W moim ogródeczku ... Halina ;-) 2008r.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jadzia123
200p
200p
Od: 27 sie 2008, o 12:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Halinko, śliczne masz wszystko a budleje urocze!!! Pod wpływem FORUM kupiłam sobie w tym roku trzy ( nia wiem dlaczego ale często kupuję po trzy roślinki :lol: ), dwie z nich znalazłam u Ciebie. Mam nadzieję, że będą tak ładne jak Twoje. No i bardzo podoba mi się naturalność Twojego ogrodu: wszystko do siebie pasuje, po krótkim spacerze pełny relaks. Gratuluję, Jadzia.
Zapraszam do ogródka
Ogródek Jadzi 123.
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Halinko..Pobudka.

Obrazek
Awatar użytkownika
izabela1
50p
50p
Od: 9 lis 2008, o 21:21

Post »

Witaj Halinko,witaj Zeniu ranny ptaszku.Ja też wstaję bardzo wcześnie.Moja babcia mówiła tak"kto rano wstaje ,temu Pan Bóg daje"
Działeczkę masz wspaniałą miło się oglądało.Widać,że całe swoje serce w nią wkładasz.
Chciałam cichaczem zapytać w jaki sposób odnajdujecie wątki w których pisałyście.Czy po prostu szukacie na stronie głównej?I te pogrubienia,próbowałam,ale nie wychodzi .
Pozdrawiam ,iza
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2007, o 17:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

witaj Halinko wśród wielu forumkowych przyjaciół widziałam Twoje wpisy ale nigdy nie byłam w Twoim ogrodzie. Ciesze sie ze do niego trafiłam klimat ogrodu bardzo mi sie podoba zwłaszcza duza przestrzeń i taka wspaniała róznorodność kwiatów żarnowiec żółty piekny, wiciokrzew, perukowce, pecherznice mozna by długo wymieniać ;:63 bardzo mi sie u Ciebie podoba Pozdrawiam ciepło Isia

P.S. pozdrowienia i drapania dla kotów od mojej czarnej mamby :D
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Witaj Halinko, spaceruję z kawą i nie omieszkałam zerknąć również do Ciebie :D . Miłego dnia!
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Halinko witaj. Milego i w miare ciepłego dzionka zyczę. dziekuje Ci za wczorajszą pomoc w sprawie cytatów.Pozdrawiam
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
TAJGA 2008
1000p
1000p
Od: 5 sie 2008, o 09:44

Post »

Dzień Dobry Halinko

Miła atmosfera u Ciebie panuje. I dobroforumowa wzajemna pomoc.
Życzę Ci przyjemnego dnia.
Pozdrawiam i zapraszam
Ogródek TAJGI 2008 2009 2010/2011
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Bardzo serdecznie witam wszystkich moich miłych Gości

Ale mam dobrze, wchodzę do mojego ogródeczka, a tam czekają na mnie moi przyjaciele z kawusia i ciasteczkami :-D Jesteście kochani :-)

Życzę miłego dnia Obrazek
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Isiu, dziękuję i również bardzo proszę podrap swoja Mambę od moich kotków ;-))))

Izabelo, ja wszystkie nowe wiadomości odnajduję w swojej poczcie internetowej i po kolei wchodzę w poszczególny wątek.
Pogrubienia to bardzo prosta sprawa. Tekst, który chcesz pogrubić zaznaczasz myszka i wciskasz lewe okienko z napisem "B" (zaraz obok "Treść wiadomości") i to wszystko. Przed wysłaniem możesz sprawdzić jak wyszło wciskając "podgląd" (obok "wyślij"). Jak wyszło wszystko w porządku to wysyłasz. Jeżeli nie, to, to co nie wyszło kasujesz i jeszcze raz to samo, do skutku. Jestem przekonana, że wyjdzie Ci za pierwszym razem :-)

Jadziu 123, ja podobnie jak Ty, też kupuję roślinki w ilości nieparzystej. Jeżeli mam więcej miejsca to 3, 5 lub 7, jeżeli jednak muszę się ograniczyć to tylko jedną roślinkę. W moim ogrodzie nie rośnie nić w ilości parzystej. Wewnętrznie czuje taką potrzebę sadzenia w ilości nieparzystej, odbieram to jako nieograniczoną przestrzeń. Budleje też mam posadzone trzy obok siebie.
maryla73ab
1000p
1000p
Od: 26 sie 2008, o 19:21

Post »

A ja nigdy nie zwracałam uwagi na ilość kupowania roślin.Teraz czytam i tak się zastanawiam czy to ma jakieś znaczenie :?:
pozdrawiam Maryla...

Moje wątki
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

HALINKO-witam cię serdecznie i wszystkich twoich miłych gości .Zasiadłam właśnie z kawką i chętnie się poczęstuje tymi słodkościami,których widzę u ciebie nie brakuje.
Wróciłam właśnie z zakupów i strasznie zmokłam i zmarzłam,więc chętnie u ciebie troszkę posiedzę.
Misiaczek na poprawienie humorku.

Obrazek
Awatar użytkownika
alana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2007, o 22:10

Post »

Halino, ale u Ciebie już gości od rana, aż miło :D i to jeszcze z jakimi pysznościami przychodzą, aż ślinka cieknie na widok tych słodkości :wink:
U nas niestety non stop leje, strasznie ponuro, to ja dla odmiany i poprawy listopadowego nastroju przybywam z koniczyną :P
Obrazek
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marylko, ja też nigdy się nad tym nie zastanawiałam, dopiero kiedy posadziłam 3 brzozy i jedna z nich się nie przyjęłam, jakoś dziwnie mi te dwie nie pasowały. Te dwie brzozy tworzyły jakby zamknięta przestrzeń. Dopiero wtedy się nad tym zastanowiłam i jak się potem okazało, tak sama od siebie, nie wiedząc nawet o tym, sadzę wszystko w ilości nieparzystej. Trzecią brzozę oczywiście dosadziłam, na miejscu tej, które się nie przyjęła. Jest jeszcze mała, ale mam nadzieję, że szybko urośnie, bo ma rosnąć wysoko do nieba :-)
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Witaj HALINKO :D :D :D

Miłego popołudnia życzę Obrazek

Pozdrawiam cieplutko
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Alu, dziękuję za wizytę, kwiatuszki cudne, uwielbiam takie :-)

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”