Od wiosny do jesieni w moim raju.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Od wiosny do jesieni w moim raju.

Post »

Zeniu , od poniedziałku możesz rozkładać na plaży kocyk , tylko używaj filtrów na ;:3 żebyś nie wyglądała jak ta lilija z pierwszej fotki po powrocie . Spaceruj , zbieraj muszelki ,wdychaj morską bryzę i złap troszkę w torebkę . Jak wrócisz to nam ją na forum otworzysz .Hortensje pięknie przywitają Cię po powrocie i my też . ;:196
Awatar użytkownika
iwek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 cze 2014, o 14:05
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

O rany jakie masz piękne lilie zwłaszcza ta żółta w kropki cudna jest ;:167 mam nadzieję,że Twój syn sprosta zadaniom :D A ja Tobie życzę miłego odpoczynku i pięknej pogody :D
Pozdrawiam Iwona
Moje kwiatki
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Zeniu . Piękne lilie ;:138 , wyjazdu nad morzę zazdroszczę bo ja coś nie mogę wciąż tam się wybrać. Właściwie to mam bardzo daleko ale kiedyś na pewno wyjedziemy. W każdym razie Tobie życzę słoneczka ;:3 . Ogród masz wspaniały i nie ma co do tego wątpliwości. Na pewno poczeka na Ciebie i zachwyci Cię nowymi kwitnieniami. Pozdrawiam :wit .
maryna45m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 gru 2009, o 17:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zeniu podzielam posty które wyrażają piękno Twoich nasadzeń.
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Zeniu, ale masz wspaniałe lilie!!! ;:167 ;:167 ;:167
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Zeniu miłego wypoczynku i pogody nad morzem ;:7 Załóż sobie skarbonkę i zbieraj na laptopa i internet na działce, bo to w końcu nie jest taki duży wydatek :D Lilie śliczne, jak wrócisz będziesz podziwiać róże :D Do miłego ;:196
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Witajcie ;:128

Dziękuję wszystkim za życzenia pięknej słonecznej pogody i po cichutku liczę że taka będzie. :D . Prawie już spakowana , w nocy wyjazd choć nad morzem dopiero w niedzielę. Po drodze odwiedzimy rodzinkę. Póki co pogoda dość ładna ;:3 choć upału nie ma.

Krysiu...owszem na działce odpoczywam, choć ostatnie dni po mimo zatrudnienia fachowców mieliśmy bardzo dużo pracy. Powykopywać wszystkie rośliny wokół tarasu, na zakończenie powkopywać i uporządkować ten cały bajzel. Wyobrażasz mnie sobie Krysiu wchodzącą i wychodzącą przez okno. Niestety Krysiu zmuszona byłam tak robić... ;:306 . Na nasze nieszczęście panowie robotnicy wcale się nie spieszyli. A wyglądało to tak choć ty Krysiu wiesz najlepiej jak to jest. Niestety zapomniałam zrobić zdjęcia jak wygląda obecnie. Pokarzę po przyjeżdzie.

Obrazek

Elu filtry do opalania przygotowane, choć plackiem na plaży nie lubię już leżeć..przeszło mi to. ;:173 . Spacery po plaży jak najbardziej i to na pewno jeśli pogoda pozwoli będę robić. :heja

Iwonko...dziękuję. ;:168 . Jeszcze sporo lilii jest w pączkach, pewnie ich nie zobaczę ale coś za coś. ;:224

Ewelinko
...to prawda, daleko nad to morze. Bliżej mi w góry ale tam klimat mi nie odpowiada. Tobie także życzę abyś się zmobilizowała i wybrała. ;:168

Marysiu, Basiu...ślicznie dziękuję za pochwały. :D

Marysiu...skarbonka była ale się opróżniła. ;:306 . Samo życie. ;:173 Ale to nic w drodze nad morze testować będziemy nowy samochód. Także mam nadzieję że działeczka po powrocie powita mnie nowymi kwitnieniami. :D

Z takimi kwitnieniami ją pozostawiłam. Róża na pniu.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

I taka NN.

Obrazek
Liliowce.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

Zeniu ja jestem w stanie sobie wiele wyobrazić przy i po remontach, choć oknem nie wychodziłam :;230 widzisz lepsza jesteś.
No i nowe ;:71 niech się sprawdzi.
Ja wyjeżdżam we wrzesniu więc tylu kwitnień w ogrodzie nie zostawię, tak sobie myślę po cichutku że o swoich roślinkach już rozmyślasz co zastaniesz....my zakręcone na zielono tak już mamy.
Dużo ;:3 ;:3 ;:3 życzę
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Zeniu wypoczywaj i regeneruj się! ;:196
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Zeniu. Masz okazałe kępy liliowców ;:oj a ta róża na pniu jest śliczna. Ja mam jedną i prawdę mówiąc coś jej nie pasuje, choruje i mało kwitnie ;:222 . Dobrze, że mogę pocieszyć oczy na Twojej ;:224 . Pozdrawiam i udanego wypoczynku życzę :wit .
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Zeniu życzę szerokiej drogi i niech się nowe cztery kółka jak najlepiej spiszą ;:215 , wypoczywaj, bo pewnie jak wrócisz to praca będzie! jak się chwasty dowiedzą że ogrodniczki nie ma to poszaleją ;:306 Róża na pniu śliczna! ja nie miałam do nich szczęścia i jaki piękny liliowiec ;:167
Do miłego za dwa tygodnie ;:196
Awatar użytkownika
ewka36jj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 cze 2012, o 18:31

Post »

Zeniu - Twoja NN to Gloria Dei ( Peace). Teraz też je mam, ale takiego koloru nie mają. Natomiast moja przyjaciółka pokazała mi kiedyś swoją Glorię ( gdzieś u mnie w poprzednim wątku jest jej zdjęcie), taka sama jak u Ciebie. Dbaj o nią. Mój tata mówił, że to najpiękniejsza róża na świecie.
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Witajcie ;:128 . Zdrowa, cała i wypoczęta jestem. ;:oj . Dziękuję za życzenia udanego wypoczynku. Urlop nad morzem się udał, pogoda dopisała. W dniu wyjazdu do domu nastąpiło załamanie pogody z czego nawet się ucieszyłam bo nie żal było wracać. Gdybym ja wtedy wiedziała jaka nas czeka podróż do domu, nic nie robiłam tylko zdrowaśki odmawiałam. :;230 .

Obrazek

Na szczęście wróciliśmy cało i zdrowo. Syn się spisał z podlewaniem działeczki niemniej wichura jaka przeszła nie oszczędziła wielu kwiatków zwłaszcza liliowców. Jednak troszkę jeszcze zostało i mogłam je zobaczyć. Dziś przyjechałam z działeczki bo jutro przyjeżdżają goście a gości trzeba ugościć. ;:173

Krysiu....to prawda, cieszyłam się z wyjazdu a martwiłam o działkę. ;:306 . Po przyjeżdzie następnego dnia byłam już na działce. ;:oj

Basiu......dziękuję. ;:168

Ewelinko...a ja muszę się pochwalić że moja różyczka na pniu zbiera się do drugiego kwitnienia. :tan Boję się jedynie o jej przezimowanie. :wink: Posadzona w donicy więc będzie pewnie schowana.

Marysiu...z chwastami po przyjeżdzie nie mogłam dać rady. Dobrze że byłam wypoczęta ale i rozleniwiona. ;:306 Nie było czasu do namysłu tylko od razu brać się do roboty, zarosło by mnie. :;230

Ewuniu......ślicznie dziękuję za rozpoznanie mojej róży. Mam Gloria Dei....... :tan . To tegoroczny zakup. Ładna choć wyglądała z daleka jak sztuczna. Może zbyt ładna i gdy kwitła dawała wrażenie sztucznej. Róże jednak są piękne. ;:108

Tak wyglądały liliowce po moim przyjeżdzie. Kwiaty leżały na ziemi. Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
zbyszek50
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2009, o 15:40

Post »

Podziwiam Twoje liliowce, sa wspaniałe. ;:oj
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Zeniu cieszę się, że wypoczęłaś. :D
Ty wracałaś w czas tej ulewy a ja jechałam nad morze. Gdańsk był mocno zalany.
Kochana jestem oczarowana Twoimi kremowymi i różowymi liliowcami. Jeśli nadto Ci się rozrosną, to chętnie odkupię uszczuplone fragmenty. ;:215
Taras teraz wygląda bardzo elegancko. Już czuję radość sąsiadów jak przez to okno skakałaś. ;:333
Po raz kolejny zachwycę się Twym porządkiem. ;:224
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”