Ogród Filemona

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Filemona

Post »

Anitko rabaty wspaniale już wyglądają. ;:138 Róże takie maluchy, a już ukwiecone. ;:215 Nie zakodowałam co to za jeżówka z ciemnymi łodygami, cudna. ;:oj Rozchodniki pięknie się rozrosły, moje jakieś rachityczne. Może zmień hosting do zdjęć, jak pooglądam twoje hortensje. ;:145
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Anitko i mnie dopadła forumowa niemoc... Ale żeby tak od razu odpuścić sobie swój wątek..?! ;:oj
No co Ty, nie wygłupiaj się.
Ogród mieni Ci się tysiącami jeżówkowych i hortensjowych łebków. Aż miło!
Filemon24
1000p
1000p
Od: 1 sie 2014, o 14:59

Post »

Patiann pisze:Oj Anitko :(
wlasnie dopadla mnie z nienacka grypa zoladkowa, a jak czytam takie newsy, to jeszcze bardziej w brzuchu sciska :? Niedawno Karo pokazala mi fajny patent na wstawianie zdjec, nie trzeba ich zmiejszac-wystarczy skopiowac link i juz....jak dojde do siebie, to napisze wiecej na ten temat. Co ja widzę...piekne kwiatuchy i ZERO zielska..... ;:63

Ostatnio jakoś straciłam zapał do prowadzenia własnego wątku i jeszcze wstawianie tych zdjęć jak dla mnie katorga..... Jeśli chodzi o ogród to tutaj zapał jak najbardziej jest :D W następnym roku powstanie kolejna duża rabatka bylinowo-różana :tan Stwierdziłam że te duże szerokie rabaty podobają mi się najbardziej.
kasia100780 pisze:Dużo pracy włożyłaś w tak wielką rabatę ;:63
Piękne hortensje, róże i jeżówki.
Ja też się zastanawiałam czy założyć nowy wątek, bo czasami piszę sama do siebie.
Bardzo to demotywujące.
Załóż wątek, ja będę zaglądać :lol:
To muszę koniecznie wpaść do ciebie zobaczyć co nowego w twojej chatce ;:196
paola1a pisze:Popieram przedmówczynię- nie zamykaj. Ja rzadko tu piszę ale często zaglądam, podoba mi się z jakim zapałem tworzysz ogród.
Ja też nie zaglądam często do wszystkich wątków które obserwuje, niestety nie da się wszędzie być na bieżąco ;:219
Ola2310 pisze:Anitko a cóż to , dopadła cię niemoc forumowa? ;:185
Prześpij się z tym , jutro będzie lepszy dzień. ;:333
A jak tam twoja ręka? W porządku już?
Pozdrawiam serdecznie i zostawiam ;:196 .
Ta forumowa niemoc już jest od jakiegoś czasu...... ale dopiero teraz się przyznałam, z ręką dużo lepiej dziękuje ;:196

cyma2704 pisze:Anitko rabaty wspaniale już wyglądają. ;:138 Róże takie maluchy, a już ukwiecone. ;:215 Nie zakodowałam co to za jeżówka z ciemnymi łodygami, cudna. ;:oj Rozchodniki pięknie się rozrosły, moje jakieś rachityczne. Może zmień hosting do zdjęć, jak pooglądam twoje hortensje. ;:145
Jeżówka z ciemnymi łodygami to fatal attraction - jest przepiękna ale ostatnio kotka mi ją trochę poturbowała ;:145 Zmasakrowała mi też jeżówki leilani no po prostu jak to zobaczyłam to byłam tak wściekła że szkoda gadać. Kochana nie wszystkie hortensje tak pięknie rosną te które musiały być tymczasowo przesadzone wyglądają bardzo kiepsko :(
aneczka1979 pisze:Anitko i mnie dopadła forumowa niemoc... Ale żeby tak od razu odpuścić sobie swój wątek..?! ;:oj
No co Ty, nie wygłupiaj się.
Ogród mieni Ci się tysiącami jeżówkowych i hortensjowych łebków. Aż miło!
Hortensje i jeżówki to moje ulubione roślinki no i oczywiście róże więc ich w ogrodzie będzie najwięcej. Dobrze, że t tylko niemoc forumowa bo w ogrodzie działam bez zmian, w przyszłym roku powstanie kolejna duża rabatka różano -bylinowa
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Anitko :wit
WAW!!Bogato i kolorowo juz masz na rabatach.Tak jak i ja lubię.
ciekawe i sliczne masz jeżówki.spore kepy. Czyli ładnie ci sie rozrastają.Moje nie wszystkie tak ładnie przyrastają.nie wiem od czego to zależy :roll:
No i kochane, cudne horki.Też je uwielbiam. ;:167
Ta Bella Anna bardzo ładna, ciekawa ;:215
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Anitko dziękuję, ;:196 już przewertowałam strony sklepów i niestety Fatal Attraction jest nieosiągalna. ;:174 W szkółkach też brak. Chyba nie będziesz tylko dla siebie trzymać nowo projektowane rabaty, mus się dzielić pięknymi widokami z nami. ;:108
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

Anitko, no cudna ta rabata ! ;:oj Taak te pomniejszanie zdjęć jest do kitu, zajmuje to czasu. Ale później jak ogląda się zdjęcia w ogrodach, to rekompensuje cały ten trud. Twoje rośliny są po prostu śliczne ! Jak pięknie rosną, zdrowe i jak wszystko ze smakiem zaaranżowałaś - gratulacje !
Jak przejdzie Ci chandra, to cykaj foty i dawaj na Forum, to raj dla oczu, nie zabieraj nam tego ;:145 ;:145 ;:145
Hortensje ;:167 ;:167 ;:167
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jestem pierwszy raz u Ciebie i potwierdzam głosy moich przedmówczyń! Pięknie u Ciebie i nie myśl o zamykaniu wątku! Wiem, że wszelki "ulepszenia" "udogodnienia" czasami dają popalić, a już niemożność wklejania zdjęć wkurza na maxa, ale jak człowiek się naogląda takich pięknych roślin u innych, to i samemu przyjemniej się pracuje u siebie w ogrodzie. Podziwiam i będę zaglądać!!!
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55

Post »

Anitko, nie zniechęcaj się wklejaniem fotek - nie tylko Ciebie to wkurza. Powinno być możliwe wklejanie bezpośrednio z forum tak jak na niektórych forach :wink: Mnie tez to denerwuję i z tego powodu zaniedbuję swój wątek, bo zaglądanie do moich ulubionych ogrodów zajmuje trochę czasu, a wklejanie zdjęć znacznie więcej, więc najczęściej kończę na samych wizytach w ogrodach, czytaniu, a zdjęcia zostawiam "na zaś", co oznacza później, że często są to zdjęcia nieaktualne ;:222
Filemon24
1000p
1000p

Post »

anabuko1 pisze:Anitko :wit
WAW!!Bogato i kolorowo juz masz na rabatach.Tak jak i ja lubię.
ciekawe i sliczne masz jeżówki.spore kepy. Czyli ładnie ci sie rozrastają.Moje nie wszystkie tak ładnie przyrastają.nie wiem od czego to zależy :roll:
No i kochane, cudne horki.Też je uwielbiam. ;:167
Ta Bella Anna bardzo ładna, ciekawa ;:215
Hortensje to moje ulubione roślinki a Bella Anna to prezent od Ewy- Mewy
iwwa pisze:Anitko, no cudna ta rabata ! ;:oj Taak te pomniejszanie zdjęć jest do kitu, zajmuje to czasu. Ale później jak ogląda się zdjęcia w ogrodach, to rekompensuje cały ten trud. Twoje rośliny są po prostu śliczne ! Jak pięknie rosną, zdrowe i jak wszystko ze smakiem zaaranżowałaś - gratulacje !
Jak przejdzie Ci chandra, to cykaj foty i dawaj na Forum, to raj dla oczu, nie zabieraj nam tego ;:145 ;:145 ;:145
Hortensje ;:167 ;:167 ;:167
Od dawna mnie wkurza to jak działa forum gdzie indziej tak nie jest ;:174
kropelka pisze:Jestem pierwszy raz u Ciebie i potwierdzam głosy moich przedmówczyń! Pięknie u Ciebie i nie myśl o zamykaniu wątku! Wiem, że wszelki "ulepszenia" "udogodnienia" czasami dają popalić, a już niemożność wklejania zdjęć wkurza na maxa, ale jak człowiek się naogląda takich pięknych roślin u innych, to i samemu przyjemniej się pracuje u siebie w ogrodzie. Podziwiam i będę zaglądać!!!
Witam nowego gościa :) bardzo się ciesze, ze ci się podoba
Alania pisze:Anitko, nie zniechęcaj się wklejaniem fotek - nie tylko Ciebie to wkurza. Powinno być możliwe wklejanie bezpośrednio z forum tak jak na niektórych forach :wink: Mnie tez to denerwuję i z tego powodu zaniedbuję swój wątek, bo zaglądanie do moich ulubionych ogrodów zajmuje trochę czasu, a wklejanie zdjęć znacznie więcej, więc najczęściej kończę na samych wizytach w ogrodach, czytaniu, a zdjęcia zostawiam "na zaś", co oznacza później, że często są to zdjęcia nieaktualne ;:222
Też tak pomyślalam, że ciebie również to wkurza bo od jakiegoś czasu mniej fotek w twoim wątku, szkoda że na forum nic się nie zmienia na lepsze :(
cyma2704 pisze:Anitko dziękuję, ;:196 już przewertowałam strony sklepów i niestety Fatal Attraction jest nieosiągalna. ;:174 W szkółkach też brak. Chyba nie będziesz tylko dla siebie trzymać nowo projektowane rabaty, mus się dzielić pięknymi widokami z nami. ;:108
Kochana jak cos to za dwa sezony z chęcią się z tobą podziele fatal attraction ;:108
Awatar użytkownika
Sasanka18
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2010, o 19:25

Post »

Witam :wit
Popieram problem z wstawianiem zdjęć, z fotosika znikała mi forsa chociaż nie wstawiałam zdjęć.
Teraz wstawiam z Gogle+ i nie muszę zmniejszać zdjęć wadą jest wstawianie, po jednym zdjęciu.
Inne fora rzeczywiście mają własne wstawianie zdjęć, co jest dużym ułatwieniem .
Muszę przyznać, że ogród zakładasz z wielkim rozmachem,tyle jeżówek i innych roślin ;:219 ;:333
Patrzę na Twoją ziemię i chyba, to glina ma jakiś kolor nie do rozpoznania .
Masz hortensje same rarytasy jest, co podziwiać -piękne gatunki ;:215 ;:215
Filemon24
1000p
1000p

Post »

oj nie wiem czy z taki rozmachem ja ten ogród zakładam :D mam wrażenie, że mozolnie mi idzie ;:14 a co najgorsze nadal dużo roboty przede mną :?

Watek następny Hortensje,róże i jeżówki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”