U Antooosi :):):)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p
Od: 14 sie 2008, o 12:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

A ja swojego Ł nie mogę na basen namówić :( Pytał się mnie ostatnio czy w zimie też jest otwarty :;230 Mam nadzieję że tylko w żartach :lol:
Awatar użytkownika
aconitum
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 lip 2008, o 13:02

Post »

Twoja Julka ma na górze chody jakieś - sypie, że nic nie widać!!!
podziękuj jej...
Anka
Awatar użytkownika
effa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2007, o 22:22

Post »

U mnie też biało za oknem i cały czas sypie... nawet takie spore płaty śniegu... M wymyślił że jak będzie tak cały tydzień padać to żeby na narty jechać na przyszły tydzień - ten to ma pomysły :lol:
Co do wysyłek to też miałam się wymienić z jedną forumowiczką ale zdecydowałyśmy że do wiosny poczekamy. Wiecie zabezpieczyć przed zimnem to jedno, ale nie jest powiedziane że np.zasypie pocztowców i przesyłki będą dwa tygodnie szły :lol: myślę ze to jednak nie pora na wymiany, wiem każda z nas chciałaby mieć jakąś nową roślinkę już u siebie ale szkoda aby się zmarnowały podczas podróży w zimnym samochodzie a potem w zimnej torbie listonosza.
Kinguś dziewczyny na pewną zrozumieją i wybaczą :wink:
Pozdrawiam Ewa
Rośliny doniczkowe / Kaktusy
Awatar użytkownika
Agnieszka_73
200p
200p
Od: 16 paź 2008, o 21:17

Post »

A u mnie spokój, jest tylko mrozek.. Kinga, to Ty odwrotnie jak reszta: zimą chcesz gubić kg? To wbrew naturze hihihihii przeważnie wszyscy w sadełko obrastają hihihihi :D:D:D:D
To ja typ niepokorny :)
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

aconitum pisze:chciałam coś odpisać, ale nie wiem czy do off-topicu nie polecieć....
dziewczyny załóżmy swoje pogaduchy, bo nas tu zbanują....
przecież w off-topicu też można dawać zdjęcia kwiatów....
nie można? bo ja już się pogubiłam...
Aniu też o czymś takim pomyślałam. Niedługo zdałoby się odnowić mój wątek, więc czekam na rozwój sytuacji i jeśli nie będzie można tutaj pisać o wszystkim to założę temat na off... a tu nie :)

Kinga dobrze kombinuje. Jak zacznie się teraz odchudzać to na lato będzie miała figurkę jak marzenie :) A jakby w lato zaczęła to po co jej zimą płaski brzuszek hi hi.

A mój brat to dzisiaj pojechał na kulig :shock:
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49

Post »

Ależ się tu dzisiaj podziało :roll: ,zatem,zgodnie z wolą ADMINA(u Monisi wyczytałam) i ja swoją wolę wyrażam:Piszcie Kochane/i w moim wątku jak dotychczas,swojsko i ciepło niech będzie.Tak lubię,tak jest bardziej osobiście...milej... :D .
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Kontakt:

Post »

Kingo właśnie zaglądnełam to Ciebie.
Powiem, że masz trochę tego kwiecia i ciągle coś zdobywasz, skąd ja to znam :)
Zdrowe i dorodne roślinki, a kwietnik bardzo pomysłowy i ładny.
Niezła zima u mnie wczoraj padało, dziś na razie cisza, choć wczorajszy leży.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Antooosia pisze:Ależ się tu dzisiaj podziało :roll: ,zatem,zgodnie z wolą ADMINA(u Monisi wyczytałam) i ja swoją wolę wyrażam:Piszcie Kochane/i w moim wątku jak dotychczas,swojsko i ciepło niech będzie.Tak lubię,tak jest bardziej osobiście...milej... :D .
Antosiu dziękuję w swoim imieniu. Chcę żebyś wiedziała, że zawsze chętnie do Ciebie zaglądam :D
Chyba w swoim wątku też coś podobnego napiszę, żeby było jasne,że każdy jest mile widziany z tym z czym przychodzi :D
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p
Od: 4 lis 2008, o 23:02

Post »

to ja sobie wleze i powiem ,że i mnie mróz i śniegu też napadało .....moge?
Pozdrawiam Aga, świrus kwietnikus maksimus :P
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Saraaa

Post »

Antosia pozwala... no to pełna swawola :P
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

bayaga pisze:to ja sobie wleze i powiem ,że i mnie mróz i śniegu też napadało .....moge?
jasne że możesz :D
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p

Post »

Kasiu dziękuję Ci za to :D ,miło mi ogromnie,że lubisz do mnie zaglądać,chciałabym,by tak pozostało.

Fajnie by było,gdyby każdy w swoim wątku napisał,czy lubi pogaduchy o niczym,czy lubi emoty,czy może woli surowo,bez rozpisywania się o "dyrdymałach".Ja nie lubię tak sucho,bo to dla mnie zimne....a wszelkie "ochy"i "achy"też uwielbiam czytać,bo wiem,że moja dbałość o badylki spotyka się z aprobatą(no i lżej na sercu wiedząc,że nie mnie jednej podobają się kwiatuchy) i to ,co tak uwielbiam ma sens!

Aga słusznie Saraaa zauważyła-pewnie,że możesz!Jak chcesz,to i emota dorzuć!A u nas wieje,sypie,śniegu już po łydkę,cały tydzień tak ma być...ku wielkiej radości mojej Julki(rzeczywiście,niezłe "chody"dzieciaki mają "na górze" :lol: )
Właśnie zjadła śniadanie i ubiera się na pole(oby mi tylko sanek nie kazała szukać :roll: ) :D .Już bladym świtem o siódmej chciała,ale jakoś udało mi się ją przetrzymać :D .
Pozdrawiam,Kinga.
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Hihihi...jak byłam dzieckiem to zjezdżałam na worku z sianem,ale poślizg był! :P Biało...kurcze,ale ten śnieg ma też i złe strony-no bo kiedyś mogłam powiedzieć...to ja sie ubieram i jedziemy do sklepu a tu...kicha-do południa zeszłoby odśnieżanie auta a ja do cierpliwych nie należę. :wink:
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p

Post »

Basiu,a czemu zaprzestałaś z tym zjeżdżaniem?Jak spadnie jeszcze troszkę śniegu,to my pójdziemy w pola z takim workiem siana i ...ja na pewno nie będę stać i patrzeć...a sanki,choćby najlepsze- zostaną daleko w tyle.
Obrazek

No,z tym odśnieżaniem to makabra!Przy takiej aurze doceniam garaż,do którego normalnie nie chce mi się wjeżdżać.
Pozdrawiam,Kinga.
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p
Od: 14 sie 2008, o 12:44

Post »

U mnie nadal sypie, tak jak całą noc. Taki śnieg ma też dobre strony :) przykrył to szaro bure miasto :D Ja jak byłam mała, to nawet łyżwy na podwórko brałam :;230 To dopiero był widok jak dzieciak z górki na łyżwach zjeżdża :lol: Dobrze że nóg nie połamałam ;) Baw się dobrze z córą na śniegu :)
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”