Skromne roślinki deissy

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Saraaa

Post »

Zgadzam się. Każdy kto w danym miejscu pracuje powinien wiedzieć co ma robić :roll:
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Och to prawda. W kwiaciarni nawet szkoda pytać o wymagania kwiatów. Mnie co prawda raz pani powiedziała dobrze, tylko kupowałam dwie roślinki i powiedziała odwrotnie. Skutek był taki, że jedną przelałam a druga przesuszyłam :evil: I jedna niestety padła :cry:
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
x-C-j
---
Od: 22 lis 2006, o 14:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dlatego istnieje coś takiego jak forum - kupujemy roślinę nic nie pytając w kwiaciarni i pytamy na forum, 100% pewności że otrzyma się zawsze cenne rady a roślinie przez dzień czy dwa nim dowiemy się wszystkiego o niej nic w domu się złego nie stanie. :D
Saraaa

Post »

Czarodziej_ pisze:Dlatego istnieje coś takiego jak forum - kupujemy roślinę nic nie pytając w kwiaciarni i pytamy na forum, 100% pewności że otrzyma się zawsze cenne rady a roślinie przez dzień czy dwa nim dowiemy się wszystkiego o niej nic w domu się złego nie stanie. :D
Podpisuje sie dwoma łapami :P Dzięki Forum w ogóle mam w domu doniczkowce, bo zanim tu dotarłam to pustki :P A o zdobytej wiedzy to juz nawet nie wspomnę :wink:
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zgadzam się z Tobą Przemku w zupełności. Chodź dla mojej zmarzniętej dracenki troszkę zapóźno już na pytania :lol:
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
x-C-j
---
Od: 22 lis 2006, o 14:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Zdjęcia i opis sytuacji i działamy i z draceną pokazuj ją. :D
Saraaa

Post »

Monika już ją pokazała u siebie w wątku :P
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p
Od: 14 sie 2008, o 12:44

Post »

Oj tak, ostatnio w trzech kwiaciarniach pytałam o keramzyt, w jednej pan powiedział że nie ma, a w dwóch panie zrobiły duże oczy bo nie wiedziały co to.
Saraaa

Post »

Jejć :shock: Panie kwiaciarki aż biją inteligencja od siebie :P W mojej pobliskiej kwiaciarni była pracownica dzieliła kwiaty na 3 grupy: storczyki, liściaste i kłujące :;230
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Podział roślin dokonany przez tą Panią powala na łopatki :shock:
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Saraaa

Post »

Hi hi... Ciekawe, czemu już nie pracuje? ;:24 :P
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p
Od: 14 sie 2008, o 12:44

Post »

Czasem mam wrażenie, że w kwiaciarniach pracują ludzie z łapanki, nie interesujący i nie znający się kompletnie na roślinach.
Saraaa

Post »

Takie same wnioski wysuwam. Skoro np. w banku pracują wykwalifikowane osoby, to dlaczego nie może tak być i w kwiaciarniach? ( nie chcę tu nikogo obrażać :P )
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Fajniutkie kaktusiki, strasznie mi się ten kudłaty podoba. :D
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p
Od: 4 lis 2008, o 23:02

Post »

katrina26 pisze:Czasem mam wrażenie, że w kwiaciarniach pracują ludzie z łapanki, nie interesujący i nie znający się kompletnie na roślinach.
zgadzam się całkowicie z regóły w kwiaciarniach pracują soby kompletnie przypadkowe ,po prostu ktoś ich przyjoł do pracy bo innego kandydata nie było,ewentualnie rodzinny interes bo kwiaciarni w oklicy też nie ma i można zarobić .niedalej jak wczoraj byłam w mojej kwiaciarni zawsze mają coś fajnego i było dwie doniczki a w nich takie jakby gałązko prośnięte jakby porostami koloru siwego ,pytam pana co to jest ?odpowiedział takie coś ale nie wie jak to sie nazywa :lol: kupiłam gardenię bo akurat mieli ale jutro pójde i kupie to coś...zaraz cykne fote i wstawie może tu sie dowiem co to jest :D
Pozdrawiam Aga, świrus kwietnikus maksimus :P
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”