Witam kochani nocna porą
Dzień pracowity jak każdy , plewienie , wycinanie przekwitłych kwiatostanów , podlewanie doniczkowców no i zwozimy powolutku wszystko ze starej działki - ja kwiatki i krzewy a mąż huśtawkę i kostki aby obłożyć moja alejkę .
Jadziu roślinki podlane ale niektóre muszę już podlewać . Tak kochana to słoneczniczek pełny .
Pamiętaj o przetacznikach i jakby Ci się udało zebrać nasionka z rutewki - widziałam taką ładną u ciebie
Dziękuję
Lucynko mówię że kończą swój żywot lilie bo nie widzę już nowych pączków .
Ale dobrze że u Ciebie będą kwitły to będziemy podziwiać .
Bardzo dziękuję za życzenia i wzajemnie
Marysiu która ta rabatka tak Ci się podoba ?? wiesz staram się jak mogę żeby mi rosły i kwitły .
To żółte to słoneczniczek pełny , a dzielżany zakwitły jak ich podlałam zaraz na drugi dzień widocznie miały jeszcze mało wody po deszczu .
Marysiu i mamy upały i to nie do wytrzymania , najgorsze moje roślinki nowo posadzone . Grzybków nie ma za mało jednak deszczu było .
Dzięki za pozdrowienia i odwzajemniam
Witaj Alu
Oj przydało by mi się to podlewanie bo ostanie lata u nas naprawdę bardzo suche , a czy zamontuje to jeszcze zobaczymy , muszę obliczyć koszty.
Słoneczniczek jak później zakwitnie to dłużej będzie kwitł .
Wzajemnie kochana
Małgosiu masz rację że rudbekie i dzielżany bardzo długo kwitną i cieszą nasze oczy
Lilie zawsze są cudne i to wszystkie .
Karolinko to słoneczniczek ten żółty . Lilie zawsze i wszędzie są piękne
Jolu nie płacz , przecież miałyśmy coś tam wymieniać jesienią to się odkopie kawałek słoneczniczka .
Rudbekia błyskotliwa ma dużo kwiatków to i dużo wody potrzebuje - przesadź albo podlewaj częściej .
Lilie to już końcówka .
Iwonko u mnie też końcówka Lili a szkoda bo takie piękne .
Ja miałam dzielżan tyko żółty ale wysiewałam i mam czerwony - śliczne są
Jolu dziękuję bardzo
Ewuniu dziękuję za pozdrowienia i wzajemnie

żółte pomponiki rozświetlają ogród .
U mnie też straszny gorąc - trudno wytrzymać .
Aniu dziękuję bardzo za tak miłe słowa aż się
Ja cały czas myślę o tych biegusach - gdzie by tu ich umieścić , może by mi pomogły w zbieraniu tych wstręciuchów
Marzenko gdzie tam dopieszczone ?? u Ciebie to dopiero piknie a Ty jeszcze jakieś zmiany wymyślasz
Zapach nieziemski jak lilie kwitną ale to już końcówka ale jeszcze floksy też pachną .
Marzenko na samą myśl to już mi się coś robi a tu france takie duże w tym roku

co to za kwiatek ??