Ogród Marty-cz.aktualna

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Shire
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 kwie 2016, o 21:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Marty-cz.aktualna

Post »

Bujny, dziki, tajemniczy, piękny. Z pewnością przynosi wytchnienie. Pozdrawiam serdecznie :wit
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Martuś witaj . Piękne zdjęcia ;:333
Po powrocie będziesz jak nowa i raz dwa rozprawisz się z chwastami :D Mój mąż nie tylko z chwastami sie rozprawia ,ale przy okazji załatwił mi sadzonki kiwi .Zrobiłam kilka odkładów ,którymi chciałam się podzielić i nie zauważył kiedy robił oprysk na skrzyp .Niestety musieliśmy użyć chemii :(
Zdrówka ;:196
Pozdrawiam Alicja
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witajcie,mój czas naprawy dobiega końca,na razie jestem rozbita i zmęczona taką ilością zabiegów i gonitwą na nie ,ale podobno każdy tak ma ,a później ma być tylko lepiej :uszy zaczekam ,cieszę się ,że jutro będę w domku i w ogrodzie ,podobno bardzo kwitnie.

Ewuniu,coś sie wydarzyło u Ciebie ,że nie było Cię tak długo,kalina będzie dla Ciebie,róża dalej siedzi zasypana od tamtego roku ,w jesieni zobaczę ,jak będzie dobrze to wyślę ,cieszę się ,że jesteś i też życzę zdrówka ;:196

Marysiu,ja już nie chcę ,żeby coś wypadało niekontrolowanego,wolę spokojnie wyrywać chwasty ;:306 zrobiłam parę zdjęć ,więc za chwile pokażę ,nie zawsze biorę ze sobą aparat i nie ma tego wiele,jutro wieczorem powinnam już biegać po swoim ogrodzie ,pozdrawiam ,buziaczki i do zobaczenia w piątek ;:196

Kasiu,po takiej długiej przerwie widać zmianę w ogrodzie ,to prawda,już tak za nim tęsknię ,ale boję się ile tam chwastów narosło ;:224 ,pozdrawiam ;:196

Reniu,zdrowie też bardzo ważne i dlatego postanowiłam zostawić ten ogród na chwilę,żeby potem ze zdwojoną siłą się nim cieszyć i widzi się go inaczej,pewnie urósł ,pozdrawiam ;:168

Gosiu Margo,ja niektóre mam takie zwykłe i one na pewno by Ci nie przepadły,może chcesz spróbować,to wyślę ,postaram się nie zwariować z robotą w ogrodzie :wit

Gosiu clem3,jestem w sanatorium z koleżanką i jestem prywatnie ,więc jest spokojnie,chodzimy obolałe od zabiegów i masaży ,ale potem ma być tylko lepiej :uszy ,do ogrodu tęsknię ,podobno cudownie kwitnie i piwonie też ,a mnie nie ma,ale może do jutra jeszcze coś zostanie,nie znam odmiany magnolii ,pozdrawiam ;:168

Dorotko,no to mnie rozumiesz ,bo rzeczywiście masz ogród dojazdowy :uszy i pewnie tak ciągle tęsknisz,to teraz i ja Ciebie rozumiem ,jutro po południu już będę oglądać mój ogród i myślę ,że przywita mnie pięknym kwitnieniem,przynajmniej tak bym chciała,pozdrawiam ;:196

Moniczko,dziękuję ,myślę,że każdy znajdzie w nim coś dla siebie :wit

Aluś,chciałabym być jak nowa :uszy ,ale różnie to bywa,jutro ostatni dzień zabiegów i do domku z ogrodem,czasem tak jest,że sobie coś zniszczymy,to nie tylko u Ciebie tak się wydarza,pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Martuś dobrego powrotu ;:71
Ja wiem ,że nie tylko u mnie sie coś psuje ;:196 ;:196
Pozdrawiam Alicja
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zapraszam do mojego ogrodu jeszcze z przed wyjazdu ,bo jakieś zdjęcia znalazły się w moim aparacie nie pokazane.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

irys Genesis
Obrazek

Obrazek

Ogródek w Pacanowie
Obrazek

wąwóz lessowy w Sandomierzu
Obrazek

Obrazek

Sandomierz ciąg dalszy
Obrazek

Obrazek

ucho igielne w Sandomierzu i turyści
Obrazek

park w Busku Zdroju
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek.

Jutro wracam do swojego ogrodu.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu niektóre rośliny już przekwitły i zastaniesz zupełnie inny ogród! Zdjęcia z podróży ciekawe, oczywiście obiektyw znalazł kwiaty :D Park typowy dla sanatorium, brakuje mi tylko kuracjuszki Marty ;:306 Wracajcie szczęśliwe do domu i pokaż co w Twoim ogrodzie :D To do piątku :wit , to dzisiaj zielona noc ;:196
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Martuś pospacerowałam w ogrodzie z przyjemnością, Sandomierz też piękny. Dobrze, że rehabilitanci dali wam w kość. :wink: wrócisz z nowymi siłami. ;:108
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

No Martusiu fajnie tam było ;:215 , ale dziś już pewnie w drodze, do swojego Raju :wit a w Raju cudnie ;:167
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Martuś widoczki na ogrodzie bomba, kolorowo i cudnie a Miejsce w którym byłaś bardzo śliczne i zadbane,.
Bardzo koziołek mi wpadł w oko. ;:306
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Jakie wdzięczne lwie paszcze. Dawno ich nie miałam ;:108 Ale w tym roku przypomniałam sobie o nich i posiałam :heja Łubiny z irysami tworzą swojskie klimaty. W tej chwili pewnie chłoniesz swój ogród jak gąbka. Naciesz się nim, a później pokaż nam co zastałaś ;:65 `
Awatar użytkownika
inka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lis 2009, o 11:54

Post »

Marto na pewno będzie relacja z ogrodu , zdrówka życzę ;:3
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam już z domku ,ogród obleciałam natychmiast po powrocie,nie wygląda ciekawie z chwastami ,ale dużo jest kwitnień ,niektóre piwonie już przekwitają inne zakwitają ,zrobiłam trochę zdjęć ,nie wszystko jeszcze sfotografowałam ,bo dużo tego ,ale wnuczka mówi ,że ma dla mnie profesjonalne zdjęcia w aparacie zrobione podczas mojej nieobecności ,jutro je przełożymy ,a dzisiaj może pokażę co ja zrobiłam wieczorem po powrocie.

Marysiu,ja nie mam ani jednego osobistego zdjęcia z pobytu w sanatorium,bo nie ma co fotografować ,właśnie wróciliśmy szczęśliwie o 17,30,więc pierwsze był ogród,potem wspólna kolacyjka ,a teraz piszę ,zdjęcia się wkładają ,jak na razie kręgosłup funkcjonuje bez zarzutu,zupełnie jakbym go nie miała ,zobaczymy jutro :uszy ,pozdrawiam i dobrej nocki ;:196

Soniu,jeszcze nigdy nie byłam w sanatorium ,ale tam jest jak w fabryce,a ludzie jak na taśmie leczą swoje dolegliwości biegając z jednego zabiegu na drugi,takiej wyćwiki mój organizm nigdy nie przeszedł,zobaczymy jak to teraz będzie :uszy ogród się trochę zaniedbał niestety i niektóre miejsca są okropne ,ale może da się to nadrobić ,pozdrawiam ;:196

Iwonko,wróciłam po południu,w ogrodzie byłoby piękniej gdyby nie było tyle chwastów ,ale nie muszę ich pokazywać ;:306 ,pozdrawiam ;:168

Kasiu,ja też lubię koziołki Pacanów mnie trochę zawiódł,bo myślałam ,że tam będzie jak w bajce,ale nie ma bajki ,jest tam co prawda Europejskie centrum Bajki,w którym nie byliśmy ,ale z odległości też nic ciekawego,najważniejsze ,że wróciłam do ogrodu ,bo teraz on pilnie potrzebuje mojej pomocy,pozdrawiam ;:196

Iwonko,pierwsze kroki skierowałam do ogrodu po przyjeździe ,troszkę kwitnień mnie ominęło,pracy na mnie czeka dużo,ale trzeba jakoś nadrobić zaległości ,lwie paszcze uwielbiam i staram sie ,żeby zawsze były,zdjęcia dzisiejsze już są w laptopie,i zaraz troszkę wstawię,pozdrawiam ;:168

Tereniu,zaraz będzie relacja ,nie wszystko, bo nie da sie naraz,,dziękuję ,zdrowie najważniejsze,może ten mój kręgosłup trochę się poprawi,pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
Elwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2013, o 19:38

Post »

Martuś czekamy z utęsknieniem na foty piwonii ;:65
Czujesz się już dobrze? Sanatorium naprawiło co trzeba?
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zapraszam do dzisiejszego ogrodu,część piwonii już przekwitło,ale coś zostało ,więc cały wieczór nie mogłam wyjąć z nich nosa tak łapczywie je wąchałam .

White Cap
Obrazek

Ursyn Niemcewicz już troszkę przekwita
Obrazek

róże przed domem
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek