Karolinko dziękuję

Trochę się tego uzbierało, ale i tak chce się więcej i więcej

Wyrzuconych floksów szkoda, one są przecież takie piękne

W Piilu zakochalam się kiedyś przeglądając "Mój piękny ogród", dopóki go nie spotkałam kupowałam wszystkie, ktore były do niego podobne
Soniu mam nadzieję, że roślinki szybko zarosną pergole i otrzymam taki efekt, jaki sobie wyobrażalam

Dzwonki karpackie w tym roku dają popis, kwitną już naprawdę długo. Przetaczniki akurat nigdy mi nie chorowały, a twoim coś się dzieje? Mnie udało się akurat wykorzystać chwilę przerwy w upałach i posadziłam nowe zakupy
Mariolu róża śliczna, ale niestety deszcze jej raczej nie służą

Floksy spodobały mi się już w tamtym roku, i dobrze bo obecnie to one najbardziej zdobią ogród
Natalko oj jeszcze bardzo dużo nie mam, choć bardzo sie staram sukcesywnie powiększać swoją kolekcję
Alu mnie też się właśnie spodobała ta bylica, jej listki ładnie zdobią rabatkę... Hm, najwyżej posadzę ją do jakiegoś pojemnika , może wtedy zbytnio się nie rozpanoszy...
Olu takie pomyłki trochę denerwują, ale jak sama napisałaś Julia też jest śliczna

U mnie wczoraj nic nie padało, miałam całodzienny wyjazd, wrociłam w nocy, więc nawet podlewac mi się nie chciało... Dzisiaj niby pochmurno, ale czy spadnie mi z nieba podlewanie to nie wiem
Ciągle zakwitają nowe roślinki, trochę nie nadążam ze zdjęciami... Tu sprzed dwóch dni:
Pysznogłowka cytrynowa rozkwita
Taki odmieniec wyrósł w dzwonkach karpackich
Ciągle dołączają nowe goździki
Floksy obecnie najbardziej zdobią ogród?

Feris Wheel, mój
Ostróżka naga ? rzadko można spotkać wśród kwiatów taką czystą czerwień?
Kolejny krwawnik
Złocień wielki
Tych wolałabym jeszcze nie oglądać
Chryzantema Yellow Tea i dzielżan
Budleja wreszcie będzie przyciągać motylki
Odętka wśród wilczomleczu
Piilu długo zwlekał, ale warto było czekać
Portulaka nie dość, że ma różne kolory kwiatów to jeszcze jedne są pojedyncze, a inne pełne
Robinia - nie dość, że piękna, to jeszcze powtarza kwitnienie