Dorotko DTJ wszędzie pod kamyczkami mam tkaninę lub folię, a jak sobie radzę?...... ostatnio nie radzę.

Jakoś specjalnie nie dbam o nie . Jesienią jak liście lecą, to delikatnie lekką plastikową zgrabką je wygrabiam, ale nie przykladam się zbytnio do tego. Wiosną jest cięcie traw i wtedy wygrabiam co się uda, a co nie, to przegrabiam kamyki i dla mnie jest ok. Chwasty jak wyłażą, to już niestety ręcznie, ale jest ich niewiele.
Moim skromnym zdaniem trawy lepiej się prezentują na żwirowej rabacie. Na trawniku będzie je słabiej widać.
Ty lubisz drzewka, więc dla Ciebie taki ciekawy sumak:wit
Ewelinko nie jest tak pięknie jak się na zdjęciach wydaje, ale tak już musi być. Wiem że powinnam dać sobie spokój z ogrodem, ale nie wyobrażam sobie tego.
Dla Ciebie taki delikatny powojnik bylinowy.
Lodziu zaproszenie cały czas aktualne. Obawiam się tylko Twojego rozczarowania, bo ostatni rok nie był łaskaw ani dla mnie, ani dla ogrodu.

Może nawet uda się znaleźć siewkę Posłonka.
Na razie w zastępstwie zostawiam Ci hortusię z podobnie słodkimi kwiatuchami.
Aniu WK kocur to stary domownik.
Ma 9 lat i niejedno życie już stracił.
Obecnie jedzie chyba na 4..... po porażeniu prądem i upadku ze słupa energetycznego.
Młoda za wiele by się z nim nie pobawiła, bo to kicius małża i tylko jemu włazi na kolana.
Dla Ciebie donica pod kuchennym oknem.