cyma2704 pisze:Moniko dostawca chyba ze specyficznym poczuciem humoru, skoro napisał taki tekst do przesyłki.

Lepiej, żeby instrukcję sadzenia dołączył. Jakby rośliny były niezgodne, to reklamowałabym do skutku

Róże królują, łuki pięknie się zapełniają.

Kocimiętka niezmiennie mnie zadziwia wyprostowanym pokrojem.

Przebywanie w tak pięknym otoczeniu z pewnością podnosi nastrój, zapracowałaś ciężko na to.

U mnie wszystkie kocimiętki stoją na baczność i dziwi mnie skąd opinia o kocimiętkach leżących i tworzących gniazda

Może to zależy od odmiany? A może od gruntu? U mnie bardzo sucha ziemia, przepuszczalna i może dlatego są takie sztywne, bo pędy są lekkie, mało nawodnione?
aneczka1979 pisze:Moni koniecznie musisz nadrobić ilość zdjęć. Koniecznie! Ja nigdy nie mam ich dość u Ciebie. Mogę oglądać dziesiątki i to codziennie.
Majstersztyk. Zdecydowanie powinnaś zmienić zawód.

Projektant ogrodu z Ciebie idealny.
Pan od piwonii musiał być w niezłym humorze, że taki liścik dorzucił.

Aniu, jestem w kompletnym niedoczasie

, ale nadrobię zaległości, obiecuję
Projektant ogrodu - fajna sprawa, ale w mojej okolicy nie ma na to popytu
Filemon24 pisze:Współczuje na takiego nieuczciwego sprzedawce trafić

a myślałam już, że sprawa się wyjaśniła na twoją korzyść. Strach zamawiać przez internet, szkoda że nie można wszystkiego na miejscu dostać.
Też mam w jednym miejscu podagrycznik więc wiem z czym walczysz

Ja mam to paskudztwo na całym jednym boku działki, ale najbardziej uciążliwy jest tam, gdzie rabata

Najgorsze, że nie mam ostatnio zupełnie czasu na to, by się nim zająć i pozwala sobie atakować rabatę coraz groźniej