mi się podobają ,ale jest zdrowiutka i kwitnie jak oszalała,kolor też ładny,nie marznie,czego chcieć więcej ?ma u mnie dożywocie
Jadziu to przewal ten ogródek do góry nogami i posadź Lavender Ice ,jak ci zakwitnie wybaczysz jej że musiałaś się tak napracować

Ja planuję szpalerek z tej właśnie róży
Dorotka Schone Maid mam dwie i o dziwo rosną na tej samej rabacie a jedna jest lichutka ,słabo kwitła i niewiele urosła,a ta druga rośnie ładnie i ładnie kwitnie,no może kwiatów nie miała wiele ale duże, to młodziak więc może trzeba ej dać chwilę ,moje nie mają plamek ,są zdrowiutkie.Soul nie mam więc nic ci nie powiem o niej.
Sebastian jest śliczny ,pokrojem i budową bardzo zbliżony do Abrahama D. rosną u mnie razem i czasem nie wiem który jest który bo już im się gałązki przeplatają ,troszkę był słabowity ,ale teraz ładnie się wybrał i kwitnie,mam nadzieję że w przyszłym roku wymieszają się kwiatami z Abrahamem ładnie razem wyglądają