Ogród Marty-cz.aktualna

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty-cz.aktualna

Post »

Martusiu zimno, zimno, wyszłam z Sonią na spacer i szybko wróciłyśmy obie, wiatr nie da spokojnie pospacerować, miałam się położyć, ale śliwki w garnku pyroklą, trzeba pilnować, no to zajadam się pomidorkami swoimi, piję herbatkę z nawłoci i spaceruję po ogrodach :wit , a zapisywanie to mi nic nie da na razie, ale myślę, że wiosną po co nie co się do Ciebie uśmiechnę ;:196 przecudne łany pysznogłówki ;:167
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

Marta :wit
U mnie też zimno. Dziś ogród odpuszczam, bo zbyt mokro. Popadało to może grzybki będą. Przepiękne zdjęcie z rutewką.
I te łany kwitnących kwiatów. Cudnie masz i kolorowo. Miłego dnia. :wit ;:196
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Hortensja z rutewką dobrze się dobrały w parę. Razem wyglądają ślicznie. Piękne pysznogłówki. Wszystkie, ale najbardziej zwraca uwagę ta fioletowa. W takich ilościach robią wrażenie ;:oj
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu u mnie też dominuje kolor biały, przez hortensje kwitnące :D a ja się ta nazywa http://s847.photobucket.com/user/marbru ... k.jpg.html śliczna jest! Śliczne dżemiki, a słoiczki z pokrywkami w serduszka urocze ;:333
Przetacznik wysoki już mi przekwitł :wink: Pozdrawiam i nie do końca wierzę, że grzybom odpuścisz ;:306 ;:196
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Martunia niesamowicie wszystko Ci kwitnie. Tak cudnie i kolorowo masz.
U nas właśnie zaczął kropić deszcz. ;:222
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
Ewiczka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2012, o 14:52

Post »

MARTO :wit Ogród jak z bajki ;:138 . Piękny ten "anafalis perłowy" . Biel w ogrodzie wygląda niesamowicie.
Pozdrawiam Ewula
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Martusiu śliczne zdjęcia , przepiękne widoki , cudne kwiatuszki ;:138 ;:138 ;:138
Wspaniałe hortensje ;:333
Mnie ujęły rutewki orlikolistne i przetacznik wysoki ;:167 jeśli możesz zbierz z nich nasionka ;:180
Dżemy na pewno smaczne bo na takie wyglądają w tych ładnych słoiczkach .
Pozdrawiam i dziękuję za miły spacerek po Twoich pięknych włościach ;:196
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Piękny ogród Martuś ;:196 pełen różnorodnych roślin aż kipi barwami i pięknymi widokami syci zmysły! Pięknie,pięknie, pięknie... ;:63 ;:63 ;:63

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Kontakt:

Post »

Martuś czekam na floksową wiosnę ;:215 ...Te hortensje jak panny młode w bieli, ale mnie jeszcze wpadły w oko Twoje jeżówki, a zupa pomidorowa jest rewelka ;:333 U nas też zimny wieczór, choć dziś już nie padało, to mogłam powalczyć z chwaścikami :lol: Pozdrowienia z nad Nidy :)
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2015, o 13:37
Kontakt:

Post »

Oj wieczory są już chłodne i to bardzo. ;:222
Rano jak szłam do pracy było tylko 8 stopni. Ale cieszmy się tym , że w ogrodzie jeszcze wszystko pięknie kwitnie.
I oby jak najdłużej...
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

witam ,nie wiele też dzisiaj zrobiłam w ogrodzie ,bo poszłam na maliny i obrałam aronię no i robię kompociki aroniowo malinowe ,na polu bardzo teraz zimno ,jakby miał być przymrozek ,ale to chyba takie zwidy po upałach ;:173 .

Mariolko,moje pysznogłówki nie mają mączniaka i dobrze ,bo pewnie byłyby do wyrzucenia,czerwoną też mam i też czysta,u mnie też bardzo zimno wieczór się zrobiło,ze aż zapaliłam w kuchni w piecu i siedzę w ciepełku i robię kompociki,pozdrawiam ;:168

Iwonko,ciągle coś przetwarzamy ,ja też systematycznie zapełniam spiżarnię ,jeszcze tyle mam do zrobienia ,ale może dam radę ,pozdrawiam ;:168

Ala,u mnie nie było nawet tak mokro ,ale wzięłam sie za obieranie owoców i robienia następnych kompocików i w ogrodzie nic nie zrobiłam ,moze coś jutro chociaż muszę jechać do Krakowa ,więc znowu będzie mało czasu,dobrej nocki życzę ;:196

Iwonko,tak je posadziłam ,bo wiedziałam,że będą razem kwitły i nawet im pasuje,fioletowa jak czerwona nic się nie pokłada,to są 2 kępki,a robią wrażenie dużej ilości,pozdrawiam :wit

Marysiu,u mnie wszystkie kolory sa w ogrodzie ,chociaż w miejscu gdzie są hortensje jest biało,ta hortensja to bukietowa Great Star " Le Vasterival"piękne ma te motylki i one są duże ,dżemy brzoskwiniowe jeszcze zrobię ,bo są wspaniałe i już połowa zjedzona ,trochę miałam swoich brzoskwiń ,a trochę wzięłam ze sklepu, te polskie odmiany są pyszne i tanie,pozdrawiam ;:196

Dorotka,tak to aż nie do wiary ,żeby ogród cały sezon był cały w kwiatach,u mnie dzisiaj też padało,ale mniej niż wczoraj,natomiast zrobiło się bardzo zimno,pozdrawiam :wit

Ewa,dziękuję ,mam sporo iglaków ,a między nimi byliny i biały z zielenią daje efekt,pozdrawiam :wit

Tereniu,miło się czyta takie pochwały,mogę zebrać nasionka ,ale przecież będzie szybciej podzielić ,dżemy pychota ,sama nie myślałam ,że takie będą ,jakoś nie robiłam wcześniej brzoskwiniowych ,a teraz będę dorabiać ,bo znikają ,pozdrawiam ;:196

Maryniu,miło,że się podoba ,dziękuję i pozdrawiam ;:196

Ewciu ewarost,byle do wiosny :uszy ,jeżówek mam troszkę ,one są piękne ,trochę mi zjadły myszy i muszę odnowić moją kolekcję u mnie też wieczór bardzo zimny,byłam w maju-czerwcu w Busku Zdroju i byłam na wycieczce w Sandomierzu i przewodnik opowiadał o Twoim terenie,piękne macie okolice,pozdrawiam :wit

Olu,u mnie też teraz bardzo się ochłodziło,byle jakichś przymrozkowych niespodzianek nie było,a w ogrodzie bardzo dużo kwitnień i aż radość w nim być ,gdzie głowę odwrócisz tam kwiaty,pozdrawiam ;:168
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

zapraszam na spacerek do rozgrzanego ogrodu.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Twister
Obrazek

Obrazek

Younique bicolor
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

moje winogrona
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

lilia Henryi
Obrazek

niespodzianka teraz zakwitnął taki irys
Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Cudnie! Martusiu wypatrzyłam nowy floks Edens Smile, trochę niewyraźne zdjęcie ale chyba ładniutki. Niska budleja jednak odbiła i ładnie wygląda :D Ja też wczoraj zebrałam aronię bo znika w zastraszającym tempie w gardłach szpaków na równi z dojrzewającymi jeżynami ;:oj mam nadzieję, że odebrałaś smsa ;:333 No to do rychłego zobaczenia, buziaczki ;:196
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Widzę ze już po problemie i można wklejać cudne zdjęcia. ;:138 ;:138
Jejku jakie zobaczyłam kolory, Martuś masz przecudownie w swoim raju ;:138
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Martusiu widzę budlejkę, ślicznie kwitnie, a moja zgniła, chyba zbyt mocno ją okryłam, nie miałam jak i kiedy ją wykopać, miałam nadzieję, że sobie poradzi, nie poradziła, no trudno, sporo budlei mi zniknęło w tym roku, ale już ukorzeniam kolejne patyczki :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”