Witam moich kochanych gości;
koziorozec-Martuś;ASK_anulla-Anulka Za dużo nię" pogalopuję "sobie w nowym ogrodzie, finanse.Ale pomału, drobnymi kroczkami, będzie się zmieniało.Roślin trochę kupiłam. Dużo co się da za każdym razem już przywożę,a sukcesywnie będę dzieliła i przewoziła tutaj

Czyli sporo pracy mnie czeka.A wolnego mam mało.
Dużo pracuję.Ale mimo wszystko idzie do przodu
Hm, chyba musiałabym mieć działkę z 0,5 ha wówczas wystarczyłaby na wszystkie moje chciejstwa.Ale i tak, bardzo cieszą mnie te ogrody.Na nowym miejscu, ziemia jest zbita, ciężka, pełno kamyczków i nie wiem czego jeszcze.Ale może jaką jakoś urobię.
Szafirki też dokupywałam jesienią,I te jaśniejsze to z tych jesiennych zakupów.
A tak to jest,że jedni mają wcześniej kwitnienia, kwiatuchy, a inni później.Ale dzięki temu mamy co oglądać

.
Ach, te marzenia...Oby się spełniły
Ten liliowiec jest bardzo ciekawy.Ma pstre liści.Jeszcze nie kwitł.Także ciekawa jestem , jakie ma kwiaty .
Biedronka641-Alu Mam nadzieje,że będzie dobry rok,Aby tylko zdrowie mi pozwoliło, na prace w ogrodach, bo mam coraz większe i częstsze kłopoty z kręgosłupem.Ale się nie poddaje.
Jak się mieszka ??Ummm bardzo dobrze,więcej luzu, spokoju,przestrzeni.I w piżamie nawet mogę wyjść sobie do ogrodu, czy po działce.To wielka zaleta.

Moje hiacynty:)

[/URL]
alicjad31-Alu Witam i dziękuje za miłe słowa.
Tą pergolę kupiłam w jakimś suuper markecie.
Jest ładna, ale nie za mocna. Tz, zależy jakie ma przeznaczenie.Na mojej jeste duża, ekspansywna i ciężka róza - EXcelesa.
róża exZaczęła się przychylać. Mąż dała podpory boczne. i teraz się dobrze juz trzyma
Oczywiście będę pokazywać wszystko co się dzieje i w nowym ogrodzie
slanka-flora-Sławku ;cyma2704-Soniu;Tajeczko Witajcie cię!!
I oczywiście zapraszam w dalszym ciągu
Maska-Marysiu witaj!! Zdjątka roślin są i będą z dwóch już ogrodów.Bo ciągle i w nowym dosadzam.
Także pomału i on nabiera rumieńców.
wiesz, wsadziłam gdzieś, zapodziałam te nasionka od ciebie Clip daga.
Wszystkie inne mam.a te mi gdzieś wcięło.Już ze 3 tygodnie wszędzie szukam iii nie mam pojęcia, gdzie je posiałam
Iwonko1 witaj w moich progach
Nic nie robię z szafirkami,rosną sobie i już.Jak i wiekszośc moich roślin.
U mnie tez niektóre pierwiosnki dopiero wychodzą z ziemi.Ot, taka różnorodność
Piękne masz te swoje hortki
pierwsze powojniki wypuszczają pączki kwiatowe