Witam, wczoraj wieczorem
padłam jak norka 
Jak się fizycznie popracuje, a jeszcze trochę nie dośpi to nie potrzeba środków nasennych. Nawet nie wiem kiedy zasypiam
Krysiu moja piwonia ma już trochę lat (chyba 6) i co roku przybywa po 1 - 2 pąku, więc życzę żeby Tobie sprawdził się kolor i żeby zdrowo rosła
Asiu a mnie z kolei grzybek nie podchodził (tzn moim trzewiom), a ricotta jak nie idzie do tiramisu to do ruskich pierogów. Połowę obowiązkowo idzie do córki

Ciekawa jestem co robisz z serwatką?
U mnie też niektóre łubiny znikają inne wyglądają okazale

jak chcesz to służę nasionami
Basiu już przeczytałam część wątku i widzę, że jesteś na FO dłużej ode mnie tylko miałaś przerwę. Nie dokończyłam i nie wpisałam się bo zmęczenie dało znać o sobie i

Jak chcesz to mogę zebrać nasiona z dwukolorowego, ale nie wiem czy powtarzają cechy

Kierunek Trzebinia?
Malvy może trzeba je co jakiś czas odnawiać, a może jak każde rośliny mają swój
rok? Mogę zebrać nasiona to wysiejesz i będą znowu ładne
Lucynko mam nadzieję że wszystko się wyjaśni i najważniejsze z roślin coś będzie ? Wysyłałam więcej paczek i wszyscy otrzymali. Kwiaty codziennie nas zaskakują i coraz nowe rozkwitają. Pokazane goździki to byliny a siane jeszcze nie kwitną

Dzięki za pochwały i życzę Ci dzisiaj pomyślnego dnia
Bea zawsze na tą piękność czekam już od wiosny sprawdzam ile będzie pączków, jednak muszę przyznać że kwiaty w tym roku jakby mniej okazałe. W poprzednich były bardziej napakowane. Dostała nawóz kurzy więc może wiosna? Czupiradełka to złocienie, spodobały mi się u Małgosi Pepsi i dostałam
Aguś dziękuję

Trochę roślin uzbierałam, ale teraz mam zajęć sporo i wieczorem padam zmęczona, jednak w ogrodzie nie tylko tyram jeszcze czasem się rozkoszuję

Właśnie takie szalone chmury każą mi sięgnąć po aparat, las jest też piękny...uspakaja chociaż nie zmienia się codziennie
Dobrego dnia odwiedzającym i zapraszam