Kończy się niedziela, bardzo ładny weekend.
Niestety znowu jest bardzo sucho
Jadziu no i mamy czerwony kwiatuszek nazwany, miałaś racje to floks Drummonda. Jola rozwiązała problem, mnie do tej pory kojarzył się z takim kwiatkiem
Wytępiłaś czarnuszkę? a ja rok temu posiałam wokół wiśni białą i w tym roku mam bez siania
Ewuniu nieład pewnie i jest ale czy na pewno artystyczny
Basiu kto obstawał za floksami miał rację, Ty też
Czy Ty prosiłaś o zdjęcia farbownika? nie pamiętam, ale farbownik teraz ma się tak!
jak nie Ty, to mam dla Ciebie pierwszą kwitnącą malwę
Bea o tym mówisz?
to jeszcze Ci coś dodam.... taki niepozorny kwiat
Lucynko taka pora dni długie a wieczory króciutkie, ale już niedługo, bo i dni coraz krótsze
Początkowo pisałam sobie co kto chce, co wysłałam i co dostałam ale szybko notatki stały się nieaktualne i zrezygnowałam

Nie da się w sezonie życie tak zap.....
Mówisz że upały? nooo to może polar pójdzie do prania a szlafroczek wróci do łask
Mam dla Ciebie moje ptaszki...rosną ale drożdży im nie daję...a może powinnam?

i kwiatek obowiązkowo, a ten to podobno bylina? tak było na torebce. Pomyślnego tygodnia
Jolu dziękuję...jak wpisałam w Googla to pierwszy wyskoczył Twój ogród
Masz coś za to
Tereniu to tak jak i ja Twoim kochana, przecież nie dość że masz piękny, to masz dwa
Floksik skoro Ewuni zawiązał nasiona to nam tez zawiąże i pewnie trzeba będzie się z innymi podzielić
Patyczkowych róż od Ewuni mam jeszcze chyba dwie inne, a udało się też ukorzenić od Martusi więc róż nie kupuję a przybywają

Teraz swoje rozmnażam. ...i Tobie wszystkiego najlepszego
Miałam tych lilii Lancon chyba 6 rok temu, a w tym JEDNĄ!

i taki zatrwian Suworowa
Elu widzisz i znowu się potwierdza
cudze chwalicie swego nie znacie 
Jarzmianka pewnie się każe podobną, a mnie brakuje czysto białej, bo moja jest białozielona
może takich nie masz?
I jeszcze parę
Widok jak z końca sierpnia

Dziękuję za odwiedziny i życzę dobrej nocy!