Witam!
Od rana mam
pod górkę tyle się napisałam i poszło w nicość
Ewciu evarost nie dane mi było wczoraj odpoczywać, bo właśnie deszcz sprawił że musiałam zlikwidować dużą rabatę. Część roślin pochłonęło błoto

Już wiesz wszystko i dziękuję za rady i dobre słowo
Lucynko dziękuję za słowa wsparcia

, trudno na razie przewidzieć finisz całej sprawy, bo wiadomo jak pseudo fachowcy poschodzą do schrzanionego dzieła za które wzięli i dawno wydali pieniądze
Nie widzę możliwości zagospodarowania tego miejsca, bo nawet trawnik i koszenie go jest niebezpieczne, a jest to miejsce przed kuchennym oknem
Bea bardzo dziękuję za dobre słowo
Basiu jak pisałam wczoraj na gorąco zbiornik jest gotowiec plastikowy. Wynajęliśmy profesjonalną firmę a zrobili okazało się że to zwykli kopacze

Nie wchodziłam na grząski grunt, ale większość roślin odzyskałam. Dziękuję
Iwonko tak chyba to wina ostatnio padającego deszczu, ale i kiepsko wykonanej pracy

oj mam ja
pod górkę 
Dziękuję
Kasiu bardzo mi pomogłaś w zrozumieniu tego co się stało, dziękuję za podzielenie się swoimi doświadczeniami

Właściwie teraz powinnam dopiero przystąpić do całej inwestycji, znowu Polak mądry po szkodzie. Mobilizuje się do przeprawy z firmą i jestem pełna obaw, bo wiesz jak oni chętnie przystępują do poprawek i przyznania się do błędów
Alu dziękuję za chęć pomocy w rozeznaniu sprawy

, ale pewnie każdy przypadek jest inny
Zeniu na pewno jest wyjście z każdej sytuacji, ważne żeby okazało się najlepsze i nie obciążyło nas powtórnymi kosztami

Dziękuję
Oj
Małgosiu ubolewałam nad zapadająca się ziemią, ale nie przypuszczałam że takie doświadczenie przede mną

Teraz już wiem, a Kasia pozwoliła mi zrozumieć to co się stało. W jednej chwili praca, wydane duże pieniądze i starania załamały się jak ta ziemia

Bardzo Ci dziękuję za ciepłe słowa

Mobilizuję się do telefonu, bo M jakoś się nie kwapi a młodym jest wszystko jedno. Ja boję się fiaska bo już przeżywałam podobne. Niestety mamy pełno firm byle jakich, które zakładane były za 20 tys zł wsparcia od Urzędu pracy. Ktoś wyflizował sobie łazienkę i zakładał firmę jako fachowiec.
Marysiu podkształciła się od wczoraj i wiem że to tez jest możliwe, mam nadzieję że znajdziemy jakieś rozwiązanie ale nie wyglądaj to ciekawie.
Aniu o tak życie zawsze szykuje niespodzianki, a szczególnie jak się ma dom z szuflada nie było takich problemów i kosztów. Luksus kosztuje! dziękuję
To żeby nie było tak smutno wkleję kilka zdjęć, które zrobiłam przed całym zajściem
Chciałam Julci pokazać kwitnące turki od niej, a są już w doniczkach
o mało nie przegapiłam kolejnych kwitnących chryzantem
Tak się cieszę, że odbiła
Mieczyki od Agnieszki Pelagii
dzielżan zwiastuje koniec lata
nareszcie doczekałam się budlei
i dzisiejsze zdjęcie przesadzonej dalii, mam nadzieję że wszystkie przeżyją eksmisję
Dobrego dnia wszystkim i bardzo dziękuję za odwiedziny i ciepłe słowa