Mam nadzieję zrobić OGRÓD MARZEŃ.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mam nadzieję zrobić OGRÓD MARZEŃ.
Łoooo jej. No wiem, że pisałaś tutaj pewne cyfry. Ale widzieć to na zdjęciu to szok. Chylę czoła.
Witaj Madziu,
,to tylko połowa moich upraw.Dałam czadu w tym roku,nie powiem.Teraz tylko słoneczka dużo i trzeba szykować pole.
W sobotę wyruszam już na działkę ,więc pewnie w niedzielę będą pierwsze zdjęcia.Obym się z tym całym przychówkiem do samochodu zmieściła.
Pozdrawiam.

W sobotę wyruszam już na działkę ,więc pewnie w niedzielę będą pierwsze zdjęcia.Obym się z tym całym przychówkiem do samochodu zmieściła.
Pozdrawiam.

Wszystkie roślinki też sobie radzą.Oby tylko transport przeżyły ,to będzie z górki.No i w sobotę czeka ich podróż życia.
Następna relacja już z działeczki.Bardzo jestem ciekawa ,jak sobie tam be ze mnie żyją moje różyczki ,jeszcze w kożuchach.
Do zobaczenia w sobotę.
- carterka
- 500p
- Od: 29 sie 2008, o 13:01
- Kontakt:
Witaj Janko pobuszowałam po Twoim ogrodzie i jestem pod wrażeniem....nie tylko rozsad, ale ogrodu, przestrzeni, która wokół Ciebie, ale też zakochałam się w Twoim domku. Bardzo lubię drewniane domki 

Pozdrawiam Agata
mój wątek - Moja zieleń
mój wątek - Moja zieleń
Agatko,cieszę się bardzo z Twoich odwiedzin .Domek nam się faktycznie udał i kocham ten mój kawałek na ziemi.Jestem bardzo zadowolona,że
mam dużo miejsca ,bo apetyt rośnie w miarę jedzenia i już mam następne pomysły do zrealizowania w tym roku.Nie będę jeszcze nic
zdradzała ,ale obiecuję fotorelacje .
mam dużo miejsca ,bo apetyt rośnie w miarę jedzenia i już mam następne pomysły do zrealizowania w tym roku.Nie będę jeszcze nic
zdradzała ,ale obiecuję fotorelacje .
-
O nie.. ja się na takie coś nie zgadzam. Powiedziałaś to teraz zdradź nam. Chociaż jeden plan. Prooooszę.
- carterka
- 500p
- Kontakt:
Zawsze tak jest
to w takim razie czekam na zdjęcia, a wątek dodaje do obserwowanych, żeby mnie nie ominęło ;)

Pozdrawiam Agata
mój wątek - Moja zieleń
mój wątek - Moja zieleń
Kochana Madziu ,trochę cierpliwości moja miła.Mogę Ci tylko podpowiedzieć ,że będzie to typowo stolarska robota.I trochę artystyczna ,ale bardzo
pracochłonna ,więc być może ,powstanie to dopiero w lipcu ,lub sierpniu.Zadanie to dla mojego artystycznie uzdolnionego M. Na pewno będę miała
dużo kwiatów ,bo ponasiewałam dalie ,astry ,pelargonie i sporo innych.Zobaczymy ,już nie mogę się doczekać soboty.
Agatko miło mi ,że zaglądasz i zapraszam serdecznie.Na pewno będzie co oglądać ,już ja się o to postaram.
pracochłonna ,więc być może ,powstanie to dopiero w lipcu ,lub sierpniu.Zadanie to dla mojego artystycznie uzdolnionego M. Na pewno będę miała
dużo kwiatów ,bo ponasiewałam dalie ,astry ,pelargonie i sporo innych.Zobaczymy ,już nie mogę się doczekać soboty.
Agatko miło mi ,że zaglądasz i zapraszam serdecznie.Na pewno będzie co oglądać ,już ja się o to postaram.
-
No to mi teraz dałaś do myślenia. Ja najbardziej czekam na takie rzeczy. Znając zdolności Twojego eMa to już w ogóle nie mogę się doczekać. A jak tam gołąbki? Macie jeszcze?
Gołąbki mamy oczywiście,ale trochę się pozmieniały i dojadą do mnie za tydzień.Jutro już się z moją Kofcią ostro pakujemy i ruszamy w drogę.
Mam nadzieję ,że ten rok będzie trochę grzybkowy,bo w zeszłym była u mnie pustynia.
Madziu do zobaczenia już z działki.
Mam nadzieję ,że ten rok będzie trochę grzybkowy,bo w zeszłym była u mnie pustynia.
Madziu do zobaczenia już z działki.
- carterka
- 500p
- Kontakt:
No nie tak znowu nieśmiało ;). Bardzo ładne oczko...masz w nim rybki?
Pozdrawiam Agata
mój wątek - Moja zieleń
mój wątek - Moja zieleń
-
Uwielbiam ten Twój raj na ziemi. Mogłabyś tam mieszkać. Jest przecudnie.
Agatko ,mam parę pokoleń karasi i 2 rybki kolorowe. Jakoś udaje im się przeżyć zimę.Od wiosny zaczyna się w oczku ruch.
Madziu ,mamy zamiar się przenieść tutaj za parę lat.
Madziu ,mamy zamiar się przenieść tutaj za parę lat.