Zielona chatka Baby Yagi

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p
Od: 4 lis 2008, o 23:02

Post »

mówisz i masz :D przepraszam za jakość ale z lampą jakoś nie umiem robić fotek
Obrazek
Pozdrawiam Aga, świrus kwietnikus maksimus :P
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

Carla-pwd pisze:to może ja upomne się o to koło marca, kwietnia co?? wtedy powinno być cieplej i roslinka na pewno przetrwa podróż..:) co ty na to?
nie ma problemu zgadamy się bliżej wiosny ,moja jest naprawdę duża i podcięcie tylko wyjdzie jej na dobre :D
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Carla-pwd
500p
500p
Od: 27 sie 2008, o 07:25

Post »

jaka świetna kompozycja :):):) .. pomysłowo to z tym kokosem :)
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sie 2008, o 17:28

Post »

Super to wymyśliłaś.bardzo fajny ten kokosek. :lol:
Awatar użytkownika
effa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2007, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

bayaga pisze:mówisz i masz :D przepraszam za jakość ale z lampą jakoś nie umiem robić fotek
Super to wygląda Agnieszko :D wiedziałam że ten bambus tak bez powodu to w doniczkę wbity nie jest :lol:
Dzięki za zdjęcie :D
Pozdrawiam Ewa
Rośliny doniczkowe / Kaktusy
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

może i nie taki super ale nic lepszego do głowy mi nie przyszło tak na szybko :D a już nie chciałam pakować wszystkie na jedną kupę :lol:
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

obiecałam ,że jak odbiorę aparat to pochwalę się nowymi nabytkami :D
Obrazek Obrazek
pierwszy był zamio ,polowałam na niego i oczywiście kupiłam już ostatni egzemplarz więc nawet go nie glądałam dokładnie tylko drapłam do koszyka i ....mam
na drugi dzień wróciłam się do Biedronki ,bo nie wytrzymałam i kupiłam sobie fikusika ,małego oczywiście bo nie mam dużego gdzie postawić :lol:
Obrazek Obrazek
nie udał mi się zakup kremowego grudnika więc żeby sobie humor poprawić poszłam do kwiaciarni obejrzeć co mają no i ......nie wyszłam z pustymi rękami :D zakupiłam gardenię
Obrazek Obrazek
przyniosłam do domu ,poczytałam jak o nią dbać i jestem załamana ,bo to jak gra w ruletke ...albo się uda albo nie....na razie mija 3 dzień i odpukać nic jej nie jest :D
jak byłam w kwiaciarni zobaczyłam roślinkę ,która bardzo mi się podbała taka nietypowa :D na moje pytanie co to jest ,bo nie ma karteczki pani powiedziała ..takie coś ,b ona nie wie....
przespałam się z problemem,powyzywałam na niewiedzę kwiaciarki i nie wytrzymałam ,poleciałam dzisiaj i kupiłam to coś :lol:
Obrazek najlepsze jest to ,że po przyjściu do domu poszperałam co to jest ....znalazłam a jakże no i znowu załamka ,prawdopodobnie nie dotrwa nawet do wiosny ,bo to bylina grodowa temp.przechowywania 5\7 stopni w zimie a wymagania inne to ho ho :evil:
to są zakupy które sama do dmu przynioslam .....jedno samo przylazło w piątek i zostalo przygarnięteObrazek
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p
Od: 14 sie 2008, o 12:44

Post »

Toś się obkupiła :)
Śliczne nowości, to szaro srebrne coś, ja już u kogoś widziałam, chyba u Basi
A kotek jest cudny nie dziwię się że został. Ja też bym przygarnęła to cudo.
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

tak Basiamiała takie coś ,u niej czytałam o tej roślince ,ciężko będzie ją utrzymać przy życiu...
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p
Od: 14 sie 2008, o 12:44

Post »

Trzymam kciuki żeby się udało. Znajda ma już imię? Wymiziaj ode mnie :)
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

wołam na niego młody ,bo mam drugiego kocurka dorosłego Norka kanalarza bo lubi wodę ,tak mi się głupio kiedyś skojarzyło i został Norkiem :lol:
a wymiziam oczywiście ,skubany i tak ze mną śpi i wszędzie za mną łazi i nie zliczę ile razy się o niego potknęłam i nadepłam :D
Obrazek a to hrabia starszy znaczy teraz senior :D
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Racja,Basia MIAŁA tego "druciaka"-z dnia na dzień...usechł i stoi takie druciane w doniczce-a choinka z niego miała być. :wink: Życzę powodzenia z gardenią bo to kapryśna roślina-ja ją szerokim łukiem omijam,choć są ładne w Ikei.
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

basga pisze:Racja,Basia MIAŁA tego "druciaka"-z dnia na dzień...usechł i stoi takie druciane w doniczce-a choinka z niego miała być. :wink: Życzę powodzenia z gardenią bo to kapryśna roślina-ja ją szerokim łukiem omijam,choć są ładne w Ikei.
Basia kobieto :!: nie załamuj ,ja i tak jestem w depresji jak pomyślę ,że mi te nabytki padną ,t jest właśnie tak jak człowiek ma małe pojęcie o tym co kupuje...
na razie podlałam deszczówką z kilkoma kroplami cytryny ,bo wyczytałam ,że gardenia lubi kwaśną glebe ,miała naprawdę sucho...oglądam ją codzienne ,na razie znalazłam padłe dwa małe listeczki ale to mi wygląda na mechaniczne uszkodzenie przy transporcie ....pąków ma od cholery i na razie nie widać by się coś dzialo,jeden wielki taki jakby już chciał się rozwinąć ma naprawde piękne ciemnozielone liście i wyglądają jakby były z plastiku...urzekła mnie i już :D
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No myślisz,że tylko ty tak masz?To się mylisz kochana-ileż to razy kupiłam jakiegoś kwiatka bo mi się spodobał,nawet nie wiedząc co to jest! :wink: Nie dziwię się,że nie mogłaś sie oprzeć gardenii-ja ograniczam się do wąchania jej w sklepie. :P
Awatar użytkownika
myszorek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2007, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

U la la...ale udały Ci się zakupy :) też zakupiłam gardenię, ciekawe czy dam sobie z nią radę ;)
A to co przylazło jest baardzo urocze ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”