A wielkość, trudno określić może porównam go do dużego agrestu .Jak dojrzeje to zrobię porównawcze zdjęcie .

, no to czekam cierpliwie do września
 , no to czekam cierpliwie do września  , pięknie rozrośnięte to kiwi masz
, pięknie rozrośnięte to kiwi masz  , co to za nowe drzewka?
 , co to za nowe drzewka?
 ,więc się poczuwa i plonuje jak trzeba .Pozdrawiam
  ,więc się poczuwa i plonuje jak trzeba .Pozdrawiam  

,a torcik wspaniały musiał być ,bo z bitą śmietaną to moje ulubione
 ,a torcik wspaniały musiał być ,bo z bitą śmietaną to moje ulubione  ,pozdrawiam i pięknego dnia życzę
 ,pozdrawiam i pięknego dnia życzę  

dzięki ,drzewka na tym zdjęciu to śliwka i nektarynka ,a są jeszcze brzoskwinie ,morele ,czereśnie, grusze i jabłonie .
 dzięki ,drzewka na tym zdjęciu to śliwka i nektarynka ,a są jeszcze brzoskwinie ,morele ,czereśnie, grusze i jabłonie . 

Mąż za niedługi czas chce siać łąkę między drzewkami by przywabić owady do zapylania bo w tym roku ledwo je widać .,a resztę zrobimy jak sie przedszkola zaczną .Pozdrawiam
 Mąż za niedługi czas chce siać łąkę między drzewkami by przywabić owady do zapylania bo w tym roku ledwo je widać .,a resztę zrobimy jak sie przedszkola zaczną .Pozdrawiam   
  Dalie po ociepleniu budynku i bardzo długiej ciepłej jesieni źle zniosły warunki przechowania .
 Dalie po ociepleniu budynku i bardzo długiej ciepłej jesieni źle zniosły warunki przechowania . 

Tobie również miłego dnia
 Tobie również miłego dnia 

.
 .  . Wymyśl jakiś sposób na przechowanie dalii, bo masz rękę do nich
 . Wymyśl jakiś sposób na przechowanie dalii, bo masz rękę do nich  .
 .

.
 .

Trochę pracy jest
  Trochę pracy jest  Alu podziwiam Twojego M, bo chyba po tej operacji po prostu ożył, musiał się wcześniej kiepsko czuć a teraz jak nowy. Widać to po działaniu
  Alu podziwiam Twojego M, bo chyba po tej operacji po prostu ożył, musiał się wcześniej kiepsko czuć a teraz jak nowy. Widać to po działaniu  Pochwal go i pozdrów
  Pochwal go i pozdrów 

Ja również podziwiam, bo w krótkim czasie doszedł do pełnej sprawności.Maska pisze: Alu podziwiam Twojego M, bo chyba po tej operacji po prostu ożył, musiał się wcześniej kiepsko czuć a teraz jak nowy. Widać to po działaniuPochwal go i pozdrów

, a drzewko  śliwka brzoskwiniow ilu letnie jest?
 , a drzewko  śliwka brzoskwiniow ilu letnie jest?