Patiann pisze:Oj Anitko
wlasnie dopadla mnie z nienacka grypa zoladkowa, a jak czytam takie newsy, to jeszcze bardziej w brzuchu sciska

Niedawno Karo pokazala mi fajny patent na wstawianie zdjec, nie trzeba ich zmiejszac-wystarczy skopiowac link i juz....jak dojde do siebie, to napisze wiecej na ten temat. Co ja widzę...piekne kwiatuchy i ZERO zielska.....

Ostatnio jakoś straciłam zapał do prowadzenia własnego wątku i jeszcze wstawianie tych zdjęć jak dla mnie katorga..... Jeśli chodzi o ogród to tutaj zapał jak najbardziej jest

W następnym roku powstanie kolejna duża rabatka bylinowo-różana

Stwierdziłam że te duże szerokie rabaty podobają mi się najbardziej.
kasia100780 pisze:Dużo pracy włożyłaś w tak wielką rabatę
Piękne hortensje, róże i jeżówki.
Ja też się zastanawiałam czy założyć nowy wątek, bo czasami piszę sama do siebie.
Bardzo to demotywujące.
Załóż wątek, ja będę zaglądać

To muszę koniecznie wpaść do ciebie zobaczyć co nowego w twojej chatce
paola1a pisze:Popieram przedmówczynię- nie zamykaj. Ja rzadko tu piszę ale często zaglądam, podoba mi się z jakim zapałem tworzysz ogród.
Ja też nie zaglądam często do wszystkich wątków które obserwuje, niestety nie da się wszędzie być na bieżąco
Ola2310 pisze:Anitko a cóż to , dopadła cię niemoc forumowa?
Prześpij się z tym , jutro będzie lepszy dzień.
A jak tam twoja ręka? W porządku już?
Pozdrawiam serdecznie i zostawiam

.
Ta forumowa niemoc już jest od jakiegoś czasu...... ale dopiero teraz się przyznałam, z ręką dużo lepiej dziękuje
cyma2704 pisze:Anitko rabaty wspaniale już wyglądają.

Róże takie maluchy, a już ukwiecone.

Nie zakodowałam co to za jeżówka z ciemnymi łodygami, cudna.

Rozchodniki pięknie się rozrosły, moje jakieś rachityczne. Może zmień hosting do zdjęć, jak pooglądam twoje hortensje.

Jeżówka z ciemnymi łodygami to fatal attraction - jest przepiękna ale ostatnio kotka mi ją trochę poturbowała

Zmasakrowała mi też jeżówki leilani no po prostu jak to zobaczyłam to byłam tak wściekła że szkoda gadać. Kochana nie wszystkie hortensje tak pięknie rosną te które musiały być tymczasowo przesadzone wyglądają bardzo kiepsko
aneczka1979 pisze:Anitko i mnie dopadła forumowa niemoc... Ale żeby tak od razu odpuścić sobie swój wątek..?!
No co Ty, nie wygłupiaj się.
Ogród mieni Ci się tysiącami jeżówkowych i hortensjowych łebków. Aż miło!
Hortensje i jeżówki to moje ulubione roślinki no i oczywiście róże więc ich w ogrodzie będzie najwięcej. Dobrze, że t tylko niemoc forumowa bo w ogrodzie działam bez zmian, w przyszłym roku powstanie kolejna duża rabatka różano -bylinowa