Witajcie moi mili,wczoraj byłam na wspaniałym spotkaniu,u Marysi Maski ,towarzystwo super miłe,atmosfera była cudowna ,spędziliśmy dzień wspólnie na pogawędkach o ogrodach ,dużo opowiadań ,dużo śmiechu ,pełen luz,po prostu było pięknie,dziękuję Marysiu za zorganizowanie takiego fajnego spotkania i za super rolę gospodyni

a Wam dziewczynki za wspaniałe towarzystwo i niekończące się pogaduchy
Marysiu,ogród ma milion niedociągnięć ,ale to nic ,zdjęć mam zrobionych dzisiaj dużo ,ale nie wiem czy zdążę wstawić ,cały dzień podlewałam ,bo taki dosuszony i jeszcze nie wszystko zdążyłam ,u mnie wczoraj nic nie padało,pozdrawiam i buziaczki
Kasiu,dziękuję ,zawsze jak się wyjeżdża to człowiek tęskni do ogrodu,zdjęć mam mnóstwo i nie mam czasu wstawić ,pozdrawiam
Olu,wnuczka to taki mój skarb,bardzo była przejęta tą rolą i bardzo się starała,żebym była zadowolona,pozdrawiam
Iwonko,dałam jej buziaczka ,nie wiem czy będzie ogrodniczka ,ale chętnie spaceruje po ogrodzie,niewele pomaga ,bo szkoła i pozalekcyjne zajęcia zabierają dużo czasu,ale w szkole wszystkim opowiada o ogrodzie ,pozdrawiam
Maryniu,dziękuję ,czyli już mnie w zdjęciach może zastąpić ,każdy inaczej widzi ogród i tak ma być ,pozdrawiam
Gosiu,pochwaliłam i cieszę się ,że mogę na niej polegać ,ogród kwitnie bardzo ,i będą nastepne zdjęcia pozdrawiam
Soniu,wnuki od najmłodszych lat są ze mną w ogrodzie i bacznie obserwują ,więc jakoś sobie radzą ,do szkoły też mają bukiety z ogrodu i są z tego powodu dumni,ze to z naszego ogrodu,jak wszyscy pytają skąd takie piękne kwiaty ,piwonie już powoli przekwitają ,ale jeszcze są ,są cudowne,pozdrawiam
Beatko,dziękuję wszystkie aniołki są super
Aluś,cieszę się ,że się podoba,pozdrawiam