tak rosną Papryki ostre ( chinese ) :

i słodkie :

niedługo pójdą do gruntu i sezon w growboxie 2016 zakończę. Póki co do tej pory jest dobrze i bezpiecznie.

stosujesz podpórki do bobu? w jakim celu? no i przybliż temat oprysku papryk, bo widzę ciemną ciecz i węgiel drzewny
  stosujesz podpórki do bobu? w jakim celu? no i przybliż temat oprysku papryk, bo widzę ciemną ciecz i węgiel drzewny  co to za medycyna roślinna jestem ciekawa
  co to za medycyna roślinna jestem ciekawa   rozsada
 rozsada   

Tak, tak, Piotrze ja też jestem bardzo ciekawa tego oprysku, uchylisz rąbek tajemnicy?
 Tak, tak, Piotrze ja też jestem bardzo ciekawa tego oprysku, uchylisz rąbek tajemnicy?
 ?
 ?

Ja też mam zamiar tak zrobić, tylko muszę ładnie poprosić by mi Em jakiś kawałek drzewna na trocinki przerobił, bo muszą być świeże prawda?
 Ja też mam zamiar tak zrobić, tylko muszę ładnie poprosić by mi Em jakiś kawałek drzewna na trocinki przerobił, bo muszą być świeże prawda?

Aniu, ja używam prasowanych trocin w kształcie zbliżonym do suszonego obornika .Skoanna pisze:W trocinkach te ogórki?Ja też mam zamiar tak zrobić, tylko muszę ładnie poprosić by mi Em jakiś kawałek drzewna na trocinki przerobił, bo muszą być świeże prawda?

Ciekawe rozumowanieJedrucha pisze: No i teraz zastanawiam sie gdzie popelnilem blad - czy zbyt zepsute jedzenie (choc myslalem ze takie nadgnite lepsze bo miekkie)
 .Wyobraź sobie, że jesteś  bezzębnym staruszkiem i Twoja opiekunka też dojdzie do identycznych  wniosków ?
 .Wyobraź sobie, że jesteś  bezzębnym staruszkiem i Twoja opiekunka też dojdzie do identycznych  wniosków ?