Ogród Marty-cz.aktualna

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Marty-cz.aktualna

Post »

Martusiu wróć na łono FO jak nowa! :D Rehabilitacja jak najbardziej wskazana ! ;:63 Odskocznia od ogrodu i dystans także! ;:173 Fotki z ogrodu jak zwykle urocze! ;:138 Miłego pobytu życzę! Ja też się zafiksowałam na drobną rehabilitację miejscową końcem czerwca! :) O własne zdrowie należy dbać ...bo jak nie my , to kto...???
Pozdrawiam serdecznie! ;:196

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Martuś odpoczywaj i korzystaj z zabiegów bo zdrowie najważniejsze.Czekamy na Ciebie. ;:168
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witajcie ,jestem dzisiaj wcześniej ,bo miałam zabiegi wcześniej ,więc szybko piszę ,żeby i wasze ogrody oglądnąć .

Alu,dobrze mi tutaj ,tyle ludzi pracuje nad moim zdrowiem ,zabiegów mam dużo i myślę,że mój kręgosłup to odczuje,najgorsze jest to ,że nie jestem w swoim ogrodzie ,a podobno cudownie rozkwitają piwonie,trochę źle to obliczyłam ,zapomniałam o rozkwitającym ogrodzie ,jestem tutaj prywatnie,więc mogłam mieć inny termin ,ale chyba każdy byłby niewłaściwy,muszę to przetrwać,w sobotę będę już w domku i w ogrodzie :uszy ,pozdrawiam ;:196

_oleander_,gonitwa na zabiegi ogromna ,ale co sie nie robi dla zdrowia,chciałabym mieć młody i zdrowy kręgosłup,ale to nierealne,niech się chociaż ten stary poprawi :uszy bo bardzo dawał mi popalić ,mogłabym być bez laptopa,ale tak chciałam być u Was w ogrodach ,bo tyle pięknych roślin teraz zakwita,pozdrawiam ;:196

Marysiu,to prawda ,że tutaj nie ma czasu na odpoczynek ,ja jestem po raz pierwszy w sanatorium,jeszcze namówiona przez koleżankę więc dopiero wszystkiego sie uczę,o ogród podobno panowie dbają ,jeżeli chodzi o koszenie ,reszta pewnie czeka na mnie ,już bym chciała być w moim ogrodzie i wąchać piękne piwonie,Pacanowem jestem trochę zawiedziona ,bo są tylko 2 niewielkie koziołki Matołki na rynku i nawet zdjęcia ich nie mam ,natomiast Sandomierz jest piękny,ojca Mateusza nie było,trudno ,chociaż przewodnik mówił,ze zdarza się ,ze grupy wycieczkowe śledzą nagrywanie filmu Ojciec Mateusz,na żadne zabawy nie chodzę,po zabiegach odpoczywam ,najwyżej chodzę na spacery z koleżanką ,pozdrawiam ,buziaczki ;:196

Iwonko 1,odnawiam swój kręgosłup posłusznie,jest tu wielka fabryka zdrowia ,żeby tylko był efekt,to na pewno tutaj wrócę,w Sandomierzu nie było ojca Mateusza,więc byłam bardzo grzeczna ;:306 ,pozdrawiam ;:168

Iwonko 0042,ja to nigdy nie byłam w sanatorium ,więc nie wiedziałam ,że tu tak czas goni,a jeszcze jak jest dużo zabiegów,to do 17 jestem zajęta ,a jeszcze są posiłki w między czasie ,i na odpoczynek praktycznie nie mam czasu,a rano już o 7,30 się zaczyna ,tęsknię już za ogrodem ,pozdrawiam :wit

Maryniu,nowa to już nigdy nie będę ;:306 ,ale jak się poprawi to już będzie duży sukces,dziękuję za pochwałę ogrodowych fotek ,na pobyt nie narzekam o moje zdrowie bardzo dbają ,jedzenie super,,no i plus tego wszystkiego jest taki ,że po tych wszystkich zabiegach ,można nic nie robić, w przeciwieństwie do zabiegów rehabilitacyjnych na miejscu ,bo zawsze człowiek zaraz zabiera się do jakiejś pracy,przynajmniej ja tak mam ,pozdrawiam ;:196

Joasiu,miło,że pamiętacie o mnie ,odpoczywam dopóki tu jestem,bo jak znam siebie zaraz zabiorę się do pracy w domu i w ogrodzie ,pozdrawiam ;:196

Lecę na kolację ,zaraz wracam ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mój ogród tydzień temu,zapraszam

Obrazek

Obrazek

zakwitła pierwsza dalia
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pierwsze irysy
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

alejka cyprysików nutkajskich
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

róże do pączków
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Martusiu na pierwszym zdjęciu to krzewuszka?, ale pięknie Martusiu, cudnie nawet ;:167 , a cyprysiki nutkajskie piękne ;:215 ;:215 ;:215
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Witaj Martusiu ;:196 jak ten czas leci w sobotę już będziesz w domu i w ogrodzie ;:138
Cudowne zdjęcia i wszystkie kwiatuszki i krzewy piękne ;:215 ;:215 nawet dalie Ci już zakwitły ;:oj ;:oj
Martusiu a jak wygląda park nowy i ten stary w Busku ?? czy kwitną jakiś kwiaty ??? jak ja byłam to cudnie wszystko kwitło ;:108
Serdecznie pozdrawiam i wracaj do nas i do swoich kwiatuszków ;:168
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Miło pospacerować po Twoim ogrodzie, mimo że gospodyni brak. Cudowne zdjęcie, taki spacer to jak dla mnie sanatorium :wink: , koi nerwy, pobudza zmysły.
Mam nadzieję że zabiegi pomogą, wrócisz wypoczęta i naprawiona :uszy . U mnie też pierwsza dalia zakwitła, niestety wszystkie się położyły i teraz mam dalie płożące :;230 , nie będę z tym walczyć, bo widocznie im tak lepiej ;:306 . U mnie silne wiatry więc niech sobie kwitną na leżąco ;:172 .
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam miłych gości,dni szybko mijają i już w sobotę wrócę do domu i do pewnie zarośniętego ogrodu,ale póki co to się pilnie rehabilituję ,już bym chciała biegać po ogrodzie :roll:

Iwonko,tak to krzewuszka,cyprysików nutkajskich mam sporo ,bo uwielbiam ich pokrój ,pozdrawiam ;:168

Tereniu,czas leci szybko,ale tak bym chciała już być w ogrodzie ,podobno cudownie zakwita a ja tutaj,stary park,oprócz drzew wysokich troszkę kwitnie i pachnie ,bo kwitną jaśminowce i czarne bzy,kwitną róże,a nowy to bardziej krzewy też kwitnące teraz ,bo to takie odmiany tawuł ,w jeziorku kwitną grzybienie ,a na tych dużych połaciach trawnika kwitną grupami złocienie i jakieś inne ,z daleka nie widzę,ale odmianowo to jest niewiele,już bym chciała przyjechać do domu ,ale na zabiegach też mi zależy,jeszcze nigdy tak się nie reperowałam ;:306 ,pozdrawiam ;:196

Dorotko,spaceruj do woli ,bo furtka otwarta,a ja tymczasem się naprawiam ,chociaż bardzo mi żal ,ze nie ma mnie w ogrodzie ,ale nie da się mieć wszystkiego naraz ,dalie powinnaś obwiązać przy kołeczkach ,bo deszcze i wiatry ich bardzo rozwichrzą ,one sa kruche i potem nie uwiążesz ,ja przed wyjazdem przywiązałam wszystkie dalie i ostróżki ,żeby jakoś wyglądały ,jak zakwitną ,pozdrawiam ;:168
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit
Witaj Martuś
Nie masz pojęcia z jaką przyjemnością spacerowałam w Twoim ogródku.
Podziwiałam cudowne tulipany, których niestety nie było mi dane oglądać w swoim ogródku, a trochę nowych nasadziłam jesienią ;:108
Ślicznie kwitły azalie i rododendrony ;:138
Kalina cud, miód, ciszę się , że też taką będę miała :tan
Babcine narcyzy pewnie ślicznie pachną, szkoda, że komputer nie przekazuje zapachu.
Serdecznie pozdrawiam i dużo zdrowia życzę ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu lepiej wrócić do zarośniętego ogrodu niż gdyby Ci ktoś wyplewił usłużnie Twoje skarby ;:306 Już widzę z jaką lubością stęskniona zaczniesz wyrywać chwasty ;:306 Tylko żeby nie wypadły jakieś inne sprawy które tez pewnie czekają na Ciebie :D
A robisz zdjęcia na spacerach bo chętnie zobaczyłybyśmy miejscowa roślinność. Pozdrawiam i buziaki przesyłam ;:196
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Martuś ;:196 teraz zobaczysz jak ogród się zmienił, czekają Twoje skarby na Ciebie ;:167
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

Martuś czasem tak jest że nas nie ma chwilkę w ogrodzie ale za to później wracamy nadrabiamy i bardziej nas cieszy to co mamy ;:333 zdrowie najważniejsze ;:167 Ogród przeżyje..
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Tylko nie przesadź z tym porządkowaniem, bo cała rehabilitacja w diabły pójdzie.
Uwielbiam złocienie, ale one mnie nie. Wszystkie mi przepadają po zimie
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

Martusiu wcale się nie dziwię, że ciężko ci było opuszczać ogród skoro masz w nim tyle pięknych kwitnień ;:173 Dobrze, ze znalazłaś czas w sanatorium na wstawienie zdjęć ;:333 Piękna ta magnolia, jaka to odmiana? Iryski u mnie już prawie przekwitły, więc z tym większą przyjemnością obejrzałam u ciebie.
A jak tam pobyt? Fajne masz towarzystwo?
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Właśnie nie miałam czym i jak obwiązać tych dali, trudno niech już pełzają jak im tak dobrze :;230 . Te co jeszcze stoją postaram się jakoś powiązać. Ostróżki jakieś niziutkie u mnie, więc nie ma co panikować. U Ciebie pamiętam z zeszłego sezonu ostróżki górowały, pięknie. Wiem tęsknisz za ogrodem, ja co tydzień mam tęsknoty ;:306 , ale zdrówko najważniejsze. Ktoś w końcu musi pielęgnować ten piękny ogród. ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”