Ola2310 pisze:Nie mogę się napatrzeć...

Czego ty tam nie masz!?
Nawet warzywnik i jeżyny ? ???Wow...
Oj, mogłabym wymieniać

Na liście marzeń mam m.in. pieris japoński w odmianie 'Forest Flame', azalię japońską 'Maruschka', różanecznik 'Cunningham's White', drzewko oliwne, wierzbę japońską całolistną 'Hakuro Nishiki', a od wczoraj różową tawułkę (podpatrzoną u Beatki
Ola2310 pisze:

Padłam na kolana.
Wszystko ci pięknie kwitnie. I róże i dalie....cudnie.
Beaby pisze:Napiszę tak: NIESAMOWITE

PIĘKNIE.
Fajnie, że wstawiłaś ogólne zdjęcia balkonu - jest jeszcze piękniej niż można było sobie to wyobrażać
Róże mają pazurki, no wiem. Niestety - na wiele z nich jestem uczulona, tzn jak mnie kolec dziabnie.... Ale co tam, muszą być, już to teraz wreszcie wiem....

A tak serio, dziewczyny, bardzo Wam dziękuję! Nawet nie wiecie, jak miło mi słyszeć, że mój balkonik przypadł Wam do gustu
Co zaś się tyczy róż, to gorąco polecam 'The Fairy' - mnóstwo kwiecia, które w miarę przekwitania przechodzi z różu w biel, a do tego drobne i dosyć tępe kolce (wiem, wiem, brzmi oksymoronicznie, ale jak dotąd tylko ona nie zrobiła mi krzywdy

Pooglądaj ją sobie w internecie, to naprawdę wdzięczna roślina. No i niedroga, ja swoją kupiłam na wiosnę w Biedronce za bodajże 6,99 zł.