Witam! wczoraj po całym prawie dniu wydeptanym po ogrodzie padłam i nawet pisać nie miałam siły. Sporo zrobiłam, ale głównie takie porządkowe czynności nie mniej jednak ogród zyskał na wyglądzie. Dzisiaj powinnam jeszcze coś przesadzić i coś posadzić ale zobaczymy, bo na razie chmury zasnuwają niebo.
Marysiu guzikowiec zajmuje niewiele miejsca i z tego co widziałam może też być szczepiony na kiju

Oj ja też czekam tym bardziej że facet usłyszał opinię we czwartek i nabrał wody w usta, ale w poniedziałek natarcie
Iwonko to dzisiaj pewnie masz słonko, bo moje gdzie polazło

Jak jest u Ciebie to się nim zaopiekuj!
W moim regionie też na pewno wiele się dzieje tylko my jacyś stacjonarni

Dobrej zabawy!
Alu rzeczywiście wszystko ładnie wsiąka, a słoneczko pomogło. Kwiatek o którego pytasz to mieczyk. Dobrej soboty
Ewciu
Chyba producent nie zawinił, a nie dowiemy się tego bo w instrukcji jest sposób posadowienia zbiornika i skoro się nie dotrzymało warunków to i nie ma możliwości reklamacji. Czekam do poniedziałku co facet wymyśli, teraz błoto jest koszmarne ale jak obeschnie musi do sprawy wrócić, nie popuszczę!
Przeczytałam że guzikowiec łatwo rozmnaża się w sadzonek zielnych, co prawda termin już minął, ale spróbuję bo ukorzenia sie w 80 %

Dorasta co prawda powoli ale do 1,5 m. Deszczu i dobrej soboty Ci życzę
Mariolko o tak pamiętam, że najmniej chętnie wracało się do obowiązków a Ty masz jeszcze większą gromadkę. Moja trójka już w pełni samodzielna, ale dalej mamy z nimi kontakt, bo na szczęście są w pobliżu nie wyemigrowali.
Za pochwały piękne dzięki
Jolu gdyby się tak dało podzieliłabym się z rozkoszą

może jednak coś dojdzie, chociaż i u mnie dzisiaj się chmurzy
Aniu dziękuję! robię sporo fotek i zawsze coś się wybierze, dzisiaj słońce zostało dłużej pod chmurką
Dobry rok dla guzikowca, ale osiągnął dojrzałość i wygląda super!
Lucynko szambem żyję od ponad tygodnia a wraz ze mną kilku moich drogich forumków. Dostałam wiele cennych rad i ofert pomocy fachowej za co jestem bardzo wdzięczna. Dzięki zdobytej wiedzy fachowej mogłam zadziałać i nie dam się zwieść wykonawcy
Poczekaj może uda mi się ukorzenić guzikowca

Dobrego dnia
Alicjo nie dziwię się

ja jak zobaczyłam u Ani od razu zaczęłam szukać w necie i bardzo jestem z niego zadowolona
Jadziu to powinna być Mero star i obwódki się zgadzają, ale kolor nie bardzo

Zastanawiam się czy nie obcinać jej kwiatów, bo była przesadzana teraz i dobrze byłoby żeby jej narosła bulwa. Bardziej zależy mi na przechowaniu
Ewelinko jak masz warunki do ich przechowania, a chyba masz to polecam, bo bardzo rozweselają ogród, jest ich mnóstwo i można robić co roku inne aranżacje

I Tobie życzę miłego weekendu
Martusiu a gorzej jak się wie i odstawia lipę, to jest chyba bardziej niewybaczalne
Ja wczoraj pracowicie spędziłam dzień i też padłam jak ulęgałka

ale ogród wygląda zdecydowanie lepiej. Coraz mniej jednorocznych i coraz więcej porządku. Zapraszam, bo mam do Ciebie pytanie

Życzę miłej soboty, ale nie wiem czy nam pogoda nie pokrzyżuje planów. Ucałowania

Martuniu co to za piękność?
i parę zdjęć
a już myślałam że przesadzona zginęła ale jest!
i plony!
Dobrej soboty odwiedzającym!