Reni4; Iwonko0042; stasia_ogrod-Stasiu; jonatanka-Asiu ; cyma2704-Soniu ; Beaby-Beatko Witajcie!!
Ja bardzo lubię zachody słońca są, piękne, niepowtarzalne, romantyczne.Zawsze dobre na każdy nastrój
Host mam 79 odmian.chyba jeszcze jedna muszę dokupić do równego rachunku
Róż coraz więcej rozkwita

Lilie i liliowce u mnie dużo w pakach
a bukieciki takie naturalne tarasowe , sezonowe tez lubię.
Fiona ma się już całkiem dobrze, to ja idę za nią
Taka róża jest przy domu.nie podoba mi się.Chyba na jesieni já wykopie.
sweetdaisy- Takie rożne bukieciki z ?ák czy ogrodu to ja bardzo lubię.
hosty bardzo lubię.żałuje,ze działka za ma?a na nowe.Ale i te co mam to tez cieszą

Halcyon jest piękna i naprawdę bardzo niebieska.
Annes 77-Aniu ; Ja tez lubię takie widoczki
Nie mam pojęcia co to za wirus, jak mi lekarz powiedział.Byłam.Prawie 3 tygodnie mnie meczy.ale wreszcie bez leków,Czasami jeszcze zakaszle ,ale to już nie tak gruźliczo
Munstead Wood
Blueberry-Natalio Ja tez często nie wyrabiam się .Także doskonale cie rozumiem,jak to jest w życiu.Orliki i ja lubię i coraz jakiegoś dokupuje.
Leander
Tulap-Mati Trudno mi powiedzieć co jest przyczyna zlej jakości tej hosty.spróbuj ja humusem popodlewać.Ja te? czasami tak mia?am , jak kupowałam.I niestety nie wszystkie przeżyły
LO zaczyna
Benka-Bo?enko Witaj!!

Hosty regenerują się po gradobiciu dobrze.Częściej je podlewam i trzeba więcej w tym sezonie pod-nawozić.U mnie trochę popadało.ale nie jest za mokro.Wczoraj już podlewałam.A jak twoje hosty.rosną???
any57-Andrzeju Wielkie dzięki
clem3-Malgosiu Lubie taka różnorodność w roślinach.Dyptam mi biały kwitnie.a na różowy poczekam może jeszcze rok.Różowy jest ładniejszy
Shire-Moniś; becia123-Beatko; silvarerum-Sylwio Dzięki
Weekend był cudny, słoneczny.Sobota z zielskiem pól dnia w rabatach.Ale już wyplewione .Do następnej soboty
Okolica jest tam piękna.Lasy, jeziorko, ?aki, cisza,Miodzio.Idealne miejsce na relaks.
Flammentanz też zaczyna